KONU SİLİNEBİLİR
KONU SİLİNEBİLİR
Secure Erase için hangi seçenek
Konu Silinebilir
Konu silinebilir
Bu çözünürlükte eski oyun tam ekran olur mu?
Arkadaşlar bir laptop beğendim 2560 X 1440 çözünürlük var.
çok sevdiğim eski ve basit oyunlar var örneğin FM 2005 gibi.
Oyun 1024 X 768 e göre üretilmiş .
Oyunu bu bilgisayarda açarsam tam ekran olmaz yanlarda siyah boşluklar kalır dediler
Ekran çözünürlüğünü sadece bu eski oyunları oynarken 2560 X 1440 dan 1024 X 768 e indirirsem oyun tam ekran açılır mı?
KONU SİLİNEBİLİR
2K Monitörlerle ilgili cevabını bulamadığım soru
Arkadaşlar 20 yıllık oyunları oynuyorum. FM 2005 gibi The Lord of The Rings gibi...
Bunlar malum XP ,Vİsta zamanının oyunları
Bunları Windows 10 da zarzor tam ekran yaptım. Oyunları 19 ve 22 inch monitörlerde tam ekran oynuyorum.
32 inc 2K monitör alırsam oyun yine tam ekran olur mu ?
Teşekkürler
Konu Silinebilir
Konu Silinebilir
Arkadaşlar Windows 10 lisansı satın alıp 2-3 ay Windows 10'da kullandım. Sonra Windows 11'e geçtim temiz kurulum yaptım aynı lisansı girdim kabul etti etkinleştirme yaptı.
Şimdi Aynı bilgisayara ikinci bir SSD taktım ve bu SSD ye Windows 10 yükleyeceğim. Sanırım Dualboot deniliyor bilgisayarda iki işletim sistemi kullanacağım.
Arkadaşlar hali hazırda Windows 11'de kullandığım lisans anahtarını aynı bilgisayardaki 2. SSD'ye kuracağım Windows 10'a da girebilir miyim kabul eder mi?
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir:)
Yardımcı olursanız sevinirim olmuyorsa başka KEY satın alacağım
Bu driver eksik kalsa bir şey olur mu
Arkadaşlar işletim sistemini kurdum bilgisayarın sitesindek driver'ları ve otomatik driver bulucular yardımıyla bir tanesi hariç bütün driver'leri de tanıttım.
Eksik olan Sistem kartı isimli driver. Kaldır yaptım ama 1-2 kez bilgisayara reset yapınca tekrar ünlem işaretiyle geliyor.
Bilgisayar tam anlamıyla çalışıyor driver eksikliğini belli eden bir uyarı yada performans düşüklüğü yok.
Bu böyle kalsa bir şey olur mu, böyle kullanmaya devam edeyim mi?

Bu bilgisayara hangi işletim sistemi arkadaşlar?
Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle belirteyim sorum Windows XP hakkında arkadaşlar ama XP forumuna yazsam kolay kolay cevap gelmeyeceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum kusura bakmayın. Aslında XP'den de öte 32 bit 64 bit sorusu yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ASUS K53U modelinde eski bir bilgisayarım var. Tahminim 10-12 yıllık vardır. Asus AMD E450 işlemci var. 2GB RAM bir de Radeon6320 ekran kartı olması lazım. Fabrika gelişi Windows 7 starter yüklüydü .
2005 - 2010 arası çok severek oynadığım bir kaç oyunu tekrar oynamak istiyorum. Oyunların bazılarını daha güçlü bilgisayarlada windows 10-11 üzerinde denedim ya tam ekran olmuyorlar ya açılmıyorlar ya da uzun vadede dump hatası filan veriyorlar. Bu sebepten XP'de oynamaya mecburum.
Bu eski bilgisayarımın Windows XP çalıştırabileceğini öğrendim XP driverlarını indirdim, bilgisayarcı da temizliğini termal macun işlemlerini yaptırdım. Anakartı 8 GB Ram'i destekliyormuş 4+4 Ram bile aldım. Son olarak da SSD aldım yani uzun lafın kısası eski bilgisayar çalıştırdığımda en verimli haliyle çalışacak.
Arkadaşlar sorum şu...
Bu bilgisayar 32 bitlik bir işletim sistemiyle gelmişti.
Elimde windows XP'nin hem 32 hem 64 bitlik versiyonları mevcut.
Bu bilgisayara 32 bit XP yi kursam sanırım ekran kartı da ram den yiyormuş söylenenlere göre 1-2 GB arası bir ram görecekmiş
ya da
64 bit XP kursam 7.80 gb civarı ram görecekmiş
bu işlemcide dedikleri gibi 64 bitlik XP kuruluyorsa.....kursam sanırım sadece ram farkı mı olacak bu da performansa ne kadar etki eder? yani örneğin FM 2005 oynarken 32 bitlik XP de 1-2GB ram ile oynamakla 64 bitlik XP de 7.80 GB ram ile oynamakta ne farklar olur?
Teşekkür ederim
| Everybody will be singing When the Spurs go marching home |
| Everybody will be singing When the Spurs go marching home |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 723
İkinci El Bölümü Mesajları: 246
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0