< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Spotify mı yt music mi ?

-
-
Geniş arşivi sebebiyle youtube music iyidir.
-
Yotube music forumda 1 yıllık 210₺ hem geniş arşiv hem istediğin şarkıyı bulabilirsin spotify gibi kısıtlı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
youtube music
-
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kararını merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam normalde spotify kullanıyordum. Geçen hafta cuma günü YT music indirdim. Spotify da + olarak çalma listesinden şarkı aratabiliyorsun, YT music de direk ana sayfadan arıyor ve o şarkı bitince listeden devam etmiyor. Aynı şekilde listeye tıklayınca sıradan oynatıyor sürekli karışık çaldırdığım için karışık çaldan başlatıyorum ( Çok zor bi işlem değil aslında) YT musicin + sı çok geniş bir alan var. Ama bir parçayı farklı kullanıcılar YT ye eklediyse listeye fazladan ekleme durumuda oluyor ve listede aratamadığın için ekliyorum.
Bugün sabah yürüyüşte YT music kullandım açıkçası spotify ı aratmadı. Heralde YT musicle devam ederim yola.
-
apple music kullandım ben bir sene kadar. işte önümüzdeki ay dolacak. 199 liraydı 399 lira olacakmış ama benim problemim bireysel 399 olacakmış bana aile lazım çünkü 2 cep telefonu 3 pc var. 5 hesap lazım geçen sene bir karışıklık oldu sanırım bireysel aldım aileye geçirdim sonra iptal ettim yine bireysel oldu ama 5 makine hakkı vardı. şimdi uzatsak bireysel tek makine derlerse bir işime yaramaz.
spotify apple music karşılaştırması yap dersen apple'dan gothic metal gruplarının müptelası yaptım algoritmayı ve o kadar antin kuntin gruplar buluyor ki spotify'da 3000 kişinin dinlediği ya da kimsenin dinlemediği gruplar. müzik türüne göre değişiyordur belki ama spotify tırt gibi geldi bana biraz.
ytmusic'i de biraderin aile pakedinden dinliyorum bence güzel.
bende optik çıkışlı ses kartı(creative x4) ve optik girişli hoparlör var(SteelSeries Arena 7) bu yüzden apple music'in kayıpsız ses formatı iyi oluyordu ama bireyseli buysa ailesi kaç para gerek yok bence. hiçbir şey bulamasam mp3 bile dinlerim ben arşiv geniş. 9268 şarkı varmış eh idare ederiz.
-
youtube premim aile paketi olduğu için YTMusic kullanıyorum. Spotify'ın mükemmel arayüzünden sonra alışamadım. arayüzü, menüleri çok saçma.
en saçma şey de şu: Youtube ile YTM'in listeleri birlikte listeleniyor. mesela Youtube'da benim şöyle listelerim var: Siyast, Mühendislik, Futbol... YTM'de de şöyle listelerim var: Uyku, Hareketli, Ofis Müzikleri.
ister Youtube'daki çalma listelerime gireyim, ister YTM'deki çalma listelerime gireyim, hepsi aynı listede şöyle karman çorman çıkıyolar:
- Siyaset
- Uyku müzikleri
- Futbol videoları
- Ofis Müzikleri
- Mühendislik videoları
- Hareketli müzikler
düşün müzik dinlemek için giriyorum karşıma siyaset videolarının listesi çıkıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Mayıs 2024; 12:54:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yt music hiç kullanmadım ama spotify kullanmaktan çok memnunum. Bir kere şarkı önerileri güzel, hazır playlistlere girip sonrasında çok farklı müzik türleri, çok farklı parçalar keşfedebiliyorsunuz. 2017'den beri güncelleyerek kullandığım 441 parçadan oluşan bi Türkçe rap listem var. Bunu youtube müzik üzerinden yapabileceğimi sanmıyorum mesela. Ayrıca sene sonunda kişiye özel hazırlanan sene özeti çok hoşuma gidiyor. En çok dinlenen şarkıcı, en çok dinlenen şarkı vs. Ayrıca podcastleri de unutmayın.
-
spotify'ın bilinmeyen çok kral özelliklerinden biri de, çalma listelerine mp3 ekleyebiliyosunuz. u neden önemli? çünkü bazı şarkılar spotify'da olmayabiliyor. bunları kendim mp3 olarak indirip, yerel dosya olarak spotify'a ekliyodum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube mp3 dönüştürücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tepe tepe fazlasıyla kullandığım ve hakkını veren tek üyelik olarak düşündüğüm youtube premium tabii ki. hem video da izleyebiliyorsun reklamsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 20 Mayıs 2024; 17:20:57 > -
Hocam şuan farkettim TV de youtube premium çok iyi oluyormuş.
-
YouTube'de kullanıcıların attığı müzikler de olduğundan tonla müzik var. Çoğu zaman Spotify'a yüklenmemiş çok türde müzik. Bir de Amazon gibi 1 fiyatına 2 şey geliyor. Ben Spotify kullanıyorum şu aralar. Ama YouTube'nin bulundurduğu çeşitlilik hiç azımsanacak gibi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X