Şimdi Ara

Duracell Pil Şarj Aleti + 2 Adet 1300 mAh Pil 14,99 TL A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün A101'de gördüm. İlk satıldığında 20 TL idi, satılmayınca 15'e düşmüş. İnternete göz gezdirdim pilsiz hali 17 TL. Gittiğim şubeye 12 tane gelmiş ama 5 tane kalmıştı. Duracell'in alkalin pilini almaktan ucuza geliyor uzun vadede. Piller 1300 mAh. Alabilirsem SS atarım buraya.

http://aktuel-urunler.com/a101-18-eylul-2014-aktuel-urunler-katalogu/a101-18-eylul-2014-aktuel-urunler-katalogu-sf-dokuz-9/

Not: Fiyatlar yuvarlanmıştır.

http://www.teknosa.com/urunler/130070899/duracell-cef-14-mah-aa-sarj-cihazi
    Burda birkaç yorum var.

Edit: Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 24 Ekim 2014; 18:16:12 >

• Subeyi belirtseniz iyi olurdu il ilce vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 eylül.

• quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

18 eylül.

Tarih eski ama gittiğim şubede 5 tane vardı. Yer Kahramanmaraş. Yetiştirme yurdu civarındaki şubesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 24 Ekim 2014; 0:53:21 >
  • Bende almistim bunu bimden. Kavaciktan Beykoz lojistik myo nun ordakinden kac haftadir rafta iki tane duruyor alan yok yakin olan varsa alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bende almistim bunu bimden. Kavaciktan Beykoz lojistik myo nun ordakinden kac haftadir rafta iki tane duruyor alan yok yakin olan varsa alabilir

Cihazın performansı nasıl hocam? Pil şarj ve kullanım süreleri vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bende almistim bunu bimden. Kavaciktan Beykoz lojistik myo nun ordakinden kac haftadir rafta iki tane duruyor alan yok yakin olan varsa alabilir

Cihazın performansı nasıl hocam? Pil şarj ve kullanım süreleri vs.

Fotoğraf makinasi icin almıştım zaten elimde mevcut gp marka sarj aleti vardi ama ucu paslandi oksitlendi diye bunu aldım. Bendeki gp ye gore yavas sarj edecegini dusunuyorum ama iş görür kullanmak nasip olmadi henüz icindede iki tane pil veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün 15 TL'ye aldım.

Cihaz 2 adet 1300 mAh NiMh pille birlikte geliyor.
    Piller hakkında bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_13637050/tm.htm
    Neden Li-Ion olmadığını öğrenmek için:http://forum.donanimhaber.com/m_54679619/tm.htm

Cihazda 2 gösterge var. Kırmızı olan yanlış pil (Alkalin, Çinko Karbon vs.) takılırsa yanıp sönüyor ve şarj etmiyor. Doğru pil şarj edilirken kırmızı tam yanıyor. Şarj olduğunda yeşil ışık yanıyor.

Fiyatı çok uygun ve alkalin pilden daha karlı. Çünkü bu piller yüzlerce kez şarj döngüsüne girebiliyor. Birkaç şarj döngüsünden sonra tam kapasiteye ulaşıyor. Şarj cihazı Duracell tarafından 5 yıl garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 24 Ekim 2014; 18:15:00 >

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    ince kalem pil yeride armı hocam anlamadım sadece bnormal pil içinmi bu?
  • 1300 mAh düşük kalıyor ama fiyat iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

ince kalem pil yeride armı hocam anlamadım sadece bnormal pil içinmi bu?

AAA pil için yer var hocam. 2. fotoğrafa dikkatli bakarsanız kalem pilin arkasında yer var.

Bu arada az önce şarj oldu 4-5 saat sürdü, üzerinde yazan süreyi karşılıyor.

@defansagelsenizelan

Duracell'in daha yüksek mAh'a sahip pilleri var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 24 Ekim 2014; 21:55:56 >
  • Amper çok düşük. Fotoğraf makinesi gibi makinelere değil de daha az güç ihtiyacı olacak cihazlara alın. Pillerin avantajı ise duralock teknolojisiyle beklediği halde gücünü kaybetmemesi. Normal şarjlı piller bekleyince bir süre sonra gücünü kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Amper çok düşük. Fotoğraf makinesi gibi makinelere değil de daha az güç ihtiyacı olacak cihazlara alın. Pillerin avantajı ise duralock teknolojisiyle beklediği halde gücünü kaybetmemesi. Normal şarjlı piller bekleyince bir süre sonra gücünü kaybediyor.

Zaten asıl amacım evdeki ufak tefek aletlere pil almaktan kurtulmaktı. Kumanda, çalar saat vs. için.
  • quote:

quote:

Amper çok düşük. Fotoğraf makinesi gibi makinelere değil de daha az güç ihtiyacı olacak cihazlara alın. Pillerin avantajı ise duralock teknolojisiyle beklediği halde gücünü kaybetmemesi. Normal şarjlı piller bekleyince bir süre sonra gücünü kaybediyor.

Zaten asıl amacım evdeki ufak tefek aletlere pil almaktan kurtulmaktı. Kumanda, çalar saat vs. için.

O zaman çok rahat işinizi görür. Zaten Duracell, yazdığı gücü tam olarak sağlar. Vipow gibi bazı markalar yüksek amper değerleri yazsalar da kesinlikle bunu sağlayamıyorlar. GP 2100, Vipow 2700 mah pilden daha dayanıklı, üstüne üstlük Vipow piller şişme yaptı.

• quote:

quote:

quote:

O zaman çok rahat işinizi görür. Zaten Duracell, yazdığı gücü tam olarak sağlar. Vipow gibi bazı markalar yüksek amper değerleri yazsalar da kesinlikle bunu sağlayamıyorlar. GP 2100, Vipow 2700 mah pilden daha dayanıklı, üstüne üstlük Vipow piller şişme yaptı.

Bilgi için teşekkürler. Zaten Wipow markasını ilk kez duydum, 2700 mAh AA pil için ütopik bir rakam zaten.

• Sadece şarj cihazı için bile alınabilir. Yarın ilk işim mağazalara bakmak olacak.
  • düşük mA olması bence daha iyi. elimde 10 senedir kullandığım piller var . gp 1300 -1500-1800-2100 mA. sony 2100 . varta 2700 .. vs. ölçü aletiyle ölctüğümde kapasiteler birbirine yakın.. ama kullanım ömrüne bakarsanız , yuksek kapasiteliler daha cabuk rahmetli oldular. (80-100 sarj da şişme oldu)
  • Sabah iki ayrı A101 gezdim, ürün yok. Pek çok yerde tükenmiş olmalı.
  • quote:

Sabah iki ayrı A101 gezdim, ürün yok. Pek çok yerde tükenmiş olmalı.

Hocam böyle teknolojik aletleri genelde kasıanın yanındaki kapalı kutuya koyuyorlar, kasiyere sordunuz mu?
  • quote:

quote:

Sabah iki ayrı A101 gezdim, ürün yok. Pek çok yerde tükenmiş olmalı.

Hocam böyle teknolojik aletleri genelde kasıanın yanındaki kapalı kutuya koyuyorlar, kasiyere sordunuz mu?

Çok üzerine düşmedim çünkü zaten elimde ikili gp marka şarj cihazı var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.