Şimdi Ara

DÜNYANIN MÜREFFEH ÜLKELERİ TAM LİSTE [HARİTALI] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
7.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben burada liberalliğin haritasını görüyorum. Devletçiliğin olmadığını görüyorum. Ne kadar güzel harita. Best harita ever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 7 Temmuz 2019; 14:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

Ben burada liberalliğin haritasını görüyorum. Devletçiliğin olmadığını görüyorum. Ne kadar güzel harita. Best harita ever.
    Kesinlikle hocam Türkiyede vergi yükleri cok agir insanlar is kurarken 73829292828 defa düşünüyor devlet mal dusmani gibi bir şey cok asiri asiri fazla vergilendirme var

Eskiden devletciydim ama artik liberalizm sart 51 gunde 3.5 milyar tl borc takan bir istanbul kayyiminin oldugu ulkede liberalizm forever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bize göre kıyaslama yaparsak tabiki refah seviyeleri bizden daha iyi benim irdelediğim nokta o değil. Bildiğim kadarı ile rumlar ekonomik sıkıntıdalar ve baya bir düştü gelirleri ama buna rağmen halen listeye girebiliyorlarsa bravo ama yok ab üyesi olmaları nedeni ile listedeler ise veri geçerliliğini kaybediyor.

Türkiye ancak Afrika ülkeleri ile aynı kategoride o konuda şüphem yok bilakis yıllardır diyorum ama millet yeni uyandı o uçan kaçan Türkiye rüyasında.

• abd ve kanlı sömürgen uyduları görünüyor haritada istenen tek dünya devleti görünüyor haritada ,parayı popof satılık hayatı nekadar çok seviyorsunuz boyle sorsak antiemperyalim dersiniz yav he he kuyusuna su taşıyanısınız resmen sağ sol demeden ülkece oyleyiz zaten, siyaset ayırmıyorum, paraya taptırır hale getirdiler insanlığın çoğunu çok başarılılar bu konuda post modern put para oldu tapkanı milyarlarca insan var şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2019; 16:26:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bize göre kıyaslama yaparsak tabiki refah seviyeleri bizden daha iyi benim irdelediğim nokta o değil. Bildiğim kadarı ile rumlar ekonomik sıkıntıdalar ve baya bir düştü gelirleri ama buna rağmen halen listeye girebiliyorlarsa bravo ama yok ab üyesi olmaları nedeni ile listedeler ise veri geçerliliğini kaybediyor.

Türkiye ancak Afrika ülkeleri ile aynı kategoride o konuda şüphem yok bilakis yıllardır diyorum ama millet yeni uyandı o uçan kaçan Türkiye rüyasında.
    Yillik geliri 23000 dolar ve uzeri olan ulkeler haritada işaretlenmiş durumda ki aslinda yunanistan da bir refah ulkesi cunku asgari ucret 680 euro mesela haritada olan çekyadan yüksek bu rakam

Guney kibrisa geri dönecek olursak ab uyeligi onemli değil para ve refah önemli kuzey kibristan 2 3 kat fazla maas aliyorlar ve her sey yari fiyatina kesinlikle bir refah ulkesi 870 euro az para degil portekizden slovenyadan cekyadan yuksek

Türkiye kisi basina dusen gelirde kazakistanin bile altina düştü ulke gdpsi 17.likten 20.lige geriledi ekonomi berbat halkin ekonomisi de berbat devletin ekonomisi de berbat insanlar sirf yiyecek aldiklari icin hicbir seyin farkinda degil ama asgari ucretle 1 adet konsol dahi (klasik konsol ucreti 400 dolar baz aliyoruz) alınamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kesinlikle hocam Türkiyede vergi yükleri cok agir insanlar is kurarken 73829292828 defa düşünüyor devlet mal dusmani gibi bir şey cok asiri asiri fazla vergilendirme var

Eskiden devletciydim ama artik liberalizm sart 51 gunde 3.5 milyar tl borc takan bir istanbul kayyiminin oldugu ulkede liberalizm forever

Alıntıları Göster
    Cahildik, devletçiydik. Hakikati bulduk elhamdülillah.

Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

Cahildik, devletçiydik. Hakikati bulduk elhamdülillah.

Alıntıları Göster
    Cahillikten değil de hocam ben cumhuriyetin ilk yillarindan cok etkilenmiştim o yoklukta elde edilen buyume rakamlari yapilan fabrikalar uretilen ucaklar silahlar araclar gerecler...

Malesef artik imkani yok insanlar cok ahlaksız memurlarin yuzde 90ini goruyoruz iste yatip kalkip cay icip kahve yapip maas aliyorlar

Cahillikten değil de hocam ben cumhuriyetin ilk yillarindan cok etkilenmiştim o yoklukta elde edilen buyume rakamlari yapilan fabrikalar uretilen ucaklar silahlar araclar gerecler...

Malesef artik imkani yok insanlar cok ahlaksız memurlarin yuzde 90ini goruyoruz iste yatip kalkip cay icip kahve yapip maas aliyorlar

Alıntıları Göster
    O da zorunluluktandı.

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Rönesans reform cografi kesifler ticaret sömürgecilik uretim emperyalizm

Konuya 3. Kez yazıyorum bu ülkeler 500 yildir zengin 100 yil oncesine kadar dogru duzgun ateist kesim yoktu bu ulkelerde

Alıntıları Göster
    Hoşgörü seviyeleri yüksekti ama. Pek çok bilim insanı dinsel baskılar sebebi ile Hollanda'ya kaçıyordu mesela.

Orijinalden alıntı: urfes

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    He abi he. Batı çöktü yıkılıyor ama İslam ülkeleri süper durumda.

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam kalanlar?

Orijinalden alıntı: MRTFR

He abi he. Batı çöktü yıkılıyor ama İslam ülkeleri süper durumda.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarımdan anladığın bu mu? Türkiye Cumhuriyeti'nin tipik vatandaş örneğisin. Bu durumda olduğumuza şaşırmamak gerek? En basitinden soruyorum sana. Hangi cümlemde müslüman ülkelerin süper olduğunu ifade etmişim? Diğer tespitlerimin gerçekleştiğine dair birçok araştırma raporları mevcut. Batı medeniyetinin şuan en refah ülkeler olmadığı yönünde bir ifadem de yok. Düşündüm de ben kime ne anlatıyorum ki

• Gelişmiş ülkeler sekülarizmi özümsemiş. Biz tersi istikamette gidiyoruz.

Orijinalden alıntı: urfes

Yazdıklarımdan anladığın bu mu? Türkiye Cumhuriyeti'nin tipik vatandaş örneğisin. Bu durumda olduğumuza şaşırmamak gerek? En basitinden soruyorum sana. Hangi cümlemde müslüman ülkelerin süper olduğunu ifade etmişim? Diğer tespitlerimin gerçekleştiğine dair birçok araştırma raporları mevcut. Batı medeniyetinin şuan en refah ülkeler olmadığı yönünde bir ifadem de yok. Düşündüm de ben kime ne anlatıyorum ki

Alıntıları Göster
    Senin teorine göre nüfusları artan ve sözde sapkın olmayan ülkelerin refah patlaması yaşaması gerekiyor. E hani nerede?

• Konu amacından sapmış, başka bir boyuta kaymış. Daha doğrusu 1 üye tarafından kaydırılmış.

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Konu amacından sapmış, başka bir boyuta kaymış. Daha doğrusu 1 üye tarafından kaydırılmış.
    Aynen bunu gören benden başka tek kisi oldugun icin sana teşekkür ederim hocam ne dedimse su salak din tartışmasını bırakmadılar

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.