Yurtdisindan dyson alan var mi hiç? Garantisi gecerli oluyor mu Türkiyede? Yada yaninda getirirken sıkıntı yapiyolar mi acaba bilgisi olan var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (258. sayfa)

-
-
bu soruyu ben de merak ediyorum, yazın yurtdışına gidiyorum. v10 extra almayı düşünüyorum, kutusundan vs tamamen çıkarıp valize koysak kontrol edilirse eğer ekstra bir gümrük masrafı veya başka bir problem çıkar mı bilgisi olan var mıdır?
-
Merhaba arkadaşlar V8 modeli almayı düşünüyorum, ilginçtir en ucuz fiyatı Turkcell pasajda gördüm yaklaşık 1000lira var diğer satıcılara göre.
Buradan alışveriş yapan var mı daha önce ? Sakata gelmeyelim, Turkcell genelde kazikci bilindiği için :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, V10 aldım birkaç ay oldu. Kesik kesik çalışma sorunu başladı 1 haftadır. Elim tetikteyken duruyor, sonra tekrar basınca çalışıyor. Motor soğukken daha sık yapıyor. Müşteri hizmetleri filtreyi temizleyin dedi ama işe yaramadı. Herhangi bir tıkanıklık yok iyice baktım.
Yine arayacağım müşteri hizmetlerini ama sormak istedim belki çözebileceğim bir şeydir, göndermeye gerek kalmaz.
-
Servis görse iyi olur ancak tetik arızasına benziyor. İlk çıkan V 10-11 serilerinde bu tetik arızası vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de çözülmüştür artık diye almıştım, inşallah başımızı ağrıtmaz.
Teşekkürler.
-
Geçmiş olsun. Garantiniz var zaten endişe etmeyin.
Sağolun hocam, dediğiniz gibi tetik arızası, internette videoları gördüm pek çok kişiden.
Kronik bu olay anladığım kadarıyla, tamir ederler elbette sorun yaşamam. Ama üst model verme gibi bir şekilde yardımcı olurlar mı acaba? Üzerine farkını versek. Bu sorun yine tekrarlayacak benim anladığım.
Güncelleme: Bu arada müşteri temsilcisi ile görüştüm, şarj cihazı yollayacaklarmış ücretsiz olarak. Program üzerinden baktığında sorunun bu olduğu çıkıyormuş, umarım çözülür, bana alakasız geldi ama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 7 Mayıs 2023; 16:51:39 > -
Merhabalar, v15 aldım ve aksesuar konusu için stand almak istiyorum. Trendyol'da 420 tl olan stand için yorumlar çok iyi. Ayrıca Amazon'da da ithal 800-1200 tl bandında ürünler var. Aslında orijinal ürün almak istiyorum ama onda da aksesuar takma yeri yok. Var mıdır kullanıcılarından tavsiye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 9 Mayıs 2023; 20:37:38 >
trendyol linki alabilirmiyim
Ben 420 tl olanını aldım. Şu link hatta
trendyol.com
ibrush Dyson Uyumlu Şarjlı Süpürge Standı Dyson Süpürge Standı Premium Dekoratif Stand Dyson Dreame Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/ibrush/dyson-uyumlu-sarjli-supurge-standi-dyson-supurge-standi-premium-dekoratif-stand-dyson-dreame-uyumlu-p-172287072?boutiqueId=61&merchantId=676830v8 de kullanıyorum. Bütün aparatlarını taktım üstüne. Bayağı da ağır ve sağlam . Fakat bizim gibi çoluk çocuk varsa evde önünü kapamazsanız öne doğru eğip düşürebilir.
-
Sevgili soak'ın paylaştığı ile tipi aynı gibi duruyor. Satın alanların paylaştığı görseller de benzer. Arada ne gibi farklar var ben anlayamadım. 20 tl ucuz olan da alınabilir, bu da sanırım.
trendyol.com
Bumech Dyson Uyumlu Şarjlı Süpürge Standı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/bumech/dyson-uyumlu-sarjli-supurge-standi-p-348345866
Bende robot da olduğu için şunu aldım, henüz gelmedi gelince görüşlerimi yazarım:
amazon
Kyrio Elektrikli Süpürge Dyson ve Robot Süpürge için Uyumlu Standı Süpürgesi Tutucu Yerleştirme İstasyonu Braketi Organizatör Dyson V11 V10 V8 V7 V6 Xiaomi Roborock Robot Süpürge Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08HWCGCMJ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details -
ben de v12 var filreyi 36 saat kurutup tertemiz takıyorsun ilk temizlemede filtreyi temizleyin uyarısı cıkıyor cıkarıp bakıyorum tertemiz ama yine de uyarı veriyor var mı bunun bir cözümü
-
Süpürürken normal süpürgeler gibi ileri-geri değil de sadece ileri mi veya sadece geri mi veya yine ileri-geri olarak mı kullanmak gerekiyor? Bununla ilgili Dyson'ın bir önerisi vs gören var mı? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Sadece ileri.
Yeni Philips şarjlı dikey süpürgeler iki yönlü alıyor. Bazı modelleri hem süpürme hem de silme işi yapıyor. Ben alırken yoktu. Olsaydı onu tecrübe etmek isterdim çünkü silme işi de eziyet.
Bir dyson önerisine gerek yok.
Yıllardır tüm dünyada klasikleşmiş ileri geri süpürme şeklinin sebebine bakmak lazım. Sebebi süpürgelerin 1 geçişte zemini tam olarak süpürememiş olması.
Dyson şarjlı süpürgelere ait başlıklar özellikle yumuşak rulolu sert zemin başlığı bir kere geçtiği yerde tamamen temizlik sağlıyor. E o zaman ileri gerinin ne anlamı var.
Bundan ziyade başlıkdaki motorun ruloyu döndürme şekline göre rulonun içindeki şafta bağlı olan motorun zorlamayacağı şekil ileri yönlü süpürmedir. Geriye doğru çekmenin zararı yok denecek kadar azdır ama mantığı yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 13 Mayıs 2023; 22:30:8 >
Buraya mesaj attıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım.
İleri-geri süpürebilirsiniz ama geriye çekmeden önce mutlaka bir kere havaya kaldırın,
Havaya kaldırmadan sürekli ileri-geri süpürülürse motora zarar verir dedi.
-
amazon
Kyrio Elektrikli Süpürge Dyson ve Robot Süpürge için Uyumlu Standı Süpürgesi Tutucu Yerleştirme İstasyonu Braketi Organizatör Dyson V11 V10 V8 V7 V6 Xiaomi Roborock Robot Süpürge Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08HWCGCMJV15 ve Roborock S7 kullanmak için bunu aldım. Baya ağır metalden yapmışlar, bana sağlam göründü çok fazla sallanmıyor. Memnun kaldım.
-
arkadaşlar v12 detect absulote + ya da v15 nerden bulabilirim? trendyol ya da teknosa da diğer satıcılardan değilde direkt; mediamarkt, teknosa, beymen, dyson'ın kendisinden almak istiyorum. Ne zamanlar geliyor, çok takiplemedim öncesinde, var mı bu işin bir trick'i ? şimdiden teşekkür ederim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X