Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
111
Favori
224.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tu_navy21 T kullanıcısına yanıt

Paralel italat almıştım kutu açmadan iade ediyorum. Distribütör fiyatına paralel ithalat

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Bendede var problem edilecek birsey olduğunu sanmıyorum.
    V12 v15 pahali gelen arkadaşlar v10 modelinede bakabilir bence yeni aldım sayilir.Gayet memnunum.9.5k ya falan geldi 9 taksitle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • süpürge arayışındayım. v15 parasına göre nasıl? satış kanallarından baktığımda çok olumsuz yorum görüyorum. plastiği kalitesiz, renk dalgalanmaları, eksik parça gönderimi gibi şeyler okudum. evcil hayvanımız yok, ama çok ciddi saç ve kıl sorunu var evde :))

• CaptainJack kullanıcısına yanıt

bende dyson v11 absolute var, 1 yıl oldu alalı sadece sürekli kullandığımız başlık biraz deforme oldu dyson müşteri hizmetlerini aradık 1 gün sora kargo ile yeni başlık gönderdiler ücretiz eskisi de bizde kaldı, renk dalgalanması denilen şey v15 e özgü değil tüm modellerde var bendeki v11 dede var plastik kalitesi özellikle hazne zayıf gibi görünüyor şeffaf plastik olduğu için herhalde orinial ambalajında eksiksiz geldi. çekiş gücü ve pil durumu ilk günkü gibi diyebilirim gayet pratik ve güçlü

• Şarj konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey var mı, batarya ömrü için? Örneğin tam dolmadan çıkarmamak ya da şarjı sonuna kadar kullanmak gibi.

• db-tech kullanıcısına yanıt
    Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

Dün ben de almış ve hemen akabinde bugun iade ettim.
    Bugun farklı bir 5M mağazada, (mağazadan alınan) ürünün iade edildiğini gördüm.
    İnsanlar gerek paralel ithalat olmasından, gerekse de bu ürünün İngiliz ürünü olup fiş/priz dönüştürücü ile satılması sebebiyle iade ediyorlarmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kalekale kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkürler hocam. v11 i kendi resmi sayfasından mı almıştınız?

• CaptainJack kullanıcısına yanıt

evet dyson dan aldım ayrıca ekstra stand hediyesi vardı onu da göndermişlerdi

• NNoitra kullanıcısına yanıt

Geç gördüm sağlık sorunlarımız vardı kusura bakamyın.

Bizde 2 kedi var. Biri tekir biri siyam. Tekir maşallah mırr dedi mi kucağın tüy. Uçuyor kaçıyor derken her yer tüy.

açıkcası bu cihazı al sat yapmayacaksanız bir kere alacaksınız.

ben v15 alın derim sitesinde 9 taksit. Dünya çapında yan sanayi tonla parçası var. Biz şimdi yerleri fırçalayıp silen aparat var ondan alcaz. Yan sanayi 600e dikey demir aldık parçaları ekledik üzerine.

söyle söyleyeyim fakir süpürge vardı. Halıyı sürekli temizliyorduk. Dyson gelince hatunla direkt halıya yöneldik. Renk değiştirdi. Çekmiyor diğerleri abi. He elinizde yeni makinelerden vardır ona eyvallah. Tüm hazne tozla doldu.

ayrıca pratik. Bişi mi oldu hemen al süpür ya. Yok priz ara yok makineyi çıkar yok.

benim etrafımda herkes karşı böyle şeylere. Yalnız ben fiyat performansa bakarım. Bir mal 7bin tl edip bunun yarısı kadar etmiyorsa işlevselliği o zaman o mal 7 etmez. En yakın rakipleri 7-10 arası. Bu kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Evde 2-3 süpürge de olmayacağına göre alın geçin. Gerçekten çok keyifli.

daha dün verdiğimiz para sonuna kadar helal dedik. Keşke daha iyi şartlarımız olsa daha eahat alsak.

sorularınız varsa cevaplarım

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de Dyson V15 süpürge almak istiyorum.

Dyson V15 Detect Complete Extra modeli varmış. Bu model şu an stokta yok gözüküyor. Ürün ara ara stoklara giriyor mu? Fiyat olarak ne kadardan stoklara giriyor?

Eğer fiyat farkı çok ise Detect Absolute modelini alacağım internet sitesi üzerinden.

Bir de hediye olarak ayaklı stand veriyorlarmış diye duydum, doğru mu bu?

Şimdiden teşekkürler.

• somethinglikethat kullanıcısına yanıt

+1000tl

renk dışında farkı yok.

2 ayrı aparatı var almaya kalksanız +1300tl idi sanırım zaten

sadece ekstra filtresi varmış farklı olarak başka yok dedi bana müşteri hizmetleri.

Hediye stand varsa hemen alırım. Doğru mudur?

• Valla bilmiyorum, siparişi verdim gelince haber ederim.

Ben de araştırırken şikayetvar’a insanlar yazmış ordan gördüm.

Haber ederseniz çok memnun olurum gerçekten de. Çünkü sadece stand 2.500tl civarı.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

Fircalayip silen aparat hiç bir halta yaramıyor. Boşuna almayın.

• waybe kullanıcısına yanıt

V11 başlığının v15’e uyması için adaptör bulamadım bilen var mı? Mediamarkt’tan ilave set almıştık v11 çıktı iade de edemedim.

++ fırça sil aparat falan almayın lazer başlık silmekten beter ediyor suya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 7 Mart 2023; 0:39:10 >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt

Başlıklar uyumsuz. Silme aparatı ile su bazlı bozulma olur ise cihaz garanti dışı kalıyor bilginiz olsun.

Ben de Dyson V15 Detect Complete Extra için çok uzun bir süre stok gelmesini bekledim ama gelmedi. Müşteri hizmetleri de uzun bir süredir ürünün stoklara girmediğini söyledi. Tetik değil de aç-kapa butonu olduğu ve daha hafif olduğu için v12'nin stoklara girmesini bekliyordum. Dün gece stoklara girince v12 siparişi geçtim hocam.

• arkadaşlar bizde aldık, kullanıyoruz v15 rahat, hafif, şuanlık bir sıkıntı yok. yalnız abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum bir de çok narin, küçük bir şeye sürüldü hemen çizildi, evdeki 5 yıllık samsung kabloluda çizik yoktu.

Ama neyse her güzelin bir kusuru olur derler. fiyatını hak ediyor mu, tabiki bu kurla etmiyor ama alternatifi de pek yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.