Bildirim
Dyson V15s Detect Submarine - İnceleme: Dyson yine yapmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Her genç kızın hayali puhahahaha
-
Geçen gün Mediamarkt'ta inceledim. Aklımda doğru kaldıysa 8kg gibi bir ağırlığı olması lazım. Kullanımı bir süre sonra işkenceye dönüşebilir. Fiyatı herşey dahil 30bin liracıktı.
-
Bu ıslak temizleme başlığı normal v15 veya diğer dyson modelerle çalıştırılabilir mi. En önemli konuyu söylemediniz. Ayrıca satın alınabiliyor mu ?
-
Dyson yine yapmış demişsiniz de ayni süpürge başlık farklı sadece ısıtıp ısıtıp ayni şeyi koyuyorlar bendede var dyson v15 fiyatı 10bin Ken almıştım
-
Ben aldım.süperr bir süpurge.inanilmaz herkese tavsiye ediuorum.iki kardesimde aldi.evde toz kalmiuor ve ev kirlenmiyor.cokta pratik
-
Fatura gelmedi
-
Merhaba arkadaşlar.
Ankara kentpark dyson store dan v15s submarşne dikey süpürge aldım.
Kutuyu açtım ve bazı şüpheli durumlar fark ettim.
Kutudan çıkan boruda "v15s detect submarine yazması" gerekirken sadece "dyson v15" yazıyor. (Kutu açılışlarından teyit ettim.)
bir de elimizi tuttuğumuz yerde sanki bir bant yapıştırılıp çıkarılmış ve yapışkanlığı kalmış.
Ayrıca hazne içinde de çok hafif lekeler mevcut. Filtre ve hazne içindeki metalik yerler temiz görünüyor.
Diğer bir durum ise kullanma klavuzunun beyaz jelatin ve zarf içinden çıkması gerekirken, jelatin ve zarf yoktu. Youtube den bir çok video izledim hepsi de zarf içinden çıkıyor. Müşteri hizmetleri paketleme yurt dışından yapılıp geliyor, Türkiye'de peket bölümü yok, her yıl paket güncellemesi yapılmaktadır dedi.
Dediğim gibi bütün kutu açılım videolarını inceledim ancak hepsinde zarf gördüm.
Sizce bu kullanılmış veya iade edilmiş ürün mü ne dersiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X