< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Yurt dışı alışveriş için son bir ay. Bundan sonra Temu, Aliexpress gibi yerlerden vereceğiniz siparişlerdeki €30 sınırı bitiyor ?? buna dair bi link göremedim googlada. varsa buradan atıverin lütfen. gerçi bugün son fırsat diye sipariş versek, ürün gelene kadar süre bitecek ama deneyelim bakalım |
|
Arkadaşlar selam. Ben de dyson v10 kullanıcısıyım. Süpürgenin fırça başlığı dirsek yerinden kırıldı. Dyson'da ürün motorbar temizleme başlığı olarak geçiyor sanırım. Ürünün linki aşağıda. Temuda da yan sanayi ürün var ancak karayoluyla 25-36 iş günü içinde geleceği belirtiliyor. Son gümrük düzenlemesinden sonra bu kadar süre geçince 6 Şubattan sonraya kaldığı için ek külfetler oluşacak gibi duruyor. şu anda 2.000 TL civarına geliyor ithalat vergisi ile. Temu linki: https://www.temu.com/tr/for--v7-v8-v10-v11-v15-vacuum-replacement--rotatable-soft-roller-brush-floor-attachment-for--v15-v11-v10-v8-v7-stick-handheld-vacuums-no--759649-004-g-601103738596521.html?_oak_mp_inf=EKnZv%2Fa11ogBGhUybWduYnZ5NThja3U0dHl4NGloZmYg8aSTjroz&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F1885d64a-cb93-42d5-8cf3-e5a1f6aab874.jpg&spec_gallery_id=21716306308&refer_page_sn=10467&refer_source=0&freesia_scene=573&_oak_freesia_scene=573&_oak_rec_ext_1=MTMzOTAy&refer_page_el_sn=207305&ab_scene=0&_x_sessn_id=7x7j3089lt&refer_page_name=Best%20seller&refer_page_id=10467_1767945590883_fd0jlpgzwb Orijinal-çakma olayından çok, temudan vaad edilen ürünün gelip gelmeyeceğinden çok emin olamadım. Resimde tüm ürün gelecek gibi görünüyor ancak kargoyla içindeki fırça vb. gelmesinden endişe ediyorum. Bana ürünün komplesi lazım:D Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi? Hem dyson'la uyum açısından yan sanayi ürünlerde sıkıntı yaşıyorlar mı? Hem de TEMU'dan siparişi verip son düzenlemeden sonra ek maliyetler gelirse ürünü almaktan vazgeçip tam iade alabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
|
son düzenlemeden sonra ek maliyetler gelirse : GELECEK... ürünü almaktan vazgeçip tam iade alabiliyor muyuz : HAYIR ALAMAZSINIZ. TEMU 31OCAKTAN ÖNCE TESLİM VAAD ETMİŞSE VE VAAD ETTİĞİ TARİHTE TESLİM EDEMEMİŞSE GECİKME HALİNDE SADECE 65 TL ÖDER. |
|
|
Merhaba Arkadaslar, Dyson V10 ilk zamanki gibi çekmiyor, 2020 sonunda almıştım, cihazda hiç bir değişiklik yok, filtresi bile değişmedi, yaklaşık 2 aydır düşük performance modunda çekmiyor desem yeridir. Ne önerirsiniz? bu başındaki filtre orjinal nerden alabilirim? düzenli temizliğini yapıyorum makinenin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 20 Ocak 2026; 13:42:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, lastikçiye bir götüreyim bakalım belki dediğiniz gibi bir toz çıkması muhtemel. Orj bir filtre almayı düşünüyorum. 1900 TL miş aynen. Güçlü bir fan öneriniz var mı? Bu siklon dediğiniz yer tam neresi? |
|
| _____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Trendyolda orta yollu bir hepa filtre alıcam, V10 için. gidip 1900 tl orjinaline vermek istemiyorum. Trendyoldan alışveriş yaptığınız güvenilir bir satıcı var mı?( V10 absolute hepa filtresi için) |
|
Dyson Cyclone V10 Absolute+ Kablosuz Süpürge: 18.883TL Seçili Küçük Ev Aletlerinde 20.000 TL ve Üzerine 2.000 TL Premium Kuponuyla 2 STOK! Dyson Cyclone V10 Absolute+ Kablosuz Süpürge - idefix https://www.idefix.com/dyson-cyclone-v10-absolute-kablosuz-supurge-p-3802269 |
|
Arkadaşlar V15s'in normal V15 makineden aksesuarlar dışında herhangi bir farkı var mı. Çekim gücü, pil vs. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence bunu teknosa vs.de bizzat test etmelisiniz. tahminimce şöyle bir çok ciddi fark olabilir: v15 cihaz başta v10 - v11 olmak üzere diğer modellerin halı ve parke başlıklarını çalıştırır , bu kesin... ama v15s modelin başlıklarını çalıştırmadığını tahmin ediyorum. bu çok da dert değil, başka başlık lazım olduğunda v10-v11 başlığını alır kullanırsınız. AMA V15S MODEL, EĞER KENDİ BAŞLIKLARI HARİCİNDE DİĞER MODELLERİN BAŞLIKLARINI ÇALIŞTIRMIYORSA, İLERİDE LAZIM OLDUĞUNDA 2.EL BAŞLIK BULMAKTA ÇOK ZORLANACAKSINIZ DEMEKTİR. bu modellerin başlıklarını birbirine takıp çalıştırıp deneyip karar verin. hatta buradan bizlere de iletin ki tecrübenizden yararlanalım. |
|
Dyson sitesinden 1.899 tl ye aldığım orjinal Hepa filtreyi denedim, cihaz ilk günkü gibi çekmeye başladı, yeniden doğdu; tavsiye ederim ,tabi pahalı bir tane de yedek alıcam trendyoldan bir onu deniyim. |
|
|