Şimdi Ara

Duster Laureate 1.5dci 90 bg 4x2 Euro 5 önerirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Duster Laureate 1.5dci 90 bg 4x2 Euro 5 cip almayı düşünüyoruz. Bu aracı önerirmisiniz?

• Önermeyiz efendim. Aynı fiyata 4x4 90bg Ambiance alın keyfini çıkarın. Look paketteki şeyleri ambiance bir araca sonradan uygulamak zor değil. Ama 4x2 bir aracı 4x4 ileride yapamazsınız. Yakıtları da aynıdır zaten. Sonra çok pişman olursunuz keşke 4x4 alsaydım da karda yolda kalmasaydım diye.
  • 4x2 yi aldık. 42.000 TL ye.
  • Ben de kesinlikle ümiterkan arkadaşıma katılıyorum ama arabayı almışsınız artık hayırlısı olsun ben aynen 90 beygir 4x4 dci aldım ve adventure kit taktırdim.(yan ve çamurluk koruma) ve icine de istedigim aksesuarları yaptım dagda bayırda da şehirde de kral benim.
  • sadece şehir içi kullanacağımız için 4x2 aldık. Umarım memnun kalırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

sadece şehir içi kullanacağımız için 4x2 aldık. Umarım memnun kalırız

Kar yağınca şehir içine de yağıyor
  • 90 beygir ile 110 arasinda yazilim disinda bir fark varmi acaba?)90 beygir olanlari 110 yapan varmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alobar

90 beygir ile 110 arasinda yazilim disinda bir fark varmi acaba?)90 beygir olanlari 110 yapan varmi ?

90 beygir modeli 4x2
    110 beygir modeli 4x4 oluyor.

çekiş olarak çok farklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
  • http://www.sikayetvar.com/arama/ arkadaşlar gezerken buldum bakmanızı oneririm dacia alırken mutlak bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah-38

http://www.sikayetvar.com/arama/ arkadaşlar gezerken buldum bakmanızı oneririm dacia alırken mutlak bakın

diğer markalarında şikayetlerine bakmanı tavsiye ederim
  • 90 beygirliklerinde 4x4 versiyonu var.
  • Hayırlı olsun.Şehir içinde kullanacak olduktan sonra 4*2 olması çok problem değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

sadece şehir içi kullanacağımız için 4x2 aldık. Umarım memnun kalırız

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...

aracın teslimatı için kaç gün beklediniz acaba?
  • bende 110 bg 1.5 dci 4x2 lauretta düşünüyorum. haziran gibi almayı planlamaktayım.
    benim sorum özellikle kullanan arkadaşlara acaba şehiler arası yolculuk yapan varmı performans yolda gidiş
    tutunma nasıldır? zıplatma vs yorma yapıyormu? özellikle 250 km yol üzeri yapan kesintisiz için soruyorum
    kısaca uzun yolda nasıldır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.