Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.291
Cevap
224
Favori
1.032.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
    Özelden model , garanti ve fiyat paylaş
    Teslim yeride dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

WoW--- N3v3N#2167 Sylvanas-Alliance
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

v11 evinizin genel temizliğini yapmaz ufak tefek anlık dökülmeler için kullanılır fiyatı pahalı diye tüm evi normal bir süpürge gibi süpürebileceğinizi sanıyorsanız yanılırsınız.
    uyduruyorsunuz.🤔
    Uyduracak birşey yok şu an Philips maraton kullanıyorum ve sadece iki odadan çıkan toz ile neredeyse maksimuma geliyor hazne şimdi siz v11 in haznesi maratondan büyük mü diyorsunuz? Ne anlatmaya çalışıyorsunuz ben anlayamadım.

Daha farklı bir örnek vereyim belki anlarsınız gerçi siz anlamak istemezsiniz ama almak isteyenlere bir başka bakış açısı olsun.

Şimdi mersedesin veya başka markaların premium sınıf arabaları var bu arabaların fiyatları ortada bu fiyatlara otobüste alınabiliyor ama kimse ben çok para derdim premium sedan veya SUV aldım ben buna 40 kişi bindirecem demiyor dimi
    V11 de aynen böyle çok para verdiniz diye tek seferde evi süpürebileceğinizi zannetmeyin. Yanılırsınız. Paranız boşa gider.

Bunun bilincinde olarak pratik bir süpürge diye alınabilir. Ben kötü almayın işinize yaramaz demiyorum yazdıklarımı fanatiklik yapmadan okuyup anlarsanız almak isteyenlerin faydasına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 15 Mart 2020; 16:14:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolqa35

uyduruyorsunuz.🤔

Alıntıları Göster
    +1

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • Dyson V11 Outsize adında yeni model çıkarmış;

Daha büyük hazne, daha geniş süpürge başlığı ve 2 adet değiştirilebilir batarya ile geliyor.

Mantıklı bir fiyatla Türkiyede'de satışına başlarlarsa bu modelden alacağım :

https://www.dyson.com/sticks/dyson-v11-outsize-nickel-red.html

Orijinalden alıntı: sariduru

Dyson V11 Outsize adında yeni model çıkarmış;

Daha büyük hazne, daha geniş süpürge başlığı ve 2 adet değiştirilebilir batarya ile geliyor.

Mantıklı bir fiyatla Türkiyede'de satışına başlarlarsa bu modelden alacağım :

https://www.dyson.com/sticks/dyson-v11-outsize-nickel-red.html
    Oradaki satış fiyatına göre burada satılan modele göre $ 100 dolar daha pahalı ama ekstra batarya vermesi avantaj. Burada mevcut V11 zaten 5.000 liradan satılıyor. Bu modeli getirseler 6.000 liranın üzerinde bir rakama satarlar. Zaten 5 bin bile fazla bir rakam.

V11 kullanan biri olarak büyük fırça ağzı bence çok iyi bir şey değil. Mevcut başlıktan büyük olmasını istemem hatta daha bile ufak olabilirdi.

Verdiğiniz linkteki kullanıcı yorumlarına bakınca yorum yapanların evlerinin cidden büyük evler olduğunu fark ettim. Onlar için büyük fırça başlığı ve çift batarya uygun olabilir ama en azından bana o kadar büyük başlık gerekmez.

Az önce evin alt katını süpürdüm (3 oda, salon, mutfak, banyo ve vestiyer odası) ve kalan şarj seviyesi %40'dı. Hani şarjı tüm evi süpürmeye yetmez diyenler var ya onlar için yazdım bunu.

Yorumlarda eski Dyson makinelerine (V8, V6) göre arada büyük fark olduğunu söylemişler. Çekiş gücü, şarjlı kullanım süresi vs.

Burada bilip bilmeden yok şarjı yetmez, yok haznesi küçük olduğundan 2 odada bir hazneyi boşaltmak gerekir diyen, evin ancak ikinci süpürgesi olur diyen kişilerin verdiğiniz linkteki yüzlerce yorumu okumasını çok isterdim. Çünkü biz burada onlara göre çok para verdiğimiz için makineyi poh pohluyormuşuz ya ondan diyorum.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• Arkadaşlar merhaba,

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 modeli Mediamarkt'te 500 TL indirimle 3.499 TL'ye satılıyor.

Forumun çek satış bölümünden edineceğiniz 100 TL indirim kodu ile birlikte 3.400 TL'ye alabilirsiniz.

Ben uzun zamandır bu cihazı almak istiyordum indirimde görünce satın aldım.

Almayı düşünen başka arkadaşlar varsa yardımcı olmak istedim.

Ürün linki aşağıdadır, cümleten iyi akşamlar.

