< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 23 Haziran 2023; 16:40:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (261. sayfa)
-
-
Hocam filtreyi yıkadıktan sonra ne kadar süre bekliyorsunuz? Ben filtreyi yıkadıktan sonra en az 24 saat geçmesini bekliyorum. 4 sene olmak üzere ve hiç koku duymadım.
Güneşte veya kalorifer, soba gibi ısı kaynaklarının yanında kurutmayın ayrıca soğuk su ile deterjansız yıkayın. Bir de böyle deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Koku demek bakteri demek. Bir seferinde tam kurumadığı için yerleşen bakteriler var belliki.
Dyson dahil tüm firmalar tüm önerileri tüm insanlar için yapar. Dyson oraya su ve sabunla yıkayın dese ha sabun demiş yani bir şey kullanabiliyoruz diye düşünüp tuz ruhu ile bile yıkayacak dünyada çok insan vardır. Bu sebeple oraya sadece su ile yazar işini garantiye alır.
Aynı şekilde kurutma önerisi de. Dyson fönle kurut dese fönü dibinden tutup filtreyi eritecek binlerce insan var. Bu sebeple herhangi bir ısı kaynağından uzak en az yirmiiiiii dööört saat kurutun der.
Yani her insan her işi bilemez beceremez diye temkinli uyarılar koyar.
Dyson a sorsanız kompresörle siklonlara hava tutmayın da der. Çünkü tutun deyip sorumluluk almaz. Adam gider oto yıkamacıda güçlü bir kompresörle tam güç tutar havayı contaları yırtar. Ama yeterlü güçde bir hava tutmak bu cihazın içini temizlemenin(sökmeden) tek yoludur mesela.
Filtrenizi agresif olmayan bir temizlik maddesiyle yıkayabilirsin. 5 yıldır yıkıyorum. Araç iç temizliğinde kullandığım ph nötr valet pro apc ile temizledim. Bebek biberon temizleyicisi ile temizledim. Anway loc ile temizledim. Kurutmayı kışın her seferinde içinde 55 derece su geçen kalorifer üzerinde dik ve üzerine bir kitap vb koyarak kuruttum. Duvara dayayıp 15 20 cm uzaklıktan içini fönle de kuruttum. Yazın ise mardinde yaşadığım için balkonda gölgede bile 3 saatte tamamen kuruyor hava kuru ve 40 derece olduğu için.
Hiç ama hiçbir şey olmadı.
Tavsiyem agresif olmayan bir temizleyici ile güzelce köpürtün iyice durulayın. Gidin güneşe koyun kurusun iyice. Koku geçecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 24 Haziran 2023; 11:8:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam inan tam kurumadan kullanmış olmamız mümkün değil. Kışın bile kuruturken 2.gün kuruduğunu biliyordum ama 3.gün de bekletiyordum. Şimdi zaten sabahtan akşama kupkuru oluyor.
Bir de ilk aldığımda(5 6 ay evvel) çalıştırdığım zaman 40 dakika civarı çalışırım diyordu otomatik modda. Şimdi 26 27 dk anca çalışırım diyor. Aldığım günden beri duvar ünitesi adaptörü hep elektriğe bağlı. Siz sadece şarj ederken mi adaptörü takıyorsunuz prize? Sürenin bu kadar düşmüş olması normal mi peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 30 Haziran 2023; 22:9:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar bissell islak.kuru süpürgesi hakkında bilginiz varmı acaba, bende 10 yıldır dyson kablolu kullanıyorum, pandemi döneminde robot süpürge aldım oda paspas yapabiliyor ancak el.kadar bir bezle kendi başına silmesi cokta verimli olmuyor sık sık paspasi yıkayıp tekrar takmak gerekiyor, bende dyson kablosuz alsammi acaba derken karşıma.bissell çıktı ancak fazla açıklayıcı bilgi ve yorum olmadığı için sormak istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dyson v8 absolute kirmizi isik yaniyor.Calisma esnasinda birden durdu.Sarza takildiginda kirmizi isik bir kez yanip sönüyor.Sarz olmuyor.Acaba sorun nedir?Akü?
