Şimdi Ara

Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj
    Dyson’ın geçen ay lansmanını yaptı yeni şarjlı dikey süpürge modeli Dyson V16 Piston Animal modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Şirketin bugüne kadarki en yüksek emiş gücü (315 AW) ve tüm zeminlerle uyumlu başlığıyla dikkat çeken V16 Piston Animal kısa sürede ülkemize giriş yapmış oldu.

Dyson V16 Piston Animal fiyatı

Dyson V16 Piston Animal’ın iki farklı versiyonu satışa sunuldu. Serinin ana modeli 39.999 TL fiyat etiketine sahipken ıslak ve kuru temizlik yapabilen Submarine başlıklı versiyon 43.999 TL’ye satılıyor.

• Dyson V16 Piston Animal: 39.999 TL

• Dyson V16 Piston Animal Submarine: 43.999 TL

Dyson V16 Piston Animal özellikleri

Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj
    Dyson V16 Piston Animal’ı 315 AW’lık yüksek emiş gücü benzersiz kılıyor. Serinin önceki modeli olan Dyson Gen5detect’de 280 AW emiş gücünü görmüştük. Dyson V16 Piston Animal’da kullanılan yeni nesil Hyperdymium 900W motor ile emiş gücü geliştirildi.

Şirket ayrıca başlık tasarımını baştan aşağı yeniledi. All Floor Cones Sense adı verilen ana başlık ile artık sert zeminler ve halılar için başlıklar arasında geçiş yapma külfeti ortadan kalkıyor. Tüm zemin türleri için tasarlanan bu başlık aynı zamanda emiş gücünü ve fırçanın dönme hızını yapay zeka ile ayarlıyor. Zeminler arası geçişe anında tepki veriyor.

Kesintisiz temizliğe odaklanan Dyson, çöp haznesinin kapasitesinde fiziksel bir artışa gitmemiş fakat boşaltma sıklığını minimuma indirmek için tozları sıkıştırma teknolojisini kullanıma sunmuş. Toz haznesinin yanında bulunan sıkıştırma kolunu kullanarak haznedeki tozları sıkıştırabilir ve daha uzun süreli temizlik yapabilirsiniz. Şirketin ifadesine göre bu CleanCompaktor teknolojisi sayesinde haznedeki tozu ve kiri 30 gün boyunca muhafaza edebiliyor. Bu kol aynı zamanda tozları boşaltırken hazneyi silerek ardında toz, saç ve tüy bırakmamasını sağlıyor. Ayrıca 2026 yılında bu model için kendi kendini temizleyen çöp istasyonu satışa sunulacak.

Ayrıca Bkz.Dokunmatik MacBook Pro yolda: iPad ve Mac deneyimi birleşiyor 

Dyson V16 Piston Animal, 70 dakikaya kadar temizlik yapabiliyor. Bu süreyi Eco modda ve sert zeminde yapılan temizlikte elde ediyoruz. Diğer modlardaki çalışma süresi hakkında henüz bilgi bulunmuyor.

Dyson V16 Piston Animal Submarine farkı ne?

Dyson V16 Piston Animal Submarine ıslak ve kuru temizliği bir arada sunuyor. Ana versiyona ek olarak 4 bin TL farkla satılan bu modelde, ana versiyondaki başlıklara ek olarak Submarine 2.0 ıslak temizleme başlığı bulunuyor. Bu başlık sert zeminlerde nemlendirme yaparak sıvıları, kirleri ve lekeleri yaymadan temizliyor. Nemlendirme seviyesi, süpürgenin ekranından ayarlanabiliyor.

Dyson V16 Piston Animal kutu içeriği

Dyson’ın sitesindeki bilgilere göre Dyson V16 Piston Animal’ın kutusundan 4 farklı temizlik başlığı, duvar askı ünitesi ve şarj cihazı çıkıyor. Dyson V16 Piston Animal Submarine modelinin kutusundan ise bunlara ek olarak Submarine 2.0 ıslak temizleme başlığı çıkıyor.

Kaynak:https://www.dyson.com.tr/products/cord-free/v16-piston-animal-mat-siyah-bakir

• Benim evde v10 var. Arkadaşlarda da v12 . V10 şarjı son seviye emişte 5dk, v12 15 dk. Bilmediğim konu hakkında konuşmam. Alet kötü de demedim. Bu fiyata etmez dedim, fiyat performans değil dedim. Boş boş yorum yapanlara ayar olmadan önce, yorumları iyice okumayı dene. Okuduğunu anlama problemin var gibi.
    Fenomenlerin patlattığı ve aslında iyi olsa da parasına etmeyen, klasik süpürgelere oranla emiş gücü düşük olan bir alet. Kötü değil, iyi de temizliyor ama fiyatını hak etmiyor. Fenomenler bu kadar övmese, bu fiyatlara kimse almazdı. Airfryer furyası gibi bunun da havası sönecek bir gün. O zaman alınabilir fiyatlara düşer. Dediğim gibi kötü alet değil, emiş gücü az olsa da, bazı modelleri düşük şarj süresine sahip olsa da başlık teknolojisinden dolayı iyi temizliyor. Kaliteli bir marka da ama işte fiyat performansı düşük.
  • Sen ne Dyson.
  • yeni desinlerci itemi

• V15 var evde Sırf Eşime Şaka olsun diye HB den satın aldım 43.999 tl ye İptal edemedim eve geliyor :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 20 Ekim 2025; 16:04:55 >
  • Fenomenlerin patlattığı ve aslında iyi olsa da parasına etmeyen, klasik süpürgelere oranla emiş gücü düşük olan bir alet. Kötü değil, iyi de temizliyor ama fiyatını hak etmiyor. Fenomenler bu kadar övmese, bu fiyatlara kimse almazdı. Airfryer furyası gibi bunun da havası sönecek bir gün. O zaman alınabilir fiyatlara düşer. Dediğim gibi kötü alet değil, emiş gücü az olsa da, bazı modelleri düşük şarj süresine sahip olsa da başlık teknolojisinden dolayı iyi temizliyor. Kaliteli bir marka da ama işte fiyat performansı düşük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı pahalı, kesinlikle F/P değil. Tabii ki bunun zıttına herkes bu ürünlerin peşinde.

• 1 Elektrik motoru, gerisi plastik aksam.
    5 bin tl maliyet, gerisi "dyson" isim hakkı, çok büyük keriz sirkeleme. Kadınlar olmasa(veya biraz daha mantıklarını kullansalar), çoktan batmışlardı.

• influencer arkadaşlara hayırlı olsun

• beş para etmez v10 aldım batarya çöp oldu

• güzel cihaz showroom da denedim. maalesef pahalı bir ürün.

• pistonlu zımbırtı saçmalık, yav çöpünü atmak için piston yapmış, bence yetersiz bir süpürge, çok iyi elektrik motoru var, istesem kendim dünyanın en kaliteli elektrik süpürgesi üretirim, bilgi her şeyden ötededir

Ben kullanıcıyım. Sıradan influcencer falan değilim. Diğer süpürgem nilfisk power alergy.
    Bu dyson ı arkadaşlarım yılardır kullanırdı ve brnde he he derdim. Sonunda brnde aldım ve açıkça almadığım günlere üzüldüm. Bir süpürge tüm evin havasını değiştirirmi? Evet değiştirir. Şimdi submarine olan modelini kullanıyoruz çok çok memnunuz. Evde toz kalmadı. Kedi görünce hemen önüne geliyor beni bununla tara diyor. Gittim anneme aldım bunun küçük hafif olanını şimdi çok memnunlar.
    Sizin gibi böyle boş boş yorum yapanları görünce gülüyorum. Bir şeyi bilmeden bu kadar bilmiş bilmiş konuşmaları tebessümle izliyorum.

Benim evde v10 var. Arkadaşlarda da v12 . V10 şarjı son seviye emişte 5dk, v12 15 dk. Bilmediğim konu hakkında konuşmam. Alet kötü de demedim. Bu fiyata etmez dedim, fiyat performans değil dedim. Boş boş yorum yapanlara ayar olmadan önce, yorumları iyice okumayı dene. Okuduğunu anlama problemin var gibi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.