Şimdi Ara

Düşük 3dmark skoru!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar linkte görüldüğü üzere 12703 gibi bir puan aldım nette gördüğüm kadarıyla 15... alanlar var tamam cpu biraz eski olabilir fakat 4.6ghz overclock lu çalisiyor ramler 2133mhz

Sıcaklıkları kontrol ettim hersey normal gözüküyor fakat puan neden bu kadar düşük anlamadım ilk testte 369.05 driver yüklüydü skor buna yakındı nvidia kontrol panelden max performance modunda yapıldı test driver olarak 369.09 kurulu.windows redstone update yüklü

Bileşenler

2600k 4.6
    16gb hyperx savage 11-12-12-36 1.55v
    Titan X stok saat hizlarinda
    Psu corsair hx1000i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 7 Ağustos 2016; 22:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoru napacan hocam.Senin sistem süper.
  • fx8320 4.8 ghz'nin bu testte 4.6 ghz 2600k'dan daha yuksek islemci puani alma ihtimali var mi?yaptigin oc stabil degil bence 9018 physics puani almissin ben 9447 puan almisim senin 10k'yi cok rahat gecebilmen lazim o islemciyle bir de 4.6 ghz.
  • Mesajı dikkatli okursan hocam zaten 12703 aldım fakat 15k alan testlerde genelde hep 4790k 3960x falan kullanilmis bir tane 2600k ile yapılan göremedim cpu otomatik voltaj da 1.33 ile 4.6 da ama tekrar bi stabilite testi yaparım.

• Siz testin ortalamasından bahsediyorsunuz Wilson ise fizik yani işlemci skorundan bahsediyor, yani ortalama sonucu grafik testi ve sadece gpu değil işlemcinin test edildiği fizik testi de değiştiriyor.

• Tamam benim merak ettigim konuda genel skorun neden bu kadar düşük olduğu cpu'nun stabil olduğunu düşünüyorum 1.30 saat division oynadım daha bugün.

Not:bench alinirken hpet kapalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 7 Ağustos 2016; 22:58:45 >
  • Oyun ile stabilite olculmuyor malesef 4.2ghz e dusurun bide oyle deneyin bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3dmark nedir...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemciyi 4.5 e alıp tekrar test ettim 12607 aldı anlamadım gitti en azından 14k almam gerekirdi diye düşünüyorum.

Şu linkteki skora bakılırsa benim aldığım puan için normal denilebilir sanırım

http://www.3dmark.com/fs/4952477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 8 Ağustos 2016; 0:53:54 >
  • littlem0 kullanıcısına yanıt
    Belkide senin baktıkların overclocklu titanx'lerdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlem0

İşlemciyi 4.5 e alıp tekrar test ettim 12607 aldı anlamadım gitti en azından 14k almam gerekirdi diye düşünüyorum.

Şu linkteki skora bakılırsa benim aldığım puan için normal denilebilir sanırım

http://www.3dmark.com/fs/4952477

burada genel skora değil graphic skoruna bakmanız gerekir, ama o bile biraz düşük gibi, örnek olarak GTX980 in aldığı skor :

Düşük 3dmark skoru!??

• ilk attığım benim skor 2. si farklı birinin overclocklu titanx le aldığı skor

http://www.3dmark.com/fs/9682666 Graphic score 16 771

http://www.3dmark.com/fs/4952477 Graphics Score 13 791

980 nasıl o skoru almış orası ayrı konu ben çıkamadım işin içersinden.

• quote:

Belkide senin baktıkların overclocklu titanx'lerdi?

olabilir hocam bench alırken zaten bu kartı kullananların %80 i oc yapıyor.
  • Bence yapılan oc sağlıklı değil birde oto oc yapmayın gereksiz fazladan voltaj veriyor artı olarak benim stabilite testi için bulduğum en kesin çözümler intelburntest ve bf4 ayarımı yapar intelburntest ile max ayarlarda testi tamamlarım sonra bf4 oyun içinde çakılmıyorsa o sistem stabildir..Nasıl böyle emin konuşuyosun dersen prime95 ile occt ile 1 güne yakın test edip sorunsuz bitirdikten sonra bf4 de çok çakıldığını gördüm sistemin ama intelburntesti sorunsuz tamamlayan ayarların bu zamana kadar çakıldığını hiç görmedim test esnasında diğer programlara görede bariz daha fazla zorluyor zaten sıcaklıklardan anlaşılıyor birde intelburntest ile test edin derim.
  • akşam stok hızlarda test edicem bakalım
  • 368.81 kurup alınmış skorlar.

[simage]
     Düşük 3dmark skoru!??
    [/simage]
    [simage]
     Düşük 3dmark skoru!??
    [/simage]
    [simage]
     Düşük 3dmark skoru!??
    [/simage]

• sozlu anlattim anlasilmadi bir de resimle anlatmaya calisayim.2 sene once alinmis 280x sonucum.

Düşük 3dmark skoru!??

simdi benim 4.5 ghz 8320 senin 4.6 ghz 2600k'dan daha mi iyi cunku daha yuksek almis.hala da islemcide sorun yok diyorsan daha da bir sey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 8 Ağustos 2016; 19:41:45 >
  •  Düşük 3dmark skoru!??

stok hızlarda

firestrike

[simage]
     Düşük 3dmark skoru!??
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 8 Ağustos 2016; 20:17:17 >

• buldum sanırım neden kaynaklandığını ramler stabil değilmiş 2133 mhz da çalışıyordu.
  • Windows 10 ile gelen xbox dvr özelliğini kapatmak puanı arttırıyor ve harcanan ram i de azaltıyor

• littlem0 kullanıcısına yanıt
    anakarttan 2133'e mi ayarladınız anlamadım ben çalışmıyormuydu 2133 mhzde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.