Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.289
Cevap
226
Favori
1.029.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...157...312313314315
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sene önce dyson v 11 almıştım . boru ve başlıkların takıldığı birleşim yerinde aşırı esneme olduğu için dysona başvurdum. Diğer başlıklarda sorun yok gibi , uzun başlık oturma yerinde sorun var . çok esniyor . Aşağıdaki fotoda gösterilen alan. Boru gönderecek dyson .Gelince deneyeceğiz , sorun çözülmezse garantiye gönderim isteyeceğim dedi bakalım . Güncelleme olarak paylaşmak istedim. O papatya yerinde de bir noktada kopma da olmuş. Çekim sorunu yok .

www.sikayetvar.com
    V11 Advanced Modelde Boru Bağlantısı Ve Papatya Kısmı Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/dyson/v11-advanced-modelde-boru-baglantisi-ve-papatya-kismi-sorunu

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt

v11 de aynısı oldu hocam ama cihaz bir senelik . Boru gönderelim deneyin dediler. Sıfır geldiğinde de vardı anneme de aldık o esneme onda da var . Dyson da hareketli parçalar olmalı ki diğer parçalar rahat girebilsin diyor. ÖZellikle böyle yapılıyor diyor.

4 yıllık pi garanti kapsamında mıymış hocam ? anlamadım ? ücretsiz değişimi nasıl oldu ?

sıfır alırken yedek filtre de almıştım bu yoruma katılıyorum . Bir yıllık filtresi yerine sıfır filtreyi taktım çok artıyor çekim gücü. Eski filtre yıkama sonrası şişiyor bence ya da temizlenemeyecek kadar gözenekleri doluyor.

orjinal mi aldınız filtreyi yoksa muadil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dyson v12 kullanıyoruz 4 yıldır. Artırma moduna aldığımda 10 15 saniye sonra bu hatayı veriyor ve çalışmayı durduruyor. Orta ve eko modda bir problem yok. Çalışma süresi hala ilk günkü gibi ama artırma modunda problem çıkmaya başladı. Bu sorunun sebebi nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 22 Mart 2026; 23:8:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt

4 yıllık pil için normal. Değiştirme zamanı geliyor yavaş yavaş.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.