Şimdi Ara

DURMAPLAY'DEN OYUN ALMA, ALDIRMA!! SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 ay önce ödemesini yaptığı CoD MW için bu sabah Durmaplay destek hattından yaptığım görüşme. Takdir sizin. Bu adamlardan ne oyun alın, ne de çevrenize tavsiye edin. Yazık günah.

DURMAPLAY'DEN OYUN ALMA, ALDIRMA!! SS'liDURMAPLAY'DEN OYUN ALMA, ALDIRMA!! SS'li

Edit: Konuşmanın devamında adam iadenizi yaptık dedi, orayı kaçırmışım. Ekran görüntüsü almak için döndüğümde okudum ve ben ekran görüntüsü alamadan konuşmayı sonlandırdı eleman. Oysaki oyunu satın aldığım kartı kapattırdım. nasıl iade yaptılar anlamış değilim. Konunun takipçisi olacağım ve direk THH gideceğim. Ayrıca Blizzard ile de iletişime geçtim. Cevabı buada paylaşacağım. Eminimki bu dolandırıcılarla Blizzard arasında bir anlaşma bile olmadı bu oyunla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 23 Ekim 2019; 14:20:23 >

• Blizzardın haberi olabilir

Sonuçta kendileri de dalavereci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2019; 14:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Blizzardın haberi olabilir

Sonuçta kendileri de dalavereci
    Senelerdir Blizzard'ın her oyununu oynarım, herhangi bir dalaverelerini görmedim.
  • Eskiden bir çok alışveriş yapmıştım hiç sorun yaşamamıştım muhtemelen adamlar doğru söylüyor sizde paranoyaksınız ilk kez mi alışveriş yapıyorsunuz ****den :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Senelerdir Blizzard'ın her oyununu oynarım, herhangi bir dalaverelerini görmedim.

Alıntıları Göster
    Vergi kaçırdığını okumuştum
  • Bunda ne sorun var, yetkili kişi para iadesi yapılacağını söylemiş, siz kartınızı kapattıysanız bu işi bankayla görüşmeniz gerekir. Saçma sapan şekilde firma karalamayı bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Eskiden bir çok alışveriş yapmıştım hiç sorun yaşamamıştım muhtemelen adamlar doğru söylüyor sizde paranoyaksınız ilk kez mi alışveriş yapıyorsunuz ****den :D
    Yani 2 aydır ön siparişi alınan ve ödemeleri toplanan bir oyunun keylerinin dağıtılmayacağı 1 gün önce siz sorduğunuzda söyleniyor. Bu size inandırıcı mı geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar paranın üstüne yatmamış, iade edelim ya da üstüne koyup site bakiyene ekleyelim demişler. ne demesi gerekiyor? aynısı metro'da da oldu. epic oyunun dağıtımını alınca steam patladı. böyle şeyler olabiliyor. gereksiz polemik yapmışsın adamlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer037

Bunda ne sorun var, yetkili kişi para iadesi yapılacağını söylemiş, siz kartınızı kapattıysanız bu işi bankayla görüşmeniz gerekir. Saçma sapan şekilde firma karalamayı bırakın.
    Öyle bir kart yok zeki arkadaşım. Olmayan karta iade yaptığını söylüyor adam. Şaka mısın?
  • hocam bu blizzard katakulliyi seven bir firma doğru söylüyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

adamlar paranın üstüne yatmamış, iade edelim ya da üstüne koyup site bakiyene ekleyelim demişler. ne demesi gerekiyor? aynısı metro'da da oldu. epic oyunun dağıtımını alınca steam patladı. böyle şeyler olabiliyor. gereksiz polemik yapmışsın adamlarla.
    Adamlar 1 buçuk aydır insanların parasını işletiyorlar hocam. Neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına?
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Bu siteden hiç oyun almadınız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Adamlar 1 buçuk aydır insanların parasını işletiyorlar hocam. Neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına?

Alıntıları Göster
    Tam aklımdan geçeni söylediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bu siteden hiç oyun almadınız değil mi ?
    Yahu adam 'iadenizi yaptık' diyip çat diye kapatıyor konuşmayı. Dur bi izah edim, nasıl yaptın? Kart 20 gündür kapalı. Kapalı olan bir karta iadeyi banka sistemi kabul etmez. Sizce bu açıklamaya muhtaç değil mi?
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Ss lerde onu göremedim ben o zaman bilemiyorum ama ben buradan çok alışveriş yapmıştım fifa ön siparişi falan da yapmıştım sorun yaşamamıştım bilemiyorum belki el değiştirmiştir.
  • Evet an itibariyle yaptıkları gerei ödeme 1.40,-TL
  • İptal mi ediyoruz şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixu37

İptal mi ediyoruz şimdi?
    Siparişim iptal edildi. Ödediğim ücret site bakiyesine yüklendi. Bizim paraları 1 buçuk ay çatır çatır işlettiler anlayacağın.
  • Kartını "kapatmış" olman, parayı alamayacağın anlamına gelmiyor. Banka ile iletişime geçip nakit olarak talep edebilirsin.
  • Ben iletişime geçemedim. Keyler gelmiyor mu şimdi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.