Şimdi Ara

Dünyanın en zor sorusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cevabı biliyorum. Doğru cevap çıkmazsa buraya yazıcam cevabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

ben cevabı biliyorum. Doğru cevap çıkmazsa buraya yazıcam cevabı.

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

"Bunu yüzüne karşı söyleyemediğim için bu yolu seçtim. Sen(you kelimesinden dolayı aynı zamanda siz) işe yaramazsın(ız)" yazıyor

Arkadaşı, anne babası, karısı alınıyor ve tepki koyuyor işte.

Doktorsa, belki de daha önce yanlış teşhiste bulundu ya da yanlış ameliyat falan yaptı. Bu yüzden kağıdı okuyunca vicdan azabı çekti ve kendini astı.

Hırsızsa, "evet ben işe yaramazın tekiyim, anca milletin parasını alıyorum" diye düşünüp vazgeçti çalmaktan.

Aklıma gelen açıklama bu

Biraz fazla hayal gücüne dayalı oldu ama buna benzer bir şey olmalı cevap. Yani okuyan her kişinin üzerine alınacağı bir mesaj olmalı.

yaklaşmış mıyım bari

• quote:

quote:

quote:

"Bunu yüzüne karşı söyleyemediğim için bu yolu seçtim. Sen(you kelimesinden dolayı aynı zamanda siz) işe yaramazsın(ız)" yazıyor

Doktorsa, belki de daha önce yanlış teşhiste bulundu ya da yanlış ameliyat falan yaptı. Bu yüzden kağıdı okuyunca vicdan azabı çekti ve kendini astı.

Hırsızsa, "evet ben işe yaramazın tekiyim, anca milletin parasını alıyorum" diye düşünüp vazgeçti çalmaktan.

Aklıma gelen açıklama bu

Biraz fazla hayal gücüne dayalı oldu ama buna benzer bir şey olmalı cevap. Yani okuyan her kişinin üzerine alınacağı bir mesaj olmalı.

yaklaşmış mıyım bari

Hayır tam olarak bu değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aklıma gelen açıklama bu

yaklaşmış mıyım bari

Hayır tam olarak bu değil

Bana söylermisin merak ettim

• Cevap bence herşeyi biliyorum olucak bence.Herkesin sakladığı bir sır vardır.Hırsızlarda soygunu biliyorlar diyip kaçmışlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Cevap bence herşeyi biliyorum olucak bence.Herkesin sakladığı bir sır vardır.Hırsızlarda soygunu biliyorlar diyip kaçmışlar olabilir.

çok mantıklı olurdu da, anne baba işi bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Okumadım ama Kağıtta yazan şey Adam çok temiz saf bi insan bankada çalışıyor emekli olmaya 1 gün kala arkadaşlarıyla las vegasa gider orda polis arabası çalar japon mafya kaçırır striptizciyle evlenir dişi kırılır vs vs.. özet geçtim.

Hangover mı bu arkadaşım :D

katılıyorum :) Hangover mı bu
  • Kağıtta ne yaptığını biliyorum yazıyor.

Adamın arkadaşı adamın karısıyla sevgili, bu yüzden iletişimini kesiyor. Adam evlatlık olduğu için kağıdı gösterdiklerinde ailesi onu reddediyor. Karısı ise adamın kendisini aldattığını öğrenince bu böyle sürmez gibi bir mantıkla hareket ederek ondan ayrılıyor. Doktora gelince, doktor ise organ kaçakçısı vb. birçok kişinin ölümüne sebep olmuş bu yüzden intihar etmiş hırsızlar ise bankadaki kağıdı görünce takip edildiklerini zannedip paraları bırakıp kaçmışlar

• La kaç yıllık yazı bu kimse mi cevabını bilmiyormuş

Kağıtta tanışabilir miyiz yazıyor. En iyi arkadaşına bunu verince o güne kadar en iyi arkadaşını tanımadığı için terk etmiş, annesi babası ve karısı da bu şekilde. Doktor ise gaymiş. Adam bu kağıdı doktora verince doktor da gayliği ortaya çıktı diye intihar etmiş. Hırsızlar da bu yazıyı görünce polisin hırsızların bankayı soyacağını bildiğini sanıp kaçmışlar.
  • Cevap adam sarhoşken kağıda boşalmış. Gerisini siz düşünün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle soruların cevabı yoksa koymayın ya sonra çıldırıyorum meraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Bu soru gerçekten çok zor bir sorudur.

Soruya geçmeden önce tüm mantık verilerini bir yana bırakıp duygusal yönünüzü ön plana çıkarın…

Şimdi soruya geçiyorum :

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün felekten bir gün çalalım bari deyip bir bara gitmis.. barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş.

Kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış…. hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi diyip yanından gitmiş…

Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş. Anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. Karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. Adam artık çıldırma noktasına gelmiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. Doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok…

Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışki doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş bu kağıt başıma çok işler açtı başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler…

Şimdi sorumuz geliyor

Kağıtta ne yazıyor ?

not: Cevabı bende bilmiyorum

Hiç bir yazı kimseyi Bankadan çaldığı parayı alıp kasaya geri koyacak kadar etkilemez.

• İneternet ortamında da cevap bulunamıyorsa bu sorunun gerçekten cevabı yoktur Öylesine yazılmış bir yazı muhtelemelen.Ama cevabı olsa güzel olurmuş

• Ben size söyliyim

Kadın şöyle yazmış : Utanmıyor musun barda bir kadınla tanışmaya çalışmaya.
    Bu arkadaş da salak olduğu için ters okumuş anlamamış.
    Arkadaşı okumuş (Arkadaşı tasvip etmiyor bar işlerini) Püü kafir demiş terketmiş.
    Anne Babası bakmış okumuş demiş ki püü kafir evlat demiş bırakmış.
    Şef de hacıymış demiş ki "Bunun paraları haramdır uzak durun bu kafirin paralarından" demiş hırsızlar da "biz haram para almayız abi" diyip geri koymuşlar.

Çok kasmaya gerek yoktu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Bu soru gerçekten çok zor bir sorudur.

Soruya geçmeden önce tüm mantık verilerini bir yana bırakıp duygusal yönünüzü ön plana çıkarın…

Şimdi soruya geçiyorum :

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün felekten bir gün çalalım bari deyip bir bara gitmis.. barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş.

Kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış…. hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi diyip yanından gitmiş…

Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş. Anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. Karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. Adam artık çıldırma noktasına gelmiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. Doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok…

Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışki doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş bu kağıt başıma çok işler açtı başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler…

Şimdi sorumuz geliyor

Kağıtta ne yazıyor ?

not: Cevabı bende bilmiyorum

SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM DEMİŞTİR...

1 adamın arkadaşı onu eşiyle aldatıyor

2 Adam evlatlık

3 Doktor sahte ve bir çok ölüme sebebiyet vermiş

4 Hırsızlar takip edildiğini sanıyor

BİRAZ NETTEN BAKTIM TABİ :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

"Geçen yaz ne yaptığınızı biliyorum"

Geçen yaz ne yaptığınızı hala biliyorum.
    Geçen yaz ne yaptığınızı daima bileceğim.

• Asıl soru;

Bu kadın bunları nereden biliyor ? Eğer dediğiniz doğruysa.
  • "Şahadet getir köpekkk!!" yazıyor.
  • Ben anladım ve, tüm ailemi az önce hunharca katlettim . Sıra bana geldi . elveda
  • quote:

Aklıma gelen açıklama bu

en mantıklısı bu şuana kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.