< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (54. sayfa)

-
-
Merhaba ,
dyson v15 için yararlı bulduğunuz , dyson orjinalinde olmayıp yan sanayi olarak satılan parçalardan önerebilecekleriniz var mıdır.
Teşekkürler.
-
İnternette diğer dyson serileri için adaptörler var ama v11-v15 dönüştürücü göremedim. Gören olursa haber verirse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animal pro 2 stokta
herkese merheba v15 almaya karar verdim. kutulardan farklı tip çıkıyor muhabbeti vardı yanlış hatırlamıyorsam.
neye dikkat etmeliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Animal pro 2 kullanan var mıdır acaba? V15 ile ikisi arasında kaldık. Şarjlı olması, batarya sorunu oluşması gibi problemler aklımızı çeliyor. V15 başlıkları animal pro ya uyar mı acaba? Lazer motorlu başlık, motorlu koltuk başlıkları bizim için en önemlileri. Bunlar animal pro 2 de kullanılabiliyor mu acaba?
V10 ile v15 arasında 5bin liralık (%50 fazla şeklinde de bakılabilir:) farka değecek özellikler var mı acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olurum..teşekkürler..
bence degmez ama gece gece aldik v15 i
gidip bi soguk su iceyim
-
kusura bakmayında meraktan soruyorum. bu rakamlar bir elektrik süpürgesi için aşırı yüksek değil mi ? arzum, rowenta vs gibi ürünlerden farklı ne sunuyor bu dyson ?
-
Ben de o anı bekliyorum (
Araç temizleme kiti aldım,
2 sefer temizledim, fiyat/performansta başarılı tavsiye ederim.
Ayrıca her yerde satılan tetik aparatını aldım. Onu da tavsiye ederim.
www.n11.com
Dyson Araç Temizleme Seti 6 Parça ( A++ Kalite) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/dyson-arac-temizleme-seti-6-parca-a-kalite-22157052?magaza=supurgeavm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible -- 12 Mart 2023; 9:6:6 > -
Hocam v10 fazlasıyla iş görüyor 2+1 ev için bile fazla geliyor v8 bile yeter ama alerjik birisi varsa emiş gücü olarak v10 daha iyi bu yuzden ben v10 aldim
:) biz de öyle yapacaz gibi..
Hocam bence de değmez, edim son model olsun, lazer başlık olsun, dokunmatik ekran olsun vs diyerek aldırdı bence v12 daha iyi ağırlık vs çok hafif, v10 da çok iyi zaten çekiş gibi vs aralarında aynıdır asagi yukarıquote:
Orijinalden alıntı: controlf5
V10 ile v15 arasında 5bin liralık (%50 fazla şeklinde de bakılabilir:) farka değecek özellikler var mı acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olurum..teşekkürler..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4+1 ev için?
Hocam çok temizlik detayı yapan,seven birisiyseniz v15 alın o kadarına gerek yok işimi görsün diyorsaniz v10 işinizi görecektir
Dysonun kendi sitesinden satis kampanyası miydi o ne zaman olmuş?
Ülke ve dünya gündemini trolledigin yetmiyor şimdide sıcak fırsatları mi trolluyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X