Şimdi Ara

Duracell Pil Şarj Aleti + 2 Adet 1300 mAh Pil 14,99 TL A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa Hurriyet a101'de var orayan yakin arkadaslar gidip alabilirsiniz. Ben 1 adet aldim. Oldukca kaliteli ve uygun fiyat is gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Bursa Hurriyet a101'de var orayan yakin arkadaslar gidip alabilirsiniz. Ben 1 adet aldim. Oldukca kaliteli ve uygun fiyat is gorur.

15'e mi aldınız hocam siz de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Bursa Hurriyet a101'de var orayan yakin arkadaslar gidip alabilirsiniz. Ben 1 adet aldim. Oldukca kaliteli ve uygun fiyat is gorur.

15'e mi aldınız hocam siz de?

Evet hocam 14.95'e aldim 4 tane var

• Ben de bu gün aldım. Bulunduğum bölgede 200 metre ara ile 2 tane a101 var. Son 1 tane kalmıştı ellerinde hemen kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

19 lira'ya gördüm ben

Kasada okutun, fiyat bilgisini değiştirmemişlerdir.
  • Ben 20 tl ye almistim . Sanirim hala vardi kutahya da

• Elimde en az 18 senelik eski bir ATABA şarj aleti var, çok da memnunum kendisinden ama fiyat o kadar çekici geldi ki alasım geldi birden.

• Bende bugün 15 tl ye aldım. Fakat 5 saattir şarj oluyor hala kırmızı yanıyor. Ayrıca kullanım kılavuzunu okudum da sadece duracell pil şarj edin diyor. 2 adet daha şarj edilebilir pil almak istiyorum tavsiyeniz nedir? Hangi uygun fiyatlı pil tercih etmeliyim yada gidip 1 tane daha mı alıyım? :) Ayrıca alkalin pil şarj etmeyin diyor şarj etsek sorun olur mu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=129527&stokadi=contour-2li-2100mah-kullanima-hazir-sarj-edilebilir-kalem-pil

Fiyatı iyimiş ama kalitesi nasıl acaba? Daha kaliteli bir pil var mı acaba? GP veya Duracell gibi uygun fiyatlı kampanyalı.
  • Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    başka marka uygun fiyat varmı bilmiyorum ama ben bunları kullanıyorum fena piller değil fiyatıda çok çok uygun..

üstelik bu piller şarjını kaybetmeyen piller yeni nesil yani 1 sene boyunca saklıyor şarjlarını..

yerinde olsam denerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Bende bugün 15 tl ye aldım. Fakat 5 saattir şarj oluyor hala kırmızı yanıyor. Ayrıca kullanım kılavuzunu okudum da sadece duracell pil şarj edin diyor. 2 adet daha şarj edilebilir pil almak istiyorum tavsiyeniz nedir? Hangi uygun fiyatlı pil tercih etmeliyim yada gidip 1 tane daha mı alıyım? :) Ayrıca alkalin pil şarj etmeyin diyor şarj etsek sorun olur mu? :)

Hocam benimki de uzun sürmüştü ama şarj oluyor eninde sonunda. Bu pillerin tam kapasiteye ulaşması için 4-5 kere tam şarj döngüsüne girmesi gerekiyor. Belki ilk şarja özel böyle bir durum olmuştur. Farklı pil almanızı tavsiye etmem, çünkü ne olur bilmiyorum. Farklı pil alacaksanız da NiCd değil NiMh olmasına dikkat edin. Duracell pil alacaksanız bence bir şarj cihazı daha alın çünkü hepsiburada'da 12,90'dı sadece ikili 1300 mAh pil fiyatı. Şarj cihazı 2 liraya geliyor böylece . Ya da pil alacaksanız 2400 mAh Duracell alın.

Alkalin piller şarj edilemez diye biliyorum ama küçükken dedem şarj edilemeyecek Ni-Cd şarj cihazıyla birkaç dakika şarj ederdi . Ve piller çalışyordu. Alkalin mi Çinko-Karbon mu hatırlamıyorum ama. O şarj aleti hala evde duruyor ama sizin şarj etmenizi tavsiye etmem. Benim amacım zaten alkalin pilden kurtulmaktı bunu alırken. Yüzlerce kez şarj etmek yüzlerce kez pil almaktan daha karlı .

Bir de forumdan şu linki buldum:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=13038732&p=1#13038732

Pil tavsiyesini @arandur'dan isteyebilirsiniz, kompakt fotoğraf makinası konusu vardı, pil konusunda da bilgili olduğunu düşünüyorum.

Bu arada cihazı güle güle kullanın hocam, sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

• quote:

başka marka uygun fiyat varmı bilmiyorum ama ben bunları kullanıyorum fena piller değil fiyatıda çok çok uygun..

üstelik bu piller şarjını kaybetmeyen piller yeni nesil yani 1 sene boyunca saklıyor şarjlarını..

yerinde olsam denerdim.

Hocam çok ucuz, kaliteli birşeye benzemiyor. Allah korusun pil patlasa, yansa şikayet edecek firma bile bulamazsanız. Duracell olmasa bile Varta, GP gibi firmaların pillerini tercih edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 26 Ekim 2014; 20:15:00 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    dostum 1 seneyi aşkındır kullanıyorum sorun yok ama şarj aleti önemli otomatik şarj kesme özellikli olması şart

ataba kullanıyorum hem tam dolduruyor hem refresh özelliği var hemde oto şarj kesme..

mouse için kullanıyorum pilleri sorun yok yani
  • quote:

dostum 1 seneyi aşkındır kullanıyorum sorun yok ama şarj aleti önemli otomatik şarj kesme özellikli olması şart

ataba kullanıyorum hem tam dolduruyor hem refresh özelliği var hemde oto şarj kesme..

mouse için kullanıyorum pilleri sorun yok yani

Hocam mouse modeli ne ve piller ne kadar gidiyor?

Bir de bu refresh özelliğini biryerde okumuştum ama tam olarak ne işe yarıyor?

• Pilleri 2 slotundan çıkartıp diğer 2 slota taktım hala kırmızı yanmaya devam ediyor bekliyecez bakalım. Bu arada şarj aleti ve piller biraz ısınmış geldi normal mi?
    ölü pilleri canlandırmaya yarıyor göya ama denemedim hiç dorumudur değilmidir bilmem.

mouse için diğer bilindik markalar kadar gidiyor hiç bir fark yok... ihtiyacım olsa stok yapıcam ama kullanıcak alet yok..

aynı markanın 2700 mah olanıda var foto makinesine kullanıyorum gp nin 2700 lüklerine 1000 basar gp ler hemen bitiyordu.
  • Sonunda şarj oldu piller yeşil yandı. 5-6 saat belki 7 saat bile sürebiliyor şarj :)
    Aynı markanın ince pillerini kullanıyorum. Yaklaşık bir yıldır. Memnunum ama benim mouse Genius marka çok pil harcıyor. Ne kadar gidiyor tam bilmiyorum ama üç hafta gider sanırım. Yine de çöpe dünya kadar pil atmaktan iyidir. Şarj aleti olarak markasız çok sıradan bir şey kullanıyorum. Dört, beş saat şarjda tutuyorum.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129529/contour-2li-850mah-kullanima-hazir-sarj-edilebilir-ince-pil.aspx
  • arkadaşlar piller sağ tarafta iken kırmızı ışık yanıyor 2 pili sol tarafa takınca ışık filan yanmıyor sizlerdede aynımı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.