Şimdi Ara

DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET (Elektrik Süpürgesi Sıcak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET modelli elektrik süpürgesini uzun zamandır araştırıyorum dün Evkur'da bir fırsat yakaladım sıcak olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.

DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET (5 Yıl Hakman Garantili) + ÜTÜ MASASI (120 TL Değerinde) =1849 TL
    Kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit imkanı da var.

ÜRÜNÜN RESMİ SAYFASI İNCELEMEK İSTEYENLER İÇİN

Hakman Garantili Diğer Firmaların Fiyatları
    TEKNOSA 2.249 TL
    HEPSİBURADA 2.249 TL
    PTT AVM 2.149 TL
    MEDİMARKT 1.999 TL
    KLİKSA 1.999 TL

İnternette ucuza satılıp İthalatçı firma garantisi verilen ürünlerle karşılaştırılmasın lütfen
     DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET (Elektrik Süpürgesi Sıcak)

• Bu alet 1000 TL 'nin altına düşecek ki sıcak fırsat olacak ayrıca ütü masası her yerde 30 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihus -- 11 Şubat 2015; 8:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende var kullanıyorum ve memnun değilim. yazık onca verdiğimiz paraya. neymiş alerji için çok iyiymiş, arkasından hiç toz kaçırmıyormuş falan filan.. ohoo onun tozunu çöp kutusunu boşaltırken zaten soluyorsun bolca. çekiş gücü de hiç öyle ahım şahım değil.
    gidin bosch alın veya elektrik süpürgesi tavsiyesi forumunda yazan tavsiyelere kulak verin ama dysona para kaptırmayın. yazıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

dyson süpürgeler tamamen reklamla şişirilmiş ve bir yere gelmiştir.
    bende var kullanıyorum ve memnun değilim. yazık onca verdiğimiz paraya. neymiş alerji için çok iyiymiş, arkasından hiç toz kaçırmıyormuş falan filan.. ohoo onun tozunu çöp kutusunu boşaltırken zaten soluyorsun bolca. çekiş gücü de hiç öyle ahım şahım değil.
    gidin bosch alın veya elektrik süpürgesi tavsiyesi forumunda yazan tavsiyelere kulak verin ama dysona para kaptırmayın. yazıktır.

bilgi için teşekkürler
    philips FC9911-9912 modeli ile dyson dc33 modeli arasında kalmıştım :)

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Çok sıcak iki adet kaptım.

Yurtdışında araba alınıyor o fiyata.

Enteresan, hangi modeli kullanıyorsunuz?
  • Dün hizlialdan electrolux ultra captic multisiklon süpürge aldım, şimdiye kadar böyle çekim gücü gormedim, malzeme kalitesi de güzel, 879a satılıyor, çekler ve parafly ile de birleşince mükemmel bir firsat oldu, ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim :)

+1000

Forum içinde birçok başlık altında yazdım. Firmanın asılsız iddialarının ve gerçeği yansıtmayan abartılı reklamlarının buna katkısı var doğrudur.

Lakin ne yazık bizim toplumumuzda pahalıya alınan şeyin aslında çok iyi olmasa bile mükemmel olduğunu sayıklanmayı ve yerli yersiz övme işini üzerine görev olarak kabul eden bir özellik var... Bir kere taraf olduk mu iş bitmiştir, gerçeği sizin gibi pek az kişi dile getiriyor, ayrıca tebrik ediyorum.

Sonuç; Dyson berbat bir marka değildir, lakin asla ve asla, kesinlikle ve kesinlikle şişirildiği gibi süper bir süpürge değildir...

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim. (İmam-ı Azam)

• bosch un 250 liralık süpürgelerinden aldık çekiş gücünü tam açamıyoruz bile 2200watt çok iyi çekiş gücü var
  • Nautilus Carrefour'dan Philips FC 8766/01 modeli 399a aldım. Ayrıca iki yıl evde servis garantili ve 60 gün memnuniyet-para iade garantili.
    Heryerde 599tl ye satılıyor. Bence asıl sıcak fırsat bu makine, çok memnunuz.

Electrolux Ultra Captiv alınacak en iyi makine ama...

Model bu :
    http://forum.donanimhaber.com/m_97716952/tm.htm

http://www.bedavacim.com.tr/Dyson-Elektrikli-Supurgeler-1853
  • Ben de vakti zamanı 1650tl verip DC32 Allergy almıştım.. eski rowenta ile halıyı süpürüp hemen ardından Dyson ile açılışı yaptım.. yarım çay bardağı kadar un gibi toz çıktı bir avuç da toz (tirbün fırça halı tüylerini de yoldu biraz) sonrasında böyle bir temizlik yapmadı tabi ama her eve yılda bir kez Dyson uğramalı çok çekmesinde değil keramet, ha şuan alsam siklon teknolojili 1/4 fiyata birçok ürün var.. veya Dyson Base modeli de aynı işi görüyor.
    Hakmar her türlü problem ve kırılmada ücretsiz yenisini yolladı bu da önemli bir detaydı..
    Philips FC8xxx-FC9911 serileri vardı o zamanlar yarı paraya.. almadım.. çünkü üzerindeki filtreler 130tl ve senede 1 değişmesi gerekiyordu. Dyson da tek filtre var ve yıkanabilir ömürboyu..

• ufukman kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler :)

Bir tamıdığım bana sormuş tavsiye istemiş idi miele nilfiks elektrolux torbalı modellerini tavsiye etmiş idim ama beni dinlemedi gitti 1800 tl ye dyson aldı aradan belli zaman geçti ve söylediklerinizi bizzati yaşadı,yazdıklarınıza artı ,aletin çok gıcırdadığından şikayet etti,bir parçasının iki haftada kırıldığını söyledi,ne yapayım dedi:),kendisine mielecat dog modeli tavsiye etmiş idim halbüki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen ben de aldim dc52 animal modelini. 1 ay deneyin begenmezseniz iade edersiniz dediler. gelince demedik. eski supurgemizle bir haliyi supurduk sonra dysonla bir avuc kir cikti. ayni testi. komsunun lg toz torbasiz supurgesi ile yaptik. dyson yine 1 avuc kir cikardi. Evet fiyati biraz daha uygun olabilir. Ama en azindan filtre degistirme yikama derdi yok. Ben memnunum simdilik.

Hepa13 ten aşağı filtre kullanmayın dyson bildiğim kadarıyla omurboyu aynı filtre yıkıyor kullanıyorsun hiç açılma esneme vs yok ? Hepa kaç oda belli değil bakmassan görmessen iyi makine
    Nilfisk power alerji kullanıyorum orjinal 4 torba 20 tl hepa filtre yanında gelio 4-5 ay yetiyor yıkama takma toz derdi yok
    Rn önemlisi hepa 13 filtre

Dyson ilk bAştan beri balon geldi oyuzden Almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.