Yüzbaşı
31 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 2)
Gönderileri

izmir genelinde kurmuş olduğumuz ekiple dekorasyon hizmeti veriyoruz. izmir dekorasyon üzerinden projelerimize bakabilirsiniz ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. alçıpan tv ünitesi uygulamamız da bu şekildedir.

İzmir ve ilçelerinde komple ev tadilatı, banyo tadilatı, mutfak tadilatı hizmetleri veriyorlar. İzmir tadilat sitesinden diğer projelerine bakılabilir. Boardex uygulamaları konusunda da ekipleri var. Boardex ev örnek olarak. izmir de tadilat işi olanlar iletişime geçebilir.

tarih öğrencilerinin içerik girdiği tarihibilgi.net web sitesine bir göz atıp beğenip beğenmediğiniz yerlerini söyler misiniz ?

almayı düşündüğüm domain de sadece 1 adet ı harfi var diğer harfler ingilizce alfabeye uygun sizce alınır mı ? alırsam ne gibi sorunlar yaşarım sizce ? i harfiyle olanını daha önce almışlar. örnek olarak benim sitem : kısainsanlar olacak diğer türlü kisainsanlarburada gibi bir şey alabiliyorum diğerleri dolu

İzmir/buca için modem dahil fiyat olarak (modem almak istemiyorum fiyatları çok yüksek) bildiğiniz en iyi internet sağlayıcısı hangisi ? türknete baktım 100 tl aylık sınırsız güzel fakat modem almam gerekiyor ve türkneitn modemi 700 tl pahalı geldi epey o yüzden. başka öneriniz var mı ?

arabada kullanmak için navigasyon aleti lazım. telefondan bakmaktansa sürekli arabada duracak sabit bir alet alayım dedim. iki tane kafa takılan nokta var şarj işi nasıl olur bu aletlerin ve internet olmadan çalışıyorlar mı? kullanıp beğendiği model olan varsa söyelrse sevinirim

5 dk da bir laptoba bakmak gerekiyor unutuyorum bunun için program bilen var mı ? alarm gibi benim ayarladığım süre aralığında 5 dk da bir ötecek

arkadaşlar merhaba, gece uyduğumuz sürece 7-8 saat boyunca ingilizce bir şeyler dinlesek faydası olur mu sizce ? zihnimizin ingilizceye maruz kalması fayda sağlarmış gibi geliyor bana bilimsel bir açıklama falan bulamadım ama.

ticareti açık hesap satan veya vermek isteyen var mı ?
bu oyun fazla tutulmadı riot games de hala dili türkçe yapmadı, güncelleme geldi ve türkçe dil dosyası da gitti elinde türkçe dil dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.854
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 102.945 (Bu ay: 1.325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 386 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.