Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.466
Cevap
32
Favori
78.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gün geçtikçe daha çok merak ediyorum şu oyunu   Heves yaptığımdan değil, dedikleri kaç şeyi oyunda görebileceğiz acaba diye. Bunların kardeş firması da malum oyun için 200 saat diyordu. Oyuna çamur atmıyorum, Dying Light sevdiğim bir oyundur.

    500 saat bir oyunda ne yapabilirsin arkadaş. RPG diye bir şeyler gevelemişlerdi ama sen fantezi evreni de değilsin elfin, orkun, cücen falan yok senin. Büyücün, savaşçın yok yani alt tarafı zombin var. Konun belli dünyan belli. Fantezi evreni dışında RPG olmaz demiyorum elbette ama RPG konusunda onlar kadar zengin olamaz çoğu dünya. Hoş fantezi evreni sunan oyunlar bile bu kadar iddialı konuşamadı. Skyrim, Vallhalla ne bileyim W3 bile bu kadar saat sıkmadan gitmez imkanı yok. Skyrim hadi mod desteği ile için istisna tabii. 500 saati dolu dolu geçirtecek ne sunabilirsin bize? her şeyi geçtim Dying Light gibi bir oyun ne sunabilir 500 saat. Ehh yani.





  • Benim için oyunu ilk tanıttıklarındaki seçimlerimizden oluşan o dallanan seçimler ve sonuçları en merak konusuydu. Avellone gidince şimdi bunlar komple gitti sanırım oyundan. Beklentim de haliyle düştü. İlk oyunu seven biri olarak bunu kesin oynarım zombi konseptini sevdiğimden ama hype falan yok . Bu sebeple hayal kırıklığı da yaşamayacağım herhalde . Bu da bir şeydir değil mi :) Polyanna mode off.

  • Dying Lighttwitter
    “We wanted to clarify our recent communication about the amount of hours required to complete the game. Dying Light 2: Stay Human is designed for players with different gameplay styles and preferences to explore the world how they see fit. #DyingLight2”
    https://twitter.com/DyingLightGame/status/1480633241937891328

    500 saatlik süre sonrası yeni gelen bir paylaşım, sadece ana hikaye 20 saat, ana ve yan görevlerle 80 saat, her şeyi yapmak isteyenler içinse 500 saat  

  • oyunun hakkı 100 saat anladık. Oda müthiş bir şey... Şimdi belki bilmeyenler diyecek ki 20 saat ana hikaye napıcaz 100 saat boyunca... ama bu oyunu (1. oyunu baz alarak söylüyorum) güzel yapan da yan hikayeleriydi. O kadar güzel yan hikayeler vardı ki hiç sıkılmıyordun.

  • Bu 500 saat 200 saat mevzularına takilmayin ilk oyunu the following dlc'si ile beraber 70 saatte bitirdim herşeyi yapmadım çoğu şey kaldı bazı yan görevler gibi bu platin kasan oyuncular varya onlar için 289 tane hurda topla altın kupa kazan vesayre olduğu için 500 saate çıkar hele bir de bazı etkinlik görevleri var tam kanser zaten onları tamamlamak saatlerini alıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 11 Ocak 2022; 7:40:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    İlk oyun 2015'te çıkmış olmasına rağmen 6 yıl boyunca DLC'lerle, güncellemelerle, etkinliklerle hep oynanabilir durumdaydı ve hâlâ oynanıyor. Üstelik etkinlikleri ana hikaye sırasında aktif edip hikayeyle karışık devam ettirebiliyorsunuz. Grafikleri de hâlâ günümüz oyunları ile kapışabilecek düzeyde.


    500 saatte bunun etkisinin büyük olacağını düşünüyorum. Çıkışından sonraki süreçte de sürekli güncel tutulacağından dolayı hep yeni görevler, geliştirmeler, etkinlikler ve başarımlarla oyuncuyu oyuna bağlı tutacaklar.


    PvP özelliği vs. derken şu anki 349 lira fiyatının hakkını kuruşuna kadar verecek nadir oyunlardan biri bu oyun sanırım.

  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

    aynı fikirdeyim başarımlar için uğraşırım diyordum ama 500 saat çok absürt bir süre içini doldurmalarının imkanı yok bende muhtemelen 100 saat civarı oynarım diye düşünüyorum.

  •  


    Shadow Warrior 3twitter
    “Shadow Warrior 3 will take 500 hours to complete 60 times. https://t.co/LmVc6og82e”
    https://twitter.com/ShadowWarrior/status/1480943747059888129?s=20




  • AC Odyssey de her şeyi yapmak için 200 saat gömdüm. Son 50 saat cehennemdi. Bölge temizle soru işareti temizle temizle temizle temizle robota döndük.


    Zombi temali bir aksiyon oyunu Dying Light her skill ağacı gördüğünüz şeye RPG dememek lazım. Oyun dünyasının en laçkalaşan terimi oldu RPG ya. Fifada da player career var ona da RPG diyelim. Hatta daha bir RPG. Oyuncu yaratıyorsun diyalog seçiyorsun filan. Vay be ne efsane RPG.


    İlk oyunda ne vardı, tellerle çevrili üç beş kenarı delinmiş bölgelere güç ver, tamir et güvenli hale getir. güç ver, tamir et güvenli hale getir. güç ver, tamir et güvenli hale getir. güç ver, tamir et güvenli hale getir. güç ver, tamir et güvenli hale getir. güç ver, tamir et güvenli hale getir.


    Onu 500 saat yapacaksın bunda işte. Hikaye yan man çıkar 20'yi 480 saat yapacaksın. Bu yani.


    500 saat narrative driven sonuna kadar gidecek oyunu kimse sana 60 dolara vermez. Kimse yapamaz da zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2022; 10:40:58 >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa kimse 500 saat oynamaz 25 yaş altı çoğu kişi bu tür hikayeli oyun oynamıyor ztn genelde rekabetçi oyunları seviyor 25 yaş üstü de oyunlardan eski tadı alamıyor 500 saat sabredemez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk oyunu sevdim açıkçası o yüzden bunu da oynayacagim bekliyorum ama 500 saat gibi absürt bir sayı olamaz zaten. Abartılarak söylendiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi hocam kimse o kadar sabretmez. Bence herkes ana ve yan görevleri bitirip oyuna veda eder. Max 80 100 saat dayanır insanlar çünkü bu temaya sahip oyunlarda görevler tekrara düşer. Eski tad konusunda da haklısınız hocam içi boş açık dünya oyunlarından sıkıldı herkes sabredemiyor keyif alamıyor bende dahil. lineer oyun görünce koşarak atlıyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 12 Ocak 2022; 12:15:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam oyunun ana hikayesi 20 sürecekmiş. Yan hikayeleri ile beraber 80 saat diyorlar. 500 saat dedikleri muhtemelen toplanabilir ıvır zıvırların tamamı ile alakalı. Oyunu çok sevenler veya platinlemek için kasanlar hariç kimse bu tarz işlerle uğraşmayacak. Bu kesin. Yani kısaca oyun için taş çatlasın 70-80 saat civarı süreceğini söyleyebiliriz. Makul gibi. Umarım yan görevleri dolu dolu olur da görev yapmak, ana hikaye bittikten sonra zaman geçirmek işkence gibi olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ocak 2022; 16:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Lightyoutube
    Dying Light 2 Stay Human will be enhanced with NVIDIA DLSS, ray-traced global illumination, ray-traced reflections, and ray-traced shadows, giving GeForce RTX gamers the definitive experience. Pre-order Dying Light 2: http://bit.ly/PreorderDL2YT About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame #DyingLight2 #StayHuman #RTXOn #DLSS #GeForceNOW
    https://www.youtube.com/watch?v=km7pc3P6PE8


    Grafikler 4K 'da olsa sanki 2015 yılının grafiklerini anımsattı bana.Oyun baya grafik anlamda geriye gitmiş.

  • Dying Light 2 Stay Human — Dying 2 Know Final Episode


    Dying Lightyoutube
    It's happening! The final episode of our Dying 2 Know show is live! Join us for some co-op and console sneak peeks, and see what the game looks like less than a month before the release! Pre-order Dying Light 2: http://bit.ly/PreorderDL2YT Chapters: 0:00 Intro 1:53 UGC Contest Update 2:55 Co-op Sneak Peek 4:40 TechlandGG Update 5:33 Reviews 6:05 Console Gameplay Sneak Peek 7:16 Developer Diaries 11:22 Thank you! 12:41 Meet Lawan 13:48 The Reason - Gameplay 17:25 We Are Proud! 18:53 The City About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame #DyingLight2 #DL2when #DyingLight #Techland #gaming #newgameplay #StayHuman #dying2know
    https://www.youtube.com/watch?v=pYSNAwikBTo&feature=youtu.be

    Dying Light 2 Stay Human - The Reason - Official 4K Gameplay Trailer



    Dying Lightyoutube
    Why did Aiden come to The City? What are his motives? Find out more in our latest gameplay video, where we're showing you his reasons as well as some new characters and pieces of the story! Pre-order Dying Light 2: http://bit.ly/PreorderDL2YT About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame #DyingLight2 #DL2when #DyingLight #Techland #gaming #newgameplay #StayHuman #dying2know
    https://www.youtube.com/watch?v=2MD4gTitmzw&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Ocak 2022; 23:34:45 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Son video da renkler biraz canlanmış gibi geldi.

  • Fena geliyor fena.

  • 3 hafta kaldı.  

  • Senin balonu oalcak 1080p önerilen sisitem rtx 2060 graifkler nexttgen değil.rdr2 cyberpunkın gereisnde. Zombi olayından öh gelmedi mi artık.

  • GoW yetmedi mi hocam. 

  • Beyler ilk oyunun hikayesinin devamı mi bu yoksa yeni hikaye ve yeni karakter mi. İlk oyunun grafikleri beni yoruyor. O yüzden direkt ikinci oyuna başlasam hikaye adına birşey kaçırır mıyım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.