Şimdi Ara

Dünyanın en etkili dövüş sanatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyanın en etkili dövüş sanatı?

(En Son Oy Tarihi: 5.10.2020)
Giriş
  • sizce dünyanın en etkili dövüş sanatı hangisidir? ben muay boran diyorum.bu dövüş sanatını yapan hayvanat tony jaa koruyucu filminde ayak bileğindeki eklemle bile kemik kırıyordu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En Etkili Dövüş Sanatı

Dövüş sanatları, yüzyıllar boyunca kendilerini savunma, düşmanları yenme ve fiziksel zindeliği geliştirme amacıyla geliştirilmiştir. Dünyada çok çeşitli dövüş sanatları mevcuttur, ancak aralarından en etkili olanı belirlemek karmaşık bir görevdir.

Her dövüş sanatının kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. Etkililik, kullanılan teknikler, dövüşçünün becerisi ve dövüşün bağlamı gibi faktörlere bağlıdır. Bununla birlikte, bazı dövüş sanatları, farklı ortamlarda ve çeşitli rakiplere karşı kanıtlanmış bir etkinlik geçmişine sahiptir.

En tehlikeli dövüş sanatlarından biri olarak kabul edilen [Dövüş Sanatı Adı], yakın dövüş teknikleri, hızlı ve güçlü vuruşları ve acı veren eklem kilitleri ile bilinir. Bu dövüş sanatı, kendisini savunma ve çatışma durumlarından kurtulma konusunda son derece etkilidir.

Bir diğer etkili dövüş sanatı olan [Dövüş Sanatı Adı], güçlü tekmeleri, keskin dirsek darbeleri ve boğuşma teknikleri ile karakterizedir. Bu dövüş sanatı, hem ayakta hem de yerde dövüşmek için kullanılabilir ve rakipleri kısa sürede etkisiz hale getirebilir.

Son olarak, [Dövüş Sanatı Adı] tüm dünyada etkili bir dövüş sanatı olarak kabul edilir. Uzun menzilli yumruklar, düşüşler ve süpürme teknikleri ile bilinir. Bu dövüş sanatı, rakibi uzak tutma ve saldırılarına karşı savunma konusunda son derece etkilidir.

Sonuç olarak, dünyanın en etkili dövüş sanatı, bireysel tercihlere, dövüşün bağlamına ve dövüşçünün becerisine bağlıdır. Yukarıda bahsedilen dövüş sanatları, farklı ortamlarda ve rakiplere karşı kanıtlanmış bir etkinlik geçmişine sahiptir ve kendinizi savunmak veya dövüşmek için etkili seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Systema olsaydı onu seçicektim o yok o yüzden Kravmaga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    öyle bir dövüş sanatını hiç duymadım.biraz açıklar mısın nasıl bir şey
  • up.
  • Fung hu
  • Krav maga. Adamlar zaten direkt etkili olsun diye yapmış. Sanatı, felsefesi filan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko.

Fung hu
    Funk fuu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Charm kullanıcısına yanıt
    krav maganın diğer dövüş sanatlarının aksine tarihi yok diye biliyorum.israil askerlerinin kullandığı tekniklerle oluşturulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

öyle bir dövüş sanatını hiç duymadım.biraz açıklar mısın nasıl bir şey
    Rus Özel Birlikleri alıyor eğitimini,Türkiye'de eğitim veren yok.

• Atom bombası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bamgüm. Bu işin sanatı yok, adamın yumurtalıkları eline al devam et.
  • JUDO/GÜREŞ ve türevleri grapling olarak.
    KB/BOKS/MT striking alanlarında kraldır.
    Fanteziye gerek yok.
    Krav maga ve wt ticaret üzerine kurulu sistemlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 1 Ekim 2018; 3:56:35 >
  • Karışık dövüş sanatları. Hepsinden ortaya karışık olacak yani. Ama en önemlisi boks . Gerçek bir kavgada iyi boks bilmek çok önemli

• sayokan
  • En etkili dövüş sanatı kişinin en iyi yapabildiğidir. İyi bir boksör kötü bir muay taiciyi dövebilir mesela. Ki gerçek hayatta dövüş sporları arasında öyle çok çok farklar da yoktur. Saydığın sporların pek çoğu zaten aşağı yukarı aynı şey. Küçük farklarla isimleri farklı anılıyor sadece.

Sokakta sizi en iyi ne korur diye düşünüyorsanız;

1. Öncelikle iyi bir kondisyon kurtarır. Mümkün olduğunca kavgadan kaçmanız için bu önemlidir.

2. Ortalama ve üstü bir vücut yapısı kurtarır. Şunu unutmayın insanlar ufak tefek insanlara saldırmaya meyillidir. İri yarı kaslı adamlar sandığınızdan daha az kavga eder. Çünkü kolay kolay kimse bulaşmaz. Çok kaslı olmasanız da cılız olmayın.

3. Kavga başladı, kaçarı yok diyorsanız, biraz güreş bilgisi, biraz yumruk biraz tekme bilgisi ve ne kadar gözü kara olduğunuza göre yaşanacaklar değişir. Şunu unutmayın, siz ne kadar iyi dövüşebiliyor olsanız da ormanda yaşamıyoruz. Ulan ben bunun burnunu kırarım ama sonra işin yoksa mahkemelerle uğraş dur diye düşününce öyle en iyi dövüş sporu diye bir şey kalmaz. O yüzden mümkün olduğunca kavgadan kaçınır işi bilen adamlar.

O noktada güreş veya o tarz bir şeyler bilmeniz adamı sakatlamadan durdurmanızı sağlar, az biraz yumruk vs. tekniği de illa mecbur kalınır diye bilinmelidir.

• tai chi
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

En etkili dövüş sanatı kişinin en iyi yapabildiğidir. İyi bir boksör kötü bir muay taiciyi dövebilir mesela. Ki gerçek hayatta dövüş sporları arasında öyle çok çok farklar da yoktur. Saydığın sporların pek çoğu zaten aşağı yukarı aynı şey. Küçük farklarla isimleri farklı anılıyor sadece.

Sokakta sizi en iyi ne korur diye düşünüyorsanız;

1. Öncelikle iyi bir kondisyon kurtarır. Mümkün olduