Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.184
Cevap
222
Favori
1.016.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam cevabın için teşekkürler, 2 gündür geriye dönük okuyorum az çok Dyson la ilgili bilgi sahibi oldum.

Fakat Dyson da halı ve sert zemin de farklı başlık olması beni en çok düşündüren ayrıca silme işi de yapan cihazlar var Philps 8000 gibi bunlar da kafamı kurcalıyor.

75 m2 ev robot süpürge var klasik halılı ev boşluklar sert zemin tavsiyelere açığım.

En az yer kaplayan ve en pratik olan benim için önemli bütçe 20 k ya kadar sorun değil. Mantıklı olduktan sonra hepsine okeyim.

Hocam evde robot süpürgeniz var ise Dyson veya Philips gibi pahalı seçeneklere bence gerek yok. Basit bir dikey şarjlı süpürge (3 - 4K civarı) işinizi görürdü.

Önceden yazmıştım eğer ben alırken silme (mop) işini yapan süpürge olsa denemek isterdim çünkü silme işi cidden sıkıntılı bir iş. Aynı makine ile ıslak & kuru temizleme ve mop yapabilmek ayrıcalık olurdu. Philips Aqua Trio YENİ 3'ü 1 Arada (Islak, Kuru ve Moplu) Sarjlı ve Kablosuz Dik Süpürge. Fiyat 18K

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • Arkadaslar Eminim daha once defalarca konusulmustur ama bir kez de bana cevap verirseniz sevinirim.

Evde philipsin 1700watt normal supurgesi var,

fakat bircok kedimiz oldugundan cok verimli temizlik elde edemiyoruz.

Ben robot supurge alalim gezinsin dursun diyorum, Hanim dyson alalim kullanimi cok kolay supururuz gun asiri diyor.

Internette yabanci forumlarda okudugum kadariyla Dysonu hep bir normal supurgeyle kullaniyorlarmis.

Normal supurgeyi de kullanacaksan , dyson (8-11-12 vs) almak mantikli mi? Evde kalin hali da var, mutfak vs parke.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam her şeyi anladım da Dyson'ı niye normal süpürgeyle kullanalım onu anlamadım? Evde V11 var ve ondan epey önce aldığımız 12-13 yıllık kablolu Dyson var ama onu artık hiç kullanmıyoruz, kilerde yatıyor.

Bunu yazdığım zaman robotçulardan linç yiyorum ama Dyson ile günlük temizlik işlerini yapmak robottan daha kolay. Akşam eve gidince mutfak, koridor ve odayı süpürmek Dyson şarjlı süpürge ile 10 -12 dakikamı alıyor. Robot gün boyu temizlik yapıyor ama sandalyenin veya sehpanın yeri değişince veya orada çalışmasına engel olacak bir mani çıkınca o kısımları atlıyor. Bu yüzden bana Dyson yetiyor, robot süpürge ihtiyacı duymuyorum, alıp kullanana da saygı duyarım. İhtiyaca göre alınabilir.

Burada eşiniz haklı :)

Mustafa Kemal Atatürk
  • makman kullanıcısına yanıt
    Dyson v 15 kullanıyorum ve aldığımdan beri normal süpürgeyi kullanma gereği hic duymadım her gün ev supurulunce ayrıntılı supurmye gerek kalmıyor zaten ve zamanla evdeki tozlar da azaliyor bu arda normal supurgem dysonun kablolu supurgesiydi şarjlı süpürge büyük bir konfor keske herkesin imkanı olsa da kullanabilse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Samsung bespoke jet;
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=yaQeyOuiP-4

Dyson daki boşaltma olayı beni mahvediyor. Her taraf toz oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA
     DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDAwww.teknosa.com
    Dyson V11 Extra Sarjlı Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/dyson-v11-extra-sarjli-supurge-p-115049208

Mustafa Kemal Atatürk
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyor Samsung un çıkaracağı

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • Evde hem robot süpürge hemde dyson v12 var. Lakin ev 2 katlı ve 70m2 teras var fayans alan. Terasın birde boydan boya camları var.
    Annem tutturdu tineco floor one s3 ve camlar için karcher wv 5 istiyor.

İstediğinden alacak o kesin belli ama en azından bu iki cihaz iyimidir yoksa başka cihaz mı almak mantıklı tavsiyeniz ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam herkes farklı kullanıyor, üstte de annemin extradan daha da fazla cihaz istemesini yazdım.

annemde

dyson v12 + ecovaks t9 avi var. Hergün robotta dyson da çakışıyor, üstüne paspas atıyor vs vs. Kadın hala başka cihazlar istiyor bizi pis olarak görüyor

eşim

360 s10 + dyson v12 var. Hergün robot çakışıyor, dyson mutfakta ve oturma odasında hergün, diğer odalar 2 günde bir çalışıyor. 3 günde birde silva mı ne var bana yaptırıyor yeri siliyorum

-bana kalırsa bende yapıyordum bir ara. Robot süpürge hergün çalışsın, dyson ise hafta 1 yeter. Yeri ise robot yapıyor işte ben moplamak istemem

Bekarken ise ben yaşadığım ülke sebebi ile ayakkabı ile odam dahil girerdim. Evide haftada 1 yere mop atardım. Orda da robot süpürge vardı ama sadece halıları alırdı. O zaman da o günün koşulları bunu gerektiriyordu

uzun yazdım ama demek istediğim yaşam tarzınıza bağlı. Dyson kablosuz olması sebebi ile hayat kurtarıyor hele birde çocuk varsa çok fazla hayat kurtarıyor. Robot süpürgede kaliteli ürün almayacaksınız, xiaonomi vs alacaksınız, o para ile tatile gidin daha iyi. Elektrikli gırgır resmen onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Haziran 2023; 22:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Offff. Bu ne titizlik. Biz o seviyeye geçemedik ama beni çok yorar.

• Merhaba arkadaşlar Dyson V15 Extra sıfır kapalı kutusunda evde V15 olduğu için ihtiyaç yoktur satılıktır sarı sitede bilginiz olsun.
    Ayrıca Dyson Animal Pro 2 de satılıktır Dyson TR 2 yıl garantilidirler

• Arkadaşlar v10 için tetik aparatı alan oldu mu? Memnunsanız eğer link paylaşabilir misiniz?

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda vs gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan birçok insan var. Ben de ilk aldığımdan beri yaşıyorum. V12 kullanıyorum, ürün ilk başta servise gitti içinde çok toz birikmiş temizlik yaptık vs dediler gönderdiler aleti. Eve geldiğinde ilk denememde filtre tertemiz olmasına rağmen yine aynı uyarıyı verdi. Bu sefer yeni filtre gönderelim dediler onu bekliyorum. Ama benim fikrim sorun filtrede değil filtreye problemli diyen sensör sisteminde bir sorun var gibi geliyor bana. Yabancı forumlarda da hep gördüğüm kadarıyla ana üniteyi değiştirmeler bu problemi yaşayan herkesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 21 Haziran 2023; 8:41:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Joseph Writer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sensörde sorun vardır. Lakin ben kendi v11 imle alçı tozundan derz dolgu tozuna kadar neleri çektim(hava kompresörü imkanım ve cihazı parçalarına ayırmayı bildiğim için çekiyorum herşeyi).

3 yıldır kullanıyorum bir kere bile filtre temizleyin demedi. Ki dediğim gibi filtrenin üstü derz dolgu tozundan katman olmasına rağmen bile demedi.

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • Joseph Writer kullanıcısına yanıt
    ben her hazne temizliyi yaptığımda gövdeyi pili çıkartıp hızlı hızlı hava girmesi için sallıyorum hatta ucundan üflüyorum uçunda boşluklardan bir toz çıkıyor hatta imkan varsa komprösörle temizlik en güzeli bende pompalı objektif temizleme aparat ucu ince olunca çıkan toz inanılmaz

• Arkadaşlar merhaba, ben de bugün 1 adet dyson v11 alarak aranıza katıldım ancak benim sorum şu. standart motor başlık kullanıyorum süpürürken halıda vs sorun yok ama laminant veya taş zemine geldiği zaman yüksek bir ses çıkartıyor sanki vibrasyon titreşim sesi gibi. Sizlerde de bu durum var mı? Normal midir yoksa Dyson ile konuşmalı mıyım? Ses oldukça yüksek geliyor. Şimdiden teşekkürler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.