• evde beko süpürge makinesi var hortum başlık vs için servis uçuk rakam istiyor dışardan aldıklarım da hep dandik çıktı süpürürken hortum çıkıp duruyor bende çinden xiaomi sty robot süpürge aldım hem paspas hem süpürme yapıyor ama evde 2 çocuk olunca devamlı birşeyler döküyorlar sırf kırıntı içinde robotu çalıştırmak pek uygun olmuyor bende dyson v8 almayı düşünüyorum ama philips speedpro max var kararsız kaldım
  • bariskacmaz1 kullanıcısına yanıt
    bana mı sordunuz hocam, robot süpürgeyi
  • hepsi olur. v6 - ondan önceki dc62 - dc35 vs vs.. tek tek saymak zor , hepsi olur.. pili ve çalışması daha sorunsuz olsun da varsın modeli birkaç yıl eski olsun , sorun değil. 2 tane kriteriniz var :
    1-deneyerek elden alın : satıcıya 1 gün önceden şarjı fullemesini söyleyin - alırken borusunu ve başlığını takıp pil bitene kadar tetiği basılı tutup dakika tutun. makina 10 dk. ve daha fazla çalışıyorsa pil işinizi görür , alabilirsiniz. (tabii ki bu süre içinde uçtaki fırçalı başlık da sorunsuz dönüyor olmalı)
    2-borulu makina alın. borusuz olanlar eğilmeden kullanılmaz. sonra bel ağrısı çeker , pişman olursunuz
  • Dyson v7 motorhead ve v8 absolute arasindayim. Arada 700 TL fark var. Aralarinda cok fark var mıdır acaba?

Media Markt'ten aldığım Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 model elektrikli süpürge bugün elime ulaştı.

5 yıl olan garanti süresinin etkinleştirilmesi için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Ürün hoşuma gitti. Ama şarj olayı ne bileyim daha iyi olmalıydı. En azından isteyen için daha büyük daha ağır bir batarya da satışa sunulmalıydı aksesuar olarak. Boost modda 10 dakika bana çok başarısız geldi.
    Aynı temizliği hatta daha iyisini yine Dyson markasının kablolu süpürgeleriyle yapabilirim fakat işte kablosuz olması da büyük avantaj. Hem ev hem araç hem kullanım kolaylığı vb.

Şimdi iki sorunum var.
    1 - Koltuk ve baza altına giremiyorum. Tork driver kalın geliyor. Ve cihazın yan dönmesine olanak sağlayan tek uç tork driver.
    2 - Araç için koltuk altı gibi ulaşılması zor alanlar için hortum lazım. Sitede satılan hortumlar v11 ile uyumlu mu? Yeri gelmişken sitede aksesuar bölümünde hiç bir ürünün ayrıntısı yok. Bilgiler yazılsa boyları enleri vb gibi bilgiler ve hangi modellere uyacağı yazılmalı. Kınıyorum Dyson u.

Ben şimdi koltuk ve baza altına nasıl gireceğim. Aksesuarlardan hangisi işime yarar.
    Aklıma şu 2 ürünü kombine ederek maksimum yükseliği 4 6 cm arası olan koltuk ve baza altına girebilirim diye düşündüm ama emin olamadım.
    www.dyson.com.tr
    Kolay Montaj Uzatma Borusu
    https://www.dyson.com.tr/quick-release-extension-tube-967365-01
    www.dyson.com.tr
    Kolay Montaj Kademeli Sert Zeminler İçin Başlık
    https://www.dyson.com.tr/quick-release-articulating-hard-floor-tool-967422-01

• Arkadaşlar philips şarzlı süpürgeyi 8 ay kullanmış biri olarak dyson v11 dikkatimi çektiğinden yorumlarınızı okudum, burda v11 e 5 bin tl paranın gereksiz olduğunu veya ürünün pahalı olduğunu düşünenler var, niçin philipsin şarzlı süpürgesi düşünülmüyor, abimler dyson şarzlı kullanıyorlar çok beğeniyorlar ancak 2100 tl fiyatıyla philips şarzlı süpürge düşünülebilir, çok pratik şarzı 65 dakikaya kadar gidebiliyor ve motorlu aynen gırgırı andıran ucu var, her zeminde kullanılabiliyor. Böylece saç kıl hepsini topluyor. Faklı başlıkşar da mevcıt. Dyson dan avantajı koltuk baza gibi alçak yerlerin altına tutulan başlık 360 dereceye yakın dönebildiğinden girebiliyor, yani motorlu ucu zeminni temizlerken tuttuğunuz kolu tam tersine çevirebiliyorsunuz, motorlu kısımda led lamba var bu ise yerdeki kılcal tozları bile gösterebiliyor bence mükemmel bir özellik, karanlıkta bile süpürme yapabiliyorsunuz, dysona göre biraz daha hafif, daha ergonomik, pratik kullanışlı, dyson gibi tetik tuşu yok üç kademeli düğmesi var, basılı tutmadan süpürme olanağı var, onun dışında dyson gibi dijital göstergesi mevcut. dysona göre toz haznesi biraz küçük. onun dışında motor güçleri hemen hemen aynı, 150 metrekarelik evi bir şarzda süpürebiliyorum, halı üzerinde hareketi kolay, fiyatı ise dyson göre yarısından bile az. Doğal olarak yedek parçaları da daha ucuz. Philipsinde şarzlı süpürgesi de alternatif olarak düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez -- 1 Nisan 2020; 11:24:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada I robot roomba 980 modelini de 1.5 yıldır kullanıyorum, şarzlı robot süpürge düşünenlere de bütçesi uygunsa kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.