Şimdi Ara

Duracell Pil Şarj Aleti + 2 Adet 1300 mAh Pil 14,99 TL A101 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hhd82

arkadaşlar piller sağ tarafta iken kırmızı ışık yanıyor 2 pili sol tarafa takınca ışık filan yanmıyor sizlerdede aynımı

Hocam deneyemeyeceğim ama belki 1. Slot dolu olmadan 2. Slot çalışmıyordur.

1 ay falan gidiyor pil mouse acik surekli dedigim sarj aletiylede 3 saatte falan sarj oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Mouse microsoft 1000 modeli galiba tam hatirlamiyorum.

1 ay falan gidiyor pil mouse acik surekli dedigim sarj aletiylede 3 saatte falan sarj oluyor.

Gayet iyiymiş ama bende pek tanımadığım markalarda bir güvensizlik var, özellikle teknolojik aletlerde.

Pil NiMh değil mi hocam?

Orijinalden alıntı: mesincır

Aynı markanın ince pillerini kullanıyorum. Yaklaşık bir yıldır. Memnunum ama benim mouse Genius marka çok pil harcıyor. Ne kadar gidiyor tam bilmiyorum ama üç hafta gider sanırım. Yine de çöpe dünya kadar pil atmaktan iyidir. Şarj aleti olarak markasız çok sıradan bir şey kullanıyorum. Dört, beş saat şarjda tutuyorum.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129529/contour-2li-850mah-kullanima-hazir-sarj-edilebilir-ince-pil.aspx

Hocam 850 mAh az ondan olabilir.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    evet nimh

sen bilirsin hocam ama patlama olayı için diyorsan boşuna endişeleniyorsun
    Doğrudur. Ama gücü az olanların da ömrü fazla oluyor. Daha çok sefer şarj edilebiliyor. Şarj ederken ısındıkça ömrü azalıyor. Güçlü piller daha çok ısınıyor. Hızlı şarj eden bazı şarj cihazlarında soğutmak için fan bile var. İhtiyaç yoksa fazla güçlü almamak daha iyi. Tabi 1200lük filan olsaydı onu alırdım. İncelerin daha güçlüsü yoktu bu şarjını koruyabilen tipte olanlarda.

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

arkadaşlar piller sağ tarafta iken kırmızı ışık yanıyor 2 pili sol tarafa takınca ışık filan yanmıyor sizlerdede aynımı

hocam tam oturmuyormuş pilin tekının + ucu zorla temas ettırdım duzeldi

Orijinalden alıntı: mesincır

Doğrudur. Ama gücü az olanların da ömrü fazla oluyor. Daha çok sefer şarj edilebiliyor. Şarj ederken ısındıkça ömrü azalıyor. Güçlü piller daha çok ısınıyor. Hızlı şarj eden bazı şarj cihazlarında soğutmak için fan bile var. İhtiyaç yoksa fazla güçlü almamak daha iyi. Tabi 1200lük filan olsaydı onu alırdım. İncelerin daha güçlüsü yoktu bu şarjını koruyabilen tipte olanlarda.

AAA pilden bahsediyorsanız gayet iyiymiş aslında.

@Lasvegaswings

Haklısınız hocam. İnternette patladığını kanıtlayan video bulamadım zaten .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

hocam tam oturmuyormuş pilin tekının + ucu zorla temas ettırdım duzeldi

Zorladım derken cihaza zarar vermediniz hocam değil mi?
  • İlk aldığımda direk şarja taktım 4-5 saat kestirmiştim. Uyandığımda şarj olmuş gösteriyordu. Denemek amaçlı prizden çıkarıp tekrar takınca kırmızı yanmaya başladı. Bende çıkardım ve gamepade taktım. 1 saat boyunca f1 2014 oynadım ve baya bir titreşti cihaz virajları iyi alamayınca, şuan içim sorunum yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• quote:

yok hocam 2 slot ta bıraz sıkıntı var gıbı pil + ksımı direk oturmuyor dıgerlerı hemen oturuyor.

Hocam öyle bir sıkıntı varsa değiştirin, A101 ve BİM değişim veya iadede sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum.

Gamepad'iniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 27 Ekim 2014; 0:13:42 >
    hayat bir ticarettir...................
  • Bir tanede ben aldim. 5 saati gecti piller hala sarj olmadi

Duracell Pil Şarj Aleti + 2 Adet 1300 mAh Pil 14,99 TL A101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 27 Ekim 2014; 22:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

kutunun üzerindeki 4 saat ibaresi muhtemelen en dandik piller için geçerlidir 800-1000 mah pil için, üreticiler göz boyamak için bu taktiği kullanıyor.

Kutusunda 4 AA pil 4 saatte diyor bir de, 2 tanesinin şarjı bende de 5-6 saat sürdü. İlk şarja özel bir durumdur umarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.