< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecaservisi -- 18 Ağustos 2014; 14:07:28 > |
E.C.A Servis Çalışanları: Sorularınızı Yanıtlıyoruz
E.C.A kombi kullanıcıları olarak karşılaştığınız sorunlar veya kafanıza takılan sorularla ilgili olarak E.C.A servis çalışanlarından destek alabilirsiniz. İşte sıkça sorulan bazı sorular ve cevapları:
-
De Dietrich kombi yorumları nelerdir? Kullanıcı yorumlarına göre De Dietrich kombiler, yüksek verimlilik, güvenilirlik ve uzun kullanım ömrü ile öne çıkmaktadır.
-
E.C.A termostatik vana kafası kırıldı, ne yapmalıyım? Termostatik vana kafası kırılması durumunda, yetkili bir E.C.A servisine başvurarak profesyonel onarım hizmeti alabilirsiniz.
-
E.C.A kombi L0, L1, L2 uyarı ışıkları ne anlama gelir? L0, L1 ve L2 ışıkları, kombinin çalışma durumunu gösterir. L0 normal çalışma, L1 arıza, L2 ise düşük su basıncı anlamına gelir.
-
E.C.A termostat kırmızı ışık yanıp sönüyor, neden? Termostattaki kırmızı ışık, kombinin arızalı olabileceği veya su basıncının düşük olduğu anlamına gelebilir. Arızayı gidermek için bir E.C.A servisinden yardım almalısınız.
-
Kombiler patlar mı? Bakımları düzenli yapılmayan ve doğru kullanılmayan kombiler patlama riski taşır. Bu nedenle, kombinizin bakımını periyodik olarak yaptırmanız ve kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanmanız önemlidir.
-
E.C.A kombi su basıncı neden düşer? Kombinin su basıncının düşmesinin birkaç nedeni olabilir, örneğin: sızıntılar, hatalı vana veya genleşme tankı arızası. Su basıncını kontrol etmek ve gerekirse tamamlamak için bir E.C.A servisinden yardım almalısınız.
-
E.C.A kombi çok yakıyor, ne yapmalıyım? Kombinizin çok yakmasının birkaç nedeni olabilir, örneğin: yanlış ayarlanmış termostat, kirli filtreler veya arızalı parçalar. Bu sorunu gidermek için bir E.C.A servisinden profesyonel yardım almalısınız.
E.C.A kombi sorunlarınızla ilgili daha fazla bilgi veya destek için E.C.A servis çalışanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.