Şimdi Ara

Günde en az 250 soru çözmeyen başaramaz diyen Hocalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her hoca bunu diyor ve ayar oluyorum. Daha yeni başlamışız. Konu çalışmadan nasıl soru çözeceğiz? Konu çalışmak zaten tüm günü alıyor. Bide 250 soru nasıl çözülecek?

Konu sıkıntısı olmayan, sadece soru çözen birisi 300de çözmeli ona bir şey demiyorum. Ama herkese bunu söylemeleri sinir ediyor.

İster istemez bu kadar soru çözmüyorum, başaramayacak mıyım diye insanın isteği düşüyor.

Ben mi anlamıyorum bu işlerden yoksa bu tipler mi kafayı yemiş bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 26 Ekim 2017; 15:45:59 >

• Geçen sene nerdeyse hiçbir gün 250 soru çözmedim 12k idim.Günlük bir soru limiti belirlemek tamamen saçmalık.İnsan çok soru çözcem diye bir soru üzerinde uğraşmıyor boşlarına vakit kaybetmiyim diye bakmıyor ve nitelikli sorular çözmüyor.Bir soru limiti belirleme kendine konu bazlı çalış
  • Günlük 1000 soru çözerim ama nitelikli soru mu çözerim orası tartışılır.Üzerinde düşündüğün zor 50-100 soru 1000 soruya bedeldir,soru sayısından çok zor bi sbden taradıktan sonra konuyu ne kadar öğrendiğin benimsediğin önemli
  • Hocam bizim bir arkadas var şimdi boğaziçinde kendileri gecen yıl sabah aksam ders çalıştığını söyluyordu evde notlar çıkarıp türkçe sosyal derslerinde falan okuyordu lys ye doğru uyumamak için çok fantastik şeyler yapıyormuş örneğin goze limon sıkmak gibi yani eğer hedefin derece yapmaksa hocaların doğru söylüyor ama bi başka arkadaşım çok çok çok abartılı çalışmadan çapa dişe gitti bende daha az çalışarak 40k ile mezuna kaldım yani acı ama gerçekler bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 26 Ekim 2017; 16:26:7 >
  • Hocanının orada kastı daha çok çalışmanız gerektiğidir.Eğer ciddi anlamda söylüyorsa kaliteli soru çözmek önemli ayrıca zamanla kendini geliştirebilirsin 250 soru çözmek zor bir şey değil zamanla çözebileceğini göreceksin takma kafana hocaları işine yarayan kısmını kullan hocanın dediklerinin :)

Orijinalden alıntı: Ygslyskasanadam1

Hocanının orada kastı daha çok çalışmanız gerektiğidir.Eğer ciddi anlamda söylüyorsa kaliteli soru çözmek önemli ayrıca zamanla kendini geliştirebilirsin 250 soru çözmek zor bir şey değil zamanla çözebileceğini göreceksin takma kafana hocaları işine yarayan kısmını kullan hocanın dediklerinin :)

Haklısınız :) Benim konu çalışmaktan hiç önceki konulardan soru çözemediğim günler oluyor. Bir de denemelerde benle aynı neti yapan adamlar kalkıp günde 400 soru çözüyorum diyor. Ne ara konu çalışıyorlarda soru çözmeyede vakit buluyorlar anlamıyorum. Hocalarda bu yönde konuşunca yanlış ilerliyorum diye moralim bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 26 Ekim 2017; 16:42:23 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.