_____________________________ -
Hocam markyı duydum ama fazla bir bilgim yok. Paspas atabilmesi çok büyük özellik, ben de isterdim doğrusu. Bahsettiğiniz ürünün fiyatını bilmiyorum ancak paspas yapabilen Karcher ve Philips modellerini de inceleyebilirsiniz.
Philips icin cok iyi Yorumlar okumadim bissell de olumluda.olumsuzda yorum var ama kadar vermemi saglayacak kadar kapsamli Yorumlar okumadadim bide dyson gibi bir supurgeden sonra beklentimi karsilamazsa diye tedirginlik duyuyorum. Tesekkurler
Tetiği bıraltıktan sonra 1-2 saniye çalışıyorsa normal. Uzun süre çalışmaya devam ediyorsa tetikte takılma olabilir. Bataryasını çıkarıp tetiği bir kaç defa iyice basıp bırakarak takılma varsa belki düzelir. Olmazsa servise gösterin derim.
Batarya değişim zamanı gelmiş büyük ihtimalle.
Bende bakıyorum bu tarz mob yapılabilir bir ürün ama sıvı detarjan kendi ürünlerini kullanacaksın deniliyor.kopurmeyecek ürünler olmaliymis. Ayrıca ürün gövdesi kalın yapıda baza,koltuk altı Felan girebilecek gibi değil hiçbirisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak. -
philips aqua trio 9000 ve dyson v15 arasında kararsız kaldım var mı bu iki modeli araştıran arkadaşlar
merhabalar 3 aydır dyson v12 kullanıyoruz. satıcı kadın ilk zamanlar ayda bir filtre temizlemeniz gerekir demişti. yaklaşık olarak 3 ayda 3 kere filtre yıkama uyarısı verdi. 3.uyarıyı 2 gün önce vermişti ve filtreyi yıkayıp 24 saat kurumaya bıraktık. bugün ise evi temizlerken daha temizlik bitmeden yine filtre uyarısı verdi. filtreyi çıkarıp baktığımızda tamamen tozla kaplanmış durumdaydı. filtreyi yıkadıktan sonra bir temizlik süresi bile geçmeden tekrar filtre uyarısı vermesi ve filtrenin tamamen tozla kaplanmış olması normal değil gibi gözüküyor.
v12 kullanan arkadaşlarda makine ne kadar sıklıkla filtre temizleme uyarısı veriyor ve bu tarz bi durum yaşayan oldu mu?
ayrıca şunu da farkettim. temizlik yaparken max haznesini geçirmemeye çalışıyoruz ancak toz süpürgenin haznesinde eşit bir şekilde dağıtılarak tutulmuyor. makine tozu tek bi tarafta biriktirip hemen max hizasını geçerek tozun çok büyük bir kısmını yukarıda topluyor. max hizasının altında diğer taraflar boşken tek bir tarafta tozu toplayıp tozu max haznesinin üstünde biriktirmesi de bana bir sorun gibi geliyor. bu durum sadece bende mi var yoksa bütün makineler bu şekilde mi ?
yardımcı olursanız sevinirim dostlar
Hocam filtreyi temizledikten sonraki ilk kullanımda evi temizlemeyi bitiremeden tekrar filtre temizleme uyarısı verdi. Bu normal bi durum olamaz bence.
-
Bizde de durum aynı nette bunla ilgili şikayet dolu. Önceki sayfada arkadaş yazmış bence sensör hatası var.
Zihni sinir olacak biraz ama bu dysonın kablosuz süpürgelerini bir şekilde kablolu yapıp kullanmak mümkün değil mi? Şarjlı süpürge denen şeye kılım en kralı da olsa dayanmıyor arkadaş. İlla ki performansı düşüyor vs istiyorum ki dyson dik süpürgem olsun ama ille de kablolu olsun. Yada kablolu dik süpürgesi var ven mi bulamıyorum bir akıl verin bana.
Sıvı deterjan için kopurmeyen herhangi bir deterjan kullandıklarını yazmış kullanıcılar, evet baza altina ve yatak altına girmiiyormuş,ben robot supurgem olduğu için bu kısmı sorun etmiyorum ancak halidakii çekim.gücü bir dyson kadar değilse diye almaya cesaret edemiyirum
Gidip magazada dene dyson alcaz diye girdik elektrolux aldik ciktik. Daha ergonomik geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt