Org dersi almak istiyorum (Bursa)
Merhabalar.
Küçük yaştan beri org çalmayı öğrenmek istiyorum fakat ancak zaman bulabildim.
Başlangıçta org almayıp bana ders verecek eğitmenin orgu ile başlamak istiyorum çünkü başaramazsam boşuna masraf olsun istemiyorum ama ilerleme kaydedersem hemen eğitmenimin tavsiye edeceği orgu alırım.
Bursa Nilüfer'de bana kendi orguyla ders verecek bir eğitmen arıyorum.
En fazla saat ücreti olarak 150 TL ödeme yapabilirim.
Seviyem sıfırın bile altı denebilir.
Bana tahammül edecek anlayışlı bir eğitmen ile başlamak isterim yukarda da dediğim gibi ben yada eğitmenim başaramadığıma kanaat getirirse dersleri sonlandırırız.
Belki bu bir hevestir derse başlayınca kendim belki org çalmaktan hoşnut olmayıp dersleri bırakabilirim.
Samimi bir şekilde yazmaya çalıştım.
Bana yardımcı olmak isteyen eğitmenler benimle bağlantı kurarsa sevinirim.
0543 5701699
Teşekkürler
KONU SİLİNEBİLİR
KONU SİLİNEBİLİR
FM 2005 Lütfen yardım arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba.
Yıllar sonra FM 2005 Yükleyeyim dedim. Dün akşam kariyere başladım az ilerleyip save ettim.
Şimdi oyunu load yaptım ama takımın fikstürü yok.
Oyunu sildim yeniden yükledim hep aynı sorun fikstür yok maçlar oynanmıyor. Tarih ilerliyor. Oyunda her şey normal ama maçlar yok genel puan durumu da hiç değişmiyor her şey sıfır.
Oyunda mı hata var diye eşimin bilgisayarına oyunu yükledim hiç bir sorun yok. Fikstür de çıkıyor maçlarda oynanıyor.
Hiç böyle bir sorun başına gelen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Org almak / çalmayı öğrenmek hakkında
Arkadaşlar merhaba.
Hep org çalmaya niyetim vardı ama işlerimden zaman bulamadım.
şimdi boş zamanım var ve org alıp çalmayı öğrenmek istiyorum.
Hiç bir bilgim yok 2-3 org markası dışında hiç bir şey bilmem.
Org seçimini nasıl yapmalıyım?
Bana org deri verecek hoca bulup onunla mı org almaya karar vermeliyim?
Yani sıfırdan başlamak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Bu arada 42 yaşındayım bu saatten sonra hiç girme bu işe der misiniz?
Teşekkür ederim.
AÖF Ders muafiyeti hakkında ...
Arkadaşlar merhaba...
Ben Osmangazi Uni.de önlisans bitirdim. Bitirdim derken daha stajımı teslim edemedim. Yani dersler tamam sınav daha değerlendirilmedi. Diplomamı almam Ekim ayını bulurmuş sanırım şu an hala öğrenciyim.
AÖF ikinci universiteye başvuracağım. Seçeceğim bölümün derslerine Inkilap tarihi 1-2 ,yabancı dil 1-2 ve Türk Dili 1-2 var.
Bu dersleri malum Osmangazi Uni.de gördüm.
Bu dersleri tekrar almak zorunda mıyım.?
Muaf olabilir miyim?
Muaf olacaksam ne zaman hangi başvuruyu yapmalıyım.
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
KONU SİLİNEBİLİR.
KONU SİLİNEBİLİR.
Uyap icra dosyası Esas no ve dosya açılış tarihi
Merhabalar.
Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
daha önce apartman olarak mantolama yapan şirket ve yönetici ile mahkemelik olmuştuk.5 senedir davalar sürüyor.
UYAP tan icra dosyalarıma baktığımda bu konuyla ilgili olarak
Esas no : 2023/ 152XXX Dosya açılış tarihi : 16.04.2018 ve saat yazıyor
Esas no da 2023 yazmasının sebebi nedir yeni bir icra dosyası anlamına mı geliyor.Yani 2018 de açılan dava için esas no neden 2023?
teşekkür ederim
Arkadaşlar max. bütçem 2000 TL
internet üzerinden sipariş vereceğim parakende almam.
max 2000 liralık telefon önerinizi rica edecektim
illa kamerası iyi olsun ram i işlemcisi iyi olsun demiyorum kompakt olarak soruyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
KONU SİLİNEBİLİR
KONU SİLİNEBİLİR
Yapılandırılmış Vergi borcunu ödeyememe
Merhabalar
Günlerdir içinden çıkamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
2018 de Bursa vergi dairesinde yapılandırdığım MTV borcumu 18 takside böldürdüm ve 2 ayda bir zamanında ödüyordum.
2020 Kasım da ödemem gereken 14. taksidi evimi başka şehre taşıdığım için yaşadığım yoğunluktan ödemeyi unutmusum.5 gün önce aklıma geldi hemen ödeyeyim diye interaktif vergi dairesi sitesine girince vadesi geçmiş borçlar bölümünde ödemediğim tek taksidi gördüm.Üzerine tıkladığımda ''Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır.'' uyarısı veriyor.Ben 1 taksit ödemedim 2 değil.neyse dedim onu da geçtim sonucta ödemek istiyorum ama site izin vermiyor işlem yaptırmıyor. Telefonla vergi dairesine ulaşmak istedim hatta dakikalarca bekledim telefon yüzüme kapandı..
Perşembe günü bir tanıdığı vergi dairesine gönderdim .oradaki görevli 1 Şubat son gün yapılandırmaya başvursun demiş.Söylediklerini internet üzerinden harfiyen yaptım vergi dairesinden ''kanun kapsamında borç bulunamadı'' uyarısı geldi yani kabul edilmemiş
Sizlerden ricam ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Fiziki olarak Bursa vergi dairesine pazartesi kendim mi gideyim?
Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır.'' uyarısını kaldıracak internet üzerinden başka bir yöntem var mı?
1 Şubat 2021 yapılandırma affı için son gün galiba benim durumumun bu afla alakası var mı?
Teşekkürler
Everybody will be singing When the Spurs go marching home |
Everybody will be singing When the Spurs go marching home |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 605
İkinci El Bölümü Mesajları: 239
Konularının görüntülenme sayısı: 32.821 (Bu ay: 947)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket