Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
335.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ECA proteus premix 24 KW için ECA kablosuz oda termostatı dışında başka marka ile kullanımı var mı ? Servis elemanı bana ECA marka orda termostatları dışındaki bir marka ile çalışmayacağını söyledi, ECA nın da kablosuz oda termostatları baya pahalı, cosa yada başka bi marka alsam kullanabilirmiyim, illa ECA olmak zorunda mı ?


    Ek olarak oda termostatı ile birlikte dış hava sensörüde kullansam bana artı bir getirisi olurmu yoksa sadece oda termostatı yeterlimidir ?


    Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooZeR_54 -- 28 Ocak 2021; 11:45:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebu abdillah

    petekler soğuyunca basınç düşmesi, ısınınca yükselmesi ve emniyet ventilinin bozulmasının sebebi genleşme tankı. genleşme tankına hava basılacak patlaksa değişecek, emniyet ventili değişecek(confeo plusların emniyet ventilinin ucundaki hortum suyu çok gizlediğinden aşağı damlamadan buharlaşmasını sağlar, su kaçağı fazla farkedilmez.)

    Alalı tam 1 yıl olmuşken ve yeni bakımı yapılmışken E2 hatası verdi...biraz su damlıyordu ....reset attım garip birkaç harf çıktı düzelme olmadı

  • kombiustası kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba,


    eca calora kombim var. geçen sene motoru, anakartı, sensörleri komple servise degiştirtdim. sonra petek temizleme ve koruma sıvısı alıp petekleri tek tek temizledim alt vanaları açarak.koruma sıvısından sonra 2-3 kez kombiye su çekip tahliye ettim.


    1 sene gecti aradan şimdi kombiyi actıgımda , ateşleme yapıyor. tıkırtı sesi geliyor , ateşleme bitince 30saniye sonra ses kesiliyor.


    kombinin altındaki su giriş vanasının içindeki küçük demir süzgeci de çıkarğ temizledim. durum aynı. süzgeç te temizdi zaten. sorun zamanla düzelir mi? artar mı? 3 yollu vana da mı sorun yada motorda mıdır sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt

    tüm on of uyar marka seçmez anahtarlama yapıyor sadece

  • erdem_61500 E kullanıcısına yanıt

    bakılması lazım tesbit şart nedir

  • Eca protheus promix kombi için eca rt176 oda termostatı aldım, montajı internette gördüğüm şekliyle kendim yaptım. Oda termostatının çalışmasında bir sorun görünmüyor. Ayarladığım sıcaklığın altına düştüğünde yeşil yanıyor, üstüne çıktığında da kırmızı yanıyor. Ancak oda termostatı kırmızı yandığında da kombi gaz tüketmeye, yanmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir ? Bu haliyle taktığım oda termostatının etkisi sıfır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delimaviii85 D kullanıcısına yanıt

    petekler yetrince ısınmamış veya bağlantı yanlış olabilir

  • Bağlantıları kitapçıktan da tekrar kontrol ettim. Bir fark göremedim. Kombi sıcaklığını en fazla 40- 50 derece arasında farklı derecelerde denedim. 55 ile tekrar denesem yine de çalışmazsa oda termostatı arızalı olabilir mi acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Termostatın kablosunu söktüm, köprü de takılı değil. Kombi yine de yanıyor. Diğer modellerdeki gibi parametre ayarından oda termostatını aktif edebilir miyim, nasıl ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delimaviii85 D kullanıcısına yanıt
     E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

    bu şekilde bağlı ise köprü sökünce eco modunda olmasına rağmen çalışıyorsa parametre lazım

  • kombiustası kullanıcısına yanıt

    Evet söylediğiniz koşullara uyuyor ama parametre ayarlarını bulamadım hiçbir yerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yeni taşindiğim evde eca zwe 24-4 mfa 23 s6400 (euro star) kombi var ve oda termostatı almam gerekiyor. İki model buldum Biri eca 176 rf diğeri ise general mobile ht400 ileride taşinma ihtimaline karşin universal bir model olmam gerekir hangisi daha uygundur veya önerilerinize de açiğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Eca Proteus Plus kombim var derece ayarı 82 de gösteriyor kullanmadığım halde ve bu nedenle kombim çalışmıyor 60 derecelere düştüğü zaman kombim çalışıyor sorun ne olabilir
  • merhaba lanet olasıca eca proteus plus kombim var ne yazık ki var. sürekli f4 hatası veriyor. normal zamanda kazan sıcakken ateşleme sorunu yaşamıyor ama özellikle sabahları kombi soğukken musluğu açınca kesinlikle ateşleme yapmıyor. bazende kalorifer açıkken musluğu açınca ateşleme yapmıyor sanki soğuğu görünce alet sapıtıyor gibi. 2-3 resetlemeden sonra alev alıyor. sorun neyden kaynaklı olabilir anakart değil gibi sonuçta bir ritim tutturunca ateşleme sorunu yaşanmıyor.

  • erksev E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende dünden beri uğraşıyorum Ntc ısı sensörünü değiştirdim düzeldi
  • ECA EMAS POWER KOMBİ SU AYARI NASIL YAPILIR 70° ŞUAN 50° YE DÜŞÜRMEK İSTİYORUZ BİLEN CEVAP YAZSIN LÜTFEN


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyüp Eda UNPCW

    Kardeşim bende dünden beri uğraşıyorum Ntc ısı sensörünü değiştirdim düzeldi

    ntc yi değiştirdim ama düzelmedi. hala kafasına göre f4 e düşüyor. kazan sıcaksa f4 e düşmüyor ama soğuksa düşüyor.her seferinde 1 veya 2 defa resetleyip normal ateşlemesini sağlıyorum. anakart bozuk diyeceğim amaa düzensizde olsa bir şekilde çalışıyor. bundan önceki anakartım f4 ten resetle düzelmediği için değiştirilmişti. onu tamir ettirip deneyeceğim en son yine f4 verirse başka bir yerinde sıkıntı var demektir. konu hakkında bilgi sahibi olan varsa her türlü öneriye açığım en kötü servis çağırıp bir sürü para bayılacağız gibi duruyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erksev -- 14 Temmuz 2021; 21:21:2 >
  • Mrb eca confeo plus dijital ekran gösterge çalışmıyor zamanla yavaş yavaş silik sekildeydi şuan hic çalışmıyor neden olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden teşekkürler. Eca confeo dijital kombi sahibiyim. Öncelikle önceden sıcak suyu açtığım vakit su yavaştan 35 36 37 38 ve 39 dediği zaman duruyordu 39 dereceye ayarlıyken 39 da sabit gidiyordu. Şimdi gene 39 ayarlı ama 40 41 50 45 48 43 41 gibi saçma sapan davranıyor. Potansiyometreyi değiştirdim NFC okuyucuları temizledim çalışmada sıkıntı yok filtreler de temiz. Sonra parametre ayarlarıyla oynadım biraz eskisi gibi oldu. Sonra düzeltirim diye biraz daha oynadım şimdi de olmuyor. Şuan parametre ayarları ne kadar doğru yanlış onu da bilmiyorum. Hiç bir yerde parametre ayarlarını da bulamıyorum. Ney neyin ne ne diyo bilinmiyor. Parametre ayarlarına ulaşabilir miyim yoksa illa mı teknik servis? Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.


    ECA phoneix kombi alıp bağlattık. Henüz 2 gün oldu ama her sabah dijital ekrana "FA" şeklinde bir kod beliriyor ve su ısıtması yapmıyor. Resetleyince düzeliyor. Kombinin kitapçığındaki hata kodu listesinde ise "FA" diye bir kod yok. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.