Şimdi Ara

DURMAPLAY'DEN OYUN ALMA, ALDIRMA!! SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: txsha

Kartını "kapatmış" olman, parayı alamayacağın anlamına gelmiyor. Banka ile iletişime geçip nakit olarak talep edebilirsin.
    Kapanmış bir karta iade teknik olarak mümkün değil. Ayrıca olayın ana fikri de parayı alamamam da değil. Bu adamların yaklaşık 2 aydır ön sipariş alıyoruz adı altında insanlardan parayı toplayıp o parayı işletmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixu37

Ben iletişime geçemedim. Keyler gelmiyor mu şimdi?
    Hayır gelmiyor. İşin ilginci ne sitede herhangi bir duyuru var, ne de satın alan kullanıcılara bir bilgilendirme yapılıyor. Sadece canlı destekten sorarsan söylüyorlar.
  • Dolandırıcılık resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixu37

Dolandırıcılık resmen.
    aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Kapanmış bir karta iade teknik olarak mümkün değil. Ayrıca olayın ana fikri de parayı alamamam da değil. Bu adamların yaklaşık 2 aydır ön sipariş alıyoruz adı altında insanlardan parayı toplayıp o parayı işletmesi.

Alıntıları Göster
    Teknik olarak mümkün. Bankacılık sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmenizi öneririm. Ve site hakkında bir bilgim yok, o yüzden yorum yapmayacağım.
  • d ur ma pla y gibi oluşumlara hiç güvenmiyorum. bizim insanımız bir yolunu bulur başkasının parasını alır ve dolandırır, heleki oyun gibi kar amacı yüksek olan sektörde. bu nedenle steam'de tanımadığım kişilerden referansına bakarak key almak bile daha güvenli geliyor.

ekleme > d ur ma pla y harf ayrımı yapılarak eklendi, birleşik yazınca yıldız olarak görünüyordu. demekki dh'de işin içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 24 Ekim 2019; 2:1:56 >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Ilk defa mı on sipariş veriyorsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka oyun alma sitelerinde ne olmuş keyleri vermişler mi?Buna bakmak gerek once.Blizzard keyleri vermiyorsa yapicak bir sey yoktur.Bu siteden battlefield 5 gibi cok oyun aldim.30 liraya pubg aldim.Hic bir sorun yasamadim.Call of duty modern warfareyi world of warcraftta kastigim goldu blizzard balanceina cevirerek satin aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ekim 2019; 12:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.