Şimdi Ara

Düşük pert teklifine itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2007 model, 18.000KM'deki Volvo S40 1.6 Premium model araçla kaza yaptık. Sigorta şirketi(Fiba Sigorta), araca 32.000TL pert ücreti teklif ediyor. Ancak netteki ilanlara göre bu aracın gerçek değerinin altında.

    Aracın gerçek değerini alabilmek için ne yapabilirim?



  • Fiyatı verirken piyasa araştırması yaparlar, kullandıkları ilanlardan örnek isteyebilirsiniz, eğer o bedellere aynı araç alınamıyorsa mahkemeye vererek alabilirisiniz. Bu noktada acentenize de baskı yapın.

    Keşke daha iyi bir şirketten yaptırsaydınız demeden de geçemeyeceğim..
    _____________________________
    Bu sitede yer alan yazılar bana aittir ve şahsım dışındaki herhangi bir kişi ya da kurumun konumunu, stratejilerini veya görüşlerini temsil etmez.
  • sigorta şirketlerinde groupamayı beğeniyorum.
    _____________________________
  • İnternetteki ilanlar bu tarz değerlendirmeye çok fazla etki etmiyor, bilginiz olsun...
    _____________________________
  • kasko değeri baz alınmıyormu ?

    arkadaşımda passatı pert etti kasko değeri 62.000 tl di .58.000 tl veriyor axa ama kabul etmedi . poliçesinde eskime payı düşmeme varsa kasko değerini ödemek zorundalar.
    _____________________________
  • Doğru olanı poliçeye göre olması gerekiyor ancak aracı pert olan kac kisi taniyorsam poliçeden en az %10 düşük para aldılar.

    Esasında policeyle verilecek tutar arasında çok fazla fark yok ise kaskoyla ugrasip parayı 3 ay bekletmeye gerek yok.

    Belkide kaskoyla pazarlık yapılabilir vede alacağın fiyatı yukseltebilirsin
  • Poliçede yazan araç değeri, araç için ödenecek maksimum değerdir, yani araç pert oldu veya çalındığı zaman direkt o tutar ödenmez. Eksper ve şirketin hasar departmanı aracın muadillerini araştırarak fiyat çalışması yaparlar. Tabiki sadece internetten değil, servis olarak çalıştıkları firmalardan da yardım alarak fiyat çıkartırlar. Eğer itiraz edip araç için ödenen parayı az bulursanız size fiat araştırmasında faydalandıkları araçları emsal gösterirler. En azından biz bu şekilde çalışıyoruz, diğer şirketler bu şekilde mi çalışıyorlar bilemem.
    _____________________________
    Bu sitede yer alan yazılar bana aittir ve şahsım dışındaki herhangi bir kişi ya da kurumun konumunu, stratejilerini veya görüşlerini temsil etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pert arac düşük bedel
    15 yıl önce açıldı
    Kaza sonrası pert teklifi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    DH 2001 Üyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.