|
onu aratmayacak bi kablolu süpürge yok. ne dysonda ne de başka markalarda |
|

|
onu aratmayacak bi kablolu süpürge yok. ne dysonda ne de başka markalarda |
|
Blizzard CX1 Grafit Gri - Toz Torbasız Süpürge Dyson V8 advanced ikilisi o süpürgeye yaklaşır mı? V8 advanced halihazırda zaten var. o süpürgeyle beraber Parquet Twister SBB 400-3 (XL) başlığı da almayı düşünüyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 3 Şubat 2026; 12:33:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
2020 yılında almıştık, v11 model, bir ışın yandı sonradan farkettim hemen akabinde bitti, şarj olmadı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 3 Şubat 2026; 14:50:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler. Bunlara elimizi verdik mi kolumuzu kaptırıyoruz tabiri caizse, durup dururken böyle bir sorun yaşamamıza bir anlam veremedik. Az buz paralar vermiyoruz yani. Bundan sonra pek düşünmüyorum dyson almayı. |
|
Merhabalar ben geçen sene Hepsiburada da Robogil satıcısından Dyson V11 tak çıkar model batarya aldım gayet memnunum 1 seneyi geçti ilk günkü aynı performans ı veriyor batarya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
abiler... tabii ki düne kadar sorunsuz çalışan bataryanın bugün aniden off olmasını savunmuyoruz ama az da insaflı olalım. hangimiz cep tel bataryasından 5 yıl sonra bile hala memnunuz ki ? tabii ki bi yerde cıvıtacak ki satıcı-üretici para kazansın. diğer markaların dysondan daha iyi olacağını hiç sanmam. evimizdeki çam - bulaşık makineleri de neredeyse garantisi bittiği gün cıvıtıyor, öyle dii mi |
|
Valla 2021 de aile bireylerime aldığım 2 dyson v11 in de pilleri yakın zamanda birden kullanılamaz oldu. Ben deneyimime bakıyorum. Hiçbir sorunları yoktu. Performans kaybı olmaksızın kullanıyorlardı. Benimde 2020 2 adet bataryam hala sorunsuz ve tam performansda. Bakalım onlar ne zaman şak diye gidecekler. |
|
|
Arkadaşlar vatan bilgisayar İnternet magazasindan aldığım dyson süpürgeyi ses seviyesi ve yorucu olmasından dolayı iadeye gönderdim henüz karşı tarafa ulasmadi.Kutu açıldığı için iade olmama durumu var mı? Müşteri temsilcisi öyle biseyler söyledi.Var mi bu konuda tecrübesi olan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|