Şimdi Ara

DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET (Elektrik Süpürgesi Sıcak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson un filtresini yıkamayıp yenisini alın 30tl
  • 10 yıldır Dyson'ın base modelini kullanıyoruz, cok memnunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu fiyata nereden/nasıl alındığını sormayın..
  • dyson dc52 alergy kullanan birisi olarak gözünüz kapalı alabilirsiniz, uzun süre rowenta kullandıktan sonra geçtim dysona aradaki fark muazzam, toz çekmesi, kullanım kolaylığı v.b. bir çok yönden diğer makinelerle karşılaştırılmaz bile

Diğer makine ile haftada 2 defa yapacağın temizliği haftada bir kere yapman yeterli...

Garantisi bittikten sonra kırılan bir parçası oldu, hakmanı arayıp kızdım bu kadar para veriyorum parçası kırılıyor diye, hemen adresime ücretsiz parçayı gönderdiler.

tabii bütçe meselesi ben o zaman 850-1000.-tl gibi bir paraya almıştım çok zaman geçti üstünden tam hatırlayamıyorum....

her zaman tavsiye ederim....

• dyson süpürgem var ve memnun değilim, memnun değilim diyeni dikkate almam demiş bir vatandaş ama acaba süpürgeyi bizzat kendisi mi kullanıyor ?
    makine halısı üzerindeki yapışmış bir ipi süpürmesi için defalarca gittim o ipin üstünden standart (çift zemin başlığıyla) ama çekemedi ! ayrıca halısız zemin üzerinde kullanırken de statik yapıyor ve süpürge başlığının 2-3 cm ilerisinde süpürmek için yaklaştığınız çör-çöp süpürge tarafından çekileceğine statik elektrikle itiliyor. o kadar sinir bozucu birşey ki bu anlatamam.. bir süre sonra gözle gördüğünüz çör-çöpün üstüne başlığı sürerek götürmek yerine kaldırıp sinek avlar gibi koca başlıkla yakalamaya çalışıyorsunuz. o kadar çok eksi yan sayabilirim ki kullanırken bizzat tecrübe ettiğim ve nerde benim eski torbalı bosch um dediğim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

dyson süpürgem var ve memnun değilim, memnun değilim diyeni dikkate almam demiş bir vatandaş ama acaba süpürgeyi bizzat kendisi mi kullanıyor ?
    makine halısı üzerindeki yapışmış bir ipi süpürmesi için defalarca gittim o ipin üstünden standart (çift zemin başlığıyla) ama çekemedi ! ayrıca halısız zemin üzerinde kullanırken de statik yapıyor ve süpürge başlığının 2-3 cm ilerisinde süpürmek için yaklaştığınız çör-çöp süpürge tarafından çekileceğine statik elektrikle itiliyor. o kadar sinir bozucu birşey ki bu anlatamam.. bir süre sonra gözle gördüğünüz çör-çöpün üstüne başlığı sürerek götürmek yerine kaldırıp sinek avlar gibi koca başlıkla yakalamaya çalışıyorsunuz. o kadar çok eksi yan sayabilirim ki kullanırken bizzat tecrübe ettiğim ve nerde benim eski torbalı bosch um dediğim ..

kusura bakmayın ama bana da biraz üfürüyorsunuz gibi geldi.
    2008den beri dc08t animal modeli kullanıyoruz, evde 2 kedi var çok memnunuz. gerektiğinde kendim de kullanıyorum.
    halıyı parke başlığıyla süpürürseniz saçmalayabilir, adamlar halı için türbin başlık veriyorlar içindeki hava gücüyle çalışan fırça süpürdüğünüz yönün tersine halıyı kabartarak tozun pisliğin emilmesini sağlıyor.
    pahalı diyebilirsiniz ama kötü demek biraz kara çalmaya giriyor.

• dyson dc29 ve dc 37 kullandım. Fakat şu an evde Nilfisk extreme x200 var. Açıkcası diğer süpürgeleri kullanmadığım içi,n yorum yapamam, fakat Nilfisk extreme serisi Dyson' dan hem çekiş olarak hemde dışarıya verdiği havanın temizliği olarak bariz üstün. Bu arada evde süpürgeyi ben kullanıyorum.. :))

Orijinalden alıntı: pprc

dyson dc29 ve dc 37 kullandım. Fakat şu an evde Nilfisk extreme x200 var. Açıkcası diğer süpürgeleri kullanmadığım içi,n yorum yapamam, fakat Nilfisk extreme serisi Dyson' dan hem çekiş olarak hemde dışarıya verdiği havanın temizliği olarak bariz üstün. Bu arada evde süpürgeyi ben kullanıyorum.. :))

Miele nılfıks üst seriler ve elektro lux üst seriler ,tabiki torbalı olanlar dysondan kalite kullanım ve temizlik açısından iyi makineler bunu zaten az buçuk araştırıp okuyup video ve testleri izleyenler bu kanıya sahip olup yazdığım markalara yöneliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizzat tecrübe ettiğim bir olayı paylaştım. yalan yere karalama yapmıyorum. üstelik bir defa olan bir şey değil ki bu halı üzerine yapışmış ipleri çift zemin aparatı dedikleri başlık toplamıyor. turbo başlık topluyor evet, ancak turbo başlığın da yaklaşık olarak 350 tl gibi bir fiyatı var. eğer turbo başlıksız bir model aldıysanız ve ayrıca alacaksanız turbo başlığı, ona da başlı başına iyi bir bir süpürge fiyatı kadar para vermeniz gerekiyor demek oluyor bu da..
    ama bir süpürgeye 1000 tl den fazla para veriliyorsa her bir başlığının halıdaki ip parçasını çekebilmesi lazım. bence bu büyük bir beklenti değil.
    üstelik neden durduk yere karalıyayım ki dyson u veya herhangi bir markayı ? tecrübemi paylaştım,isteyen kaale alır, istemeyen almaz.

edit: haberdar et yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 13 Mart 2015; 14:17:03 >
  • Dyson 8 yildir sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: izazen

quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

dyson süpürgeler tamamen reklamla şişirilmiş ve bir yere gelmiştir.
    bende var kullanıyorum ve memnun değilim. yazık onca verdiğimiz paraya. neymiş alerji için çok iyiymiş, arkasından hiç toz kaçırmıyormuş falan filan.. ohoo onun tozunu çöp kutusunu boşaltırken zaten soluyorsun bolca. çekiş gücü de hiç öyle ahım şahım değil.
    gidin bosch alın veya elektrik süpürgesi tavsiyesi forumunda yazan tavsiyelere kulak verin ama dysona para kaptırmayın. yazıktır.

+1000

Forum içinde birçok başlık altında yazdım. Firmanın asılsız iddialarının ve gerçeği yansıtmayan abartılı reklamlarının buna katkısı var doğrudur.

Lakin ne yazık bizim toplumumuzda pahalıya alınan şeyin aslında çok iyi olmasa bile mükemmel olduğunu sayıklanmayı ve yerli yersiz övme işini üzerine görev olarak kabul eden bir özellik var... Bir kere taraf olduk mu iş bitmiştir, gerçeği sizin gibi pek az kişi dile getiriyor, ayrıca tebrik ediyorum.

Sonuç; Dyson berbat bir marka değildir, lakin asla ve asla, kesinlikle ve kesinlikle şişirildiği gibi süper bir süpürge değildir...

dogru

malzeme kalitesi yuksek
    isini yapıyor

ama f/p degil kesinlikle
    çöp bosaltırken toz yutma meselsi bence kezinlikle dogru.

• dc 52 allergy parquet'i 5 yıl garantili 1700'e aldım. Üstelik 340 lira bigpara hediye kartı verdi Bimeks. Bİmeks fiyatı geçen hafta bir günlüğüne indirdi ertesi gün tekrar 2350'ye çekti. Çeyiz olarak aldığımız için henüz kullanma fırsatı olmadı ama yanılacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 13 Mart 2015; 21:19:40 >

Orijinalden alıntı: jujuuu

Haklisin ama iste almaya paralari olmayanlar bos bos konusur artik alistik. Sicak firsat degil urun yorum sitesinde dondu zaten forum

Bu bölümde sadece ''fiyatı ucuz olduğu'' için alışveriş yapan insanlar var,yorumların çoğu ''bu ne işe yarar'' şeklinde oluyor genelde.O yüzden ürünle ilgili yorum yapılsa keşke,ben razıyım.En azından insanlar alacakları şey hakkında iyi/kötü bilgi sahibi olurlar.
    Ben evde golden retriever besliyorum ve tahmini olarak 1 yıldır bu cihazı kullanıyorum.Ürün ile ilgili yorumumu uzun uzadıya ''DYSON'' başlığında yaptım zaten,kendim kullandığım için öyle kulaktan dolma yada gözlem ile değil,bire bir tecrübe ile bir sayfa yazı yazdım.
    Halının üzerindeki ipi almıyor diye ürüne ''kötü'' diyen mi arasın,filtresi yıkanıyormuş ''kötü'' bu cihaz diyen mi?
    Halbuki açıp bir araştırsalar,Dyson AR-GE araştırmaları için ne kadar bütçe ayırıyor öğrenseler.
    Dyson bir ''süpürge'' üreticisi mi yoksa bu adamlar hangi alanlarda hizmet veriyor okusalar.

• Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma anlattiklarin dogru ama konuyla alakasiz. Sen beni dinlemiyorsun sanirim .. Adamlarin paralari yok girip 2 bin liraya telefon alinmaz, yok o fiyata su alinir ,para cope atilmaz gibi akli evvel mesajlar atiyorlar

Cunku urunleri alacak paralari yok .. Nadiren urune sahip ya da alacak durumu olup da is guzarliktan yorum yapanlar da oluyor

Hala buranin urunlerin ozelliklerinin konusuldugu degil de fiyatlarinin degerlendirildigi bir bolum oldugunu anlayamadilar. Hadi urun ozelliklerini konusanlara neyse de 10 yasindaki cocuga ders verir gibi o paraya o alinmaz ,bu paraya bu degmez gibi kit yorumlar gorunce modlarin adminlerin tatilde oldugunu dusunuyorum ,kusura bakmasinlar
  • Bazi markalar isimlerini satarlar bAzi urunler markalarini olustururlar.ck logosunu boxer a basip 70 tl etiket koyar adam.burda 70 tl boxer degil ck logosudur.ayni olayi dyson ve benzeri markalar (bose, harman kardon vs) icin dusunmek pek dogru degil.10 yil garanti ciddi bir sure.evde en hor kullanilan alet. Bir yerinde catlak bile o lmadi.acin test videolarini izleyin.ama cekis gucu cidden cok super degil.2000 tl vermisim haliyi kaldirsin dersen bu makine o makine degil.ama 0 masrafli iyi makine dersen bu o :)turbo baslikla buyuk avantaj oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kocaballi

Yaklaşık 12-13 sene önce dyson aldım, aldığım günden bu yana çok memnunum,

Diğer makine ile haftada 2 defa yapacağın temizliği haftada bir kere yapman yeterli...

Garantisi bittikten sonra kırılan bir parçası oldu, hakmanı arayıp kızdım bu kadar para veriyorum parçası kırılıyor diye, hemen adresime ücretsiz parçayı gönderdiler.

tabii bütçe meselesi ben o zaman 850-1000.-tl gibi bir paraya almıştım çok zaman geçti üstünden tam hatırlayamıyorum....

her zaman tavsiye ederim....

Sn.Kocaballi yorumunuza %100 katılıyorum.Uzun yıllardır bende dyson kullanıyorum problemsiz olarak. Başka marka bir ürünü dyson servisliği de yapan bir firmaya götürmüştüm.Adam şikayetçi idi dysondan arızalı ürün gelmiyor,tamir yapıp para kazanamıyoruz bırakacağım dyson servisliğini diye.

• Dyson elektrikli süpürgeler özellikleri modellerini inceleyebilirsiniz. bahar kampanyası %35 indirim fırsatıhttp://www.bedavacim.com.tr/Dyson-Elektrikli-Supurgeler-1853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.