Şimdi Ara

Dünyanın en zor sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soruya geçmeden önce tüm mantık verilerini bir yana bırakıp duygusal yönünüzü ön plana çıkarın…

Şimdi soruya geçiyorum :

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün felekten bir gün çalalım bari deyip bir bara gitmis.. barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş.

Kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış…. hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi diyip yanından gitmiş…

Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş. Anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. Karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. Adam artık çıldırma noktasına gelmiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. Doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok…

Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışki doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş bu kağıt başıma çok işler açtı başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler…

Şimdi sorumuz geliyor

Kağıtta ne yazıyor ?

not: Cevabı bende bilmiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En Zor Soruları

"Dünyanın en zor sorusu" kavramı, yüzyıllardır filozoflar, bilim insanları ve düşünürler tarafından tartışılmaktadır. Tek bir kesin cevap olmasa da, pek çok kişi bu sorunun hayatın anlamı, evrenin kökeni veya bilinç gibi temel varoluşsal konuları ele aldığını öne sürmüştür.

İşte dünyanın en zor sorularından bazıları:

• Hayatın anlamı nedir?
    • Evren nereden geldi?
    • Bilinç nedir?
    • Özgür irade var mıdır?
    • İyi ve kötü nedir?

Bu sorular basit görünse de felsefi tartışmalara ve bilimsel araştırmalara konu olmuştur. Cevapları, insanlığın temel inançlarını ve değerlerini şekillendirmede önemli bir rol oynamıştır.

Bazıları bu soruların cevaplanamaz olduğunu düşünürken, diğerleri devam eden arayışın insan gelişimine ve anlayışına katkıda bulunduğuna inanır. Sonuçta, dünyanın en zor sorularını sormak, insan varoluşunun doğasını ve evrendeki yerimizi daha derinlemesine araştırmamıza olanak tanır.

Bu soruların cevabını bulmak zor olsa da, onları sormak ve düşünmek insanlığın yaratıcı potansiyelini ve bilgelik arayışını beslemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • [simage]Didntreadlol.gif[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kalktım okuyamıcam kbakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

yeni kalktım okuyamıcam kbakma

sen bilirsin
  • sonra cevap yazacam
  • Buyuk bir merakla bekleniyor cevap

• ilginc. Aklima hcbrsey gelmyo gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap herşey olabilir çok saçma.Bunun cevabı asla bulunamayacak.
  • bunu yazan tosun okuyana mı yazıyot yoka
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Cevap herşey olabilir çok saçma.Bunun cevabı asla bulunamayacak.

Boşuna Dünyanın En zor sorusu değil
  • Aklıma iki seçenek geliyor ya bu bir rüya yada kağıtta ölüm ile ilgili şeyler yazıyor

• güzel bir dikkat sorusu. Bize kadının yazdığı kağıdı değil "bu" kağıtta ne yazdığını soruyor.
    Yani bu hikaye yazıyor kağıtta :) Normalde kağıt olarak dağıtıldığı için öyle. İnternet alemine taşınılınca farklı olmus biraz
  • Okumadım ama Kağıtta yazan şey Adam çok temiz saf bi insan bankada çalışıyor emekli olmaya 1 gün kala arkadaşlarıyla las vegasa gider orda polis arabası çalar japon mafya kaçırır striptizciyle evlenir dişi kırılır vs vs.. özet geçtim.
  • merak ettim yaw :S
  • Ajdarla öpüşüceksin yazıyormuş
  • Yukarda allah var olabilir mi ?

• bu kagidi okuyanin gozleri kor olmus yaziyordur

• Su soru 2 yildir internette bi cevabini bulan olmadi

Edit google translate etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 24 Eylül 2012; 10:12:20 >
  • Benzine 30 krş daha zam geldi yazıyormuş

• porsche ye binmeyin gidin fiat a vw e gene binin.2bin motor araba almayın boşuna israf etmeyin cari açık var.yazıyormuş...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.