Şimdi Ara

Dyson V11 Torque Çeşitli Kombolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson V11 Torque Dyson Türkiye satıcasında 5300TL
    Hepsiburada 5000/500 ile 4800Tl ye geliyor
    %20 hepsipapel ile 200TL cüzdana
    Dyson Türkiyeyi aradığınızda sipariş numaranızı verince 900TL civarındaki ayaklı stand hediye gönderiliyor

Garanti bonus 75TL veya
    Teb e-ticaret harcaması 1000/75TL ve 200/15+ Beyaz eşya 1000/100TL toplam 190TL bonus

Hatta iki kartada sahipseniz cüzdan birleştirebiliyorsunuz başka kart kampanyalarınız varsa da ekleyebilirsiniz

Hepsipapel dışındaki tüm kampanyalar denendi bilginize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hepsiburada dan alışveriş yapınca sipariş numarasıyla Dyson ayaklı stand hediyesi gönderemiyoruz dediler. Müşteri hizmetleri ile görüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antygen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 kişi ile görüştüm 2 si gönderiyoruz dedi ve gönderdiler. Ürün tarafıma ulaştı.

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Hatta almadan dyson dan Özlem hanıma sordum gönderiyoruz dedi. Satın aldım. Kargoya verilince kargo şubesinden desiyi öğrendim. Dyson ı aradım ismini hatırlamıyorum bunun desisi küçük ayak yok dedim. Bayan göndermiyoruz dedi. Kapatıp bir daha aradım. Leon isimli biriyle görüştüm. Talebimi oluşturdu. Gönderdiler. İsterseniz bir daha sorun olmadı talep numaramı vereyim. İşlem üzerinden sorgulattırın.

• Almayın 2 sene maximum pili bitiyor. Pilin fiyatlarıni da araştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarjlı süpürgeye bulaşmayın derim

• Şarj konusunda arkadaşlara katılıyorum ancak eşler katılmayınca mecbur alacağım diyenler için güzel fırsat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen, kablolular daha guclu aku bitti öldü derdide yok.Bende dusunmustum sonra bosch un kablolularina yoneldim

• Dyson kablolu modellere bakılmalı.

• Dyson'ın kablosuz süpürgelerinin çekim gücü çok zayıf. Normal modda sadece toz, kıl yumağı bunları çekip, diğer maddelerin üstünden geçince yerinde kalıyor. Güçlü mod için max seçeneği var, o da 7 dakikada bitip bataryanın anasını ağlatıyor. Arçelik en düşük kablolu süpürge bile Dyson'dan daha iyi çekim gücüne sahip. Çok bulaşmayın derim.

• Çok şikayet eden olmuş kablosuz cihazlara ama internetteki yorumlar öyle değil. Bende iki senedir kullanıyorum gayet memnunum öyle çekim gücü zayıf falan da değil.

• Pil garanti suresi icerisinde bitti v10 kullaniyoruz. Servise verdim sifir hatta daha yuksek muhtemelen guncellem gelmis mah degerinde pil takildi. Suan sorun yok i

• Dyson a çekim gücü zayıf diyen var sayfada yahu

Birazcık Şişirme bi markadır doğruda o kadar da değil yani…

Süpürgeler hakkında nacizane görüşümü yazayım belki birilerine faydası olur epey tecrübem var çünkü,
    Pek çok ürün denedm dyson animal pro 2 yakınımda var, v11 yakınımda vsr, v10 kendim almıştım, v9 öncesinde vardı vsvs.
    Uzun süreli büyük alanlar; V serisi süpürgelerin çalışma alanı değil zaten. El süpürgeleri şarjlı olanlar zaten Pratik işler için uygun. Prizli süpürgelerşn yerini kesinlikle tutmuyorlar bu gerçek. Daha o seviyeye çıkmalarına da epeyce zaman var bence. Ama çok pratikler hafifler kolaylar o ayrı konu. Zaten adamlar bunları alıp evi süpürün diye yapmıyor, evinde animal pro vs olcak dio, bunuda koy pratik batınca dökülünce hemen kullan diye yapmış. Amacı bu olan süpürgeyi komple evi süpüreyim temizlik yapıp diye almak yanlış zaten. İş bilgisayarı ile pyun oynama zevki nasılsa bu olayda böyle, neticede teknolojik ürünler birsürü yeni nesil teknoloji barındırmaktalar. Bu yüzden de bu ürünlerin fiyatı çok çok yüksek de kalıyor ve de çok net söyleyim ,asla ama asla değmez fiyatlarına v serileri. Çünkü el süpürgeleri için , Prizden bataryaya geçmek için; 10-20 kat aynı işi yapan ürünlere görw fazla para harcamak, mantıklı olmasa gerek.

Prizlilerde ise Animal pro 2 güzel ama ben onu denedikten sonra gidip miele c3 cat dog aldım. Çünkü manevralarını sevmedim ve itici geliyor o makine bana :) bişeyleri eksik yani bence ama ne bilemiyorm :)
    Miele den ise Çok da memnunuz aslında diycem ama Memnunduk deyip çünkü akıllı robot hayatımıza girdiği anda miele de büyük temizliklere kaldı. Osmo 950 aldık, ve fakir darky el süpürgesi var 2 si bizi götüyor , malum pandemi ve evi temizletemiyoruz dikkat ettiğimizden.
    Yani Miele de köşede yatar oldu.

Kısaca Ürün alırken bence evinizi düşünün, çalışan kişiyseniz dysonu mysonu geçin alın orta ayar nilfisk meteor indirimdeyken 800 e kdr düştü 1 ay önce, akıllı süpürge alın, pratik içinde alın kompakt bişey geçin. ha zamanınız çok çalışmıyorsanız vs , ev temizliğini seviyorsanız , ki zevk meselesi ama bana miele daha üstün geliyor dysondan , ki bosch ve philips de o seviyeye çıkan ürünleri mevcut ama onlar hakkında fikrim yok çünkü miele vs varken şahsen o markalara aynı rakamları vermeyeceğimden bakmadım, merco varken full donanım pejo almam çünkü :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 22 Ağustos 2021; 2:1:38 >

• Şu an 5999 tl olarak gözüküyor ama fiyat değişikliği mi oldu acaba

• robot alın. kendi süpürsün.

• cn17 C kullanıcısına yanıt
    Hocam o V11 absolute extra modeli Torque den 1 başlık fazlalığı var. Dün için Torque modelinin extra 200 papel hediyesi vardı bugün bitmiş.

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt

Bosch'un şarjlı süpürgeleri manlıklı geliyor. Süresi az ama batarya ölürse çıkarıp yenisini takabiliyoruz. Bosch Professional serisinin bataryalarını kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmengineer

Hatta almadan dyson dan Özlem hanıma sordum gönderiyoruz dedi. Satın aldım. Kargoya verilince kargo şubesinden desiyi öğrendim. Dyson ı aradım ismini hatırlamıyorum bunun desisi küçük ayak yok dedim. Bayan göndermiyoruz dedi. Kapatıp bir daha aradım. Leon isimli biriyle görüştüm. Talebimi oluşturdu. Gönderdiler. İsterseniz bir daha sorun olmadı talep numaramı vereyim. İşlem üzerinden sorgulattırın.
    Hocam bizde aldık. Dyson Müşteri hizmetleri hepsiburadanın kampanya dışında olduğunu söylediler. Mediamarkta varmış sanırım. Kayıt numarasını söylermisiniz tekrar görüşeyim stant için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.