Şimdi Ara

Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V15 halı fırçası Açılı konumlandırılmış tekerleklerinin bağlantısı hatalı yapılmış. İncecik Plastik bir yatak tutuyor vidayı. Haliyle kırılıyor. Metal bir yatak yapabilirlerdi. Bundaki fırçada da aynı tip teker var. Umarım güçlendirmişlerdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1. ihlas
    2. dyson

tüm markaları test edip kullanmış biri olarak şaşmayın ikisinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dyson bu işin mercedesi. Eşimin bekarlığından kalma 20 küsür senelik makinesi hala taş gibi. v15 aldık 3-4 sene evvelsi. Sadece yatak dövücü başlığı için bile alınır. Robot süpürge ve bunla büyük süpürge olayını unuttuk. F/p aramış bazı arkadaşlar ama mercedes alacaksan ve bayiye gidip f/p araç bakıyorum dersen bi taraflarıyla gülerler sana.

• Başka bir marka kullanıyorum, evet kablosuz olması büyük rahatlık ama kablosuz süpürgelerin temizlik olayı sinir bozucu, her süpürge sonrası hazne çabuk dolduğundan dolayı mutlaka toz boşaltma, temizlik yapmak gerekiyor, elin o pisliğe illa ki değiyor, fırçalara dolanan saç kıllarını temizlemek da ayrı bir iğrençlik, üşengeçlik yapıp temizlemezsen de sonraki süpürmede iyi çekmiyor.
    Dyson bu çileyi görmüş ki bu modelde tozları sıkıştırarak temizlikler arası süreyi uzatmaya çalışmış.

Firmalar toz boşaltma meselesine mümkün olduğu kadar el değmeden yapacak şekilde olması için kafa yormalılar.
    Dikkat edin, firmalar toz boşaltma işini reklamlarında pek göstermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Ekim 2025; 21:26:58 >
  • otomobil mi veriyorsun o fiyat ne hacı dyson. supürge yavv ne olacak halimiz

• Alacaklar bağımsız incelemelere bakmadan almasın, kağıt üstünde güçlü gözüksede eski modellere göre daha kötü performans gösteriyor.

Edit: Örnek bir video paylaşayım.

Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarjfrickhelmyoutube
    Support my channel : https://ko-fi.com/frickhelm youtube.com/@frickhelm/join Maybe i have a bad Dyson V16 piston or the performance is a huge downgrade with filtration issues. Going to buy a second one in the near future. #dyson #dysonV16 #dysonDS60
    https://www.youtube.com/watch?v=Fy8KZJUWwHU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.E.U.S -- 20 Ekim 2025; 22:52:3 >

V15 kullanıyorum 2 yıldır bataryası hala 35-40 dk gidiyor

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Bu fiyata en az 10 sene garanti vermesi lazım. Kaç sene garanti veriyor acaba?

2018 de aldığım philips kablolu süpürge hala taş gibi. Türkiye şartlarında 2 aylık asgari ücret parasına ürün satıyorsun.

• 5 yıldır v11 kullanırım boost modda bir kere bile çalıştırmamışımdır cihazı. Yani şu yüksek awler falan hiçbir işinize yaramayacak, takılmayın. Sert zemini ekoda, halıları otoda süpürülüyor zaten cihaz. 120 130 aw üstüne çıkmıyor.

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • O paraya robot süpürge alınır. 40 bin lira vereceğim, bir de üstüne kendim mi süpüreceğim? Yok artık.

• Nerde o eski 2500 Watt gücünde süpürgeler. Dikeyler satılabilsin diye üretimini kaldırdılar. 600 watt, 900 watt satıyorlar. Yüksek olanları da sanayi tipi diye fahiş fiyatlara kakalıyorlar. Neyse konu bu değil ama söylenesim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dyson v15 detect var komşuda, bende ise kablolu cinetic animal var, onun süpürgeyi bizim evdeki halıda denedik. ardından aynı süre ve şekilde benim süpürge ile süpürdük inanın bir sürü toz vs toplandı içine. Gerçek temizlik istiyorsanız klasik kablolu güçlü süpürge kullanmalısınız.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Airfryer aktif olarak kullanıyoruz. Memnunuz da... Aldığım zamanki fiyatla son fiyatları görünce bize iyi geçirmişler bu konuda.

• lunique L kullanıcısına yanıt

konudaki o kadar para etmez yorumlarına sinirlenmişsin diye yorumlarım.

Para konusu en son iş. Piyasada bir sürü cihaz var. Ama performans farklı. İyi bir mal alırsan iyi bir para verirsin. Bu ürün şov ürünü değil. Bak nilfisk kullanıcısı olarak bu ürünün iyi olduğunu söylüyorum. Parasını sonuna kadar hak ediyor. 2 gün sonra emiş gücü düşen bir cihaz değil. Hele ki lazer başlığı harika. Evde benim gibi kedi besleyen birisiysen anlarsın. Halı yıkamadan gelen halıları serdiğimizde süpürdük çıkan pisliğe inanamazsın. Benim tepkim cihazı kullanmayıp yorum yapanlara. Annem belinden ve dizinden protezli. V12 slim aldık. Kadın dua ediyor. Tek eleştiri sadece toz haznesini boşaltırken etrafa saçılan toz olabilir.
    Fiyatının yüksek olmasını eleştirmek Türkiye de hata. Ülkede normal fiyata bir şey yok ki. Elindeki telefonda aynı durumda, bindiğin araç da bilgisayarında oyun konsolunda aynı. Herşey pahalı ülkede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 21 Ekim 2025; 19:54:41 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.