Şimdi Ara

Dünyanın sonu nasıl gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar dün bir gazetede okudum dünyanın sonun nasıl gelecegiyle ilgili bazı şeyler ortaya atmıslar mesela robotlar kendi beynini yapıp insanlıgı yokı etcek falan gibi bende merak ettim sizce nasıl bir son olacak adamların dediği gibi mi yoksa farklı bir şekildemi sizce nasıl olur merak ettim?

• Hayırlısı Be Gülüm...
  • citizen cökerticek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaptığım robot beni nasıl yok etsin. Ona beyin yapma yeteneği vermem olur biter.
  • Dünyayı zonbiler bascak qnq
  • terminatoru izlemis

•  Dünyanın  sonu nasıl gelecek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tahminimce susuzluktan Allah o günleri göstermesin 20 yıl sonrası düşündüğüm gibi olursa ölmek için yalvaracak kadar kötü durumlara düşebiliriz. Şu anda bile hava 50 derecedeyken sen sıcaktan bunalıyorsun bu hızla 20 yıl sonrasını düşün bi su savaşları çıkacak vs. tabi bunlar benim teorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Dünyayı zonbiler bascak qnq

Marsdan mı gelecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Seçilmiş_Kişi

Benim yaptığım robot beni nasıl yok etsin. Ona beyin yapma yeteneği vermem olur biter.

"Benim şarja taktığım alet beni nasıl yok edecek ulan."

• Herkes liseli olacak olgun insan kalmayacak o sekilde

• Gazatede sadece robotlar yok edecek demiyordu 4-5 tane fikir ortaya atmıslar en ilginci oldugu için onu örnek verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverDobra

Tahminimce susuzluktan Allah o günleri göstermesin 20 yıl sonrası düşündüğüm gibi olursa ölmek için yalvaracak kadar kötü durumlara düşebiliriz. Şu anda bile hava 50 derecedeyken sen sıcaktan bunalıyorsun bu hızla 20 yıl sonrasını düşün bi su savaşları çıkacak vs. tabi bunlar benim teorim

umarım ecelimiz gelmeden kıyamet falan kopabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Tahminimce susuzluktan Allah o günleri göstermesin 20 yıl sonrası düşündüğüm gibi olursa ölmek için yalvaracak kadar kötü durumlara düşebiliriz. Şu anda bile hava 50 derecedeyken sen sıcaktan bunalıyorsun bu hızla 20 yıl sonrasını düşün bi su savaşları çıkacak vs. tabi bunlar benim teorim

Kıyametin kopması işime gelir valla zaten berbat bir hayatım var sınıftada kaldım national geographic'in bir belgeselini izlediğimde aynen dediğim gibi şeyler oluyodu valla az tırsmadım değil

• .

• quote:

insanlığı değil dünyayı demiş "knk"

• quote:

Orijinalden alıntı: Capricia

quote:

Marsdan mı gelecekler

Cüpiter'den qnq

Edit @House-M.D İnsanlığı demiş.Bknz.''robotlar kendi beynini yapıp insanlıgı yok etcek''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 15 Eylül 2013; 11:02:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Kıyametin kopması işime gelir valla zaten berbat bir hayatım var sınıftada kaldım national geographic'in bir belgeselini izlediğimde aynen dediğim gibi şeyler oluyodu valla az tırsmadım değil

orada da o olayın gerçekleşmesine daha milyonlarca yıl var diyordu

• Hayirlisi be gulum dunyaya direk mi kalicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 15 Eylül 2013; 11:11:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.