Şimdi Ara

Dyson V11 Torque Çeşitli Kombolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

https://www.hepsiburada.com/dyson-v11-torque-drive-dikey-sarjli-supurge-p-HBCV000002HXP7

torque modeli gözüküyor 5999 olarak sanırım kampanyayı kaçırdık. Birde alacaklara kısa bir bilgilendirme yapayım gittigidiyor dan v10 satın aldım sonrasında Dyson Türkşye yetkilileri ile yaptığım görüşme sonucunda satıcı eğer Dyson değilse garanti vermediklerini söylediler bende cihazı iade ettim . teknosa,media markt hepsiburada haricindeki yerlere ne yazıkki garanti vermiyor alacak arkadaşların dikkatli olmalarını öneririm.

• cn17 C kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım Dyson Türkiye V11 ürünleri satıştan kaldırmış. Diğer satıcılarda fiyat uçuk. Yarın stok güncellenebilir. Niyetiniz varsa takip edin. Dün hepsipapel vardı bugün bitmiş. Devamlı kontrol etmek gerekiyor sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehmengineer E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Bugün görüştüm torque modeli için kampanya yapmadık diğer absolute model için ayaklı ünite hediye ediyorduk dediler.

• pendik05 kullanıcısına yanıt
    Hocam Öilker’de hiç vermiyoruz demişlerdi bugün talebini almışlar. Eğer satın aldıysanız süreç için özelden yardımcı olmaya çalışayım

• V10 almıştım anneme hediye olarak ama kendisi şarj konusunda ve devamlı tetiğe basmaktan dolayı istemedi ve iade ettik. Yerine big ball absulete aldık malzeme kalitesi düşük gibi ama memnunuz şimdilik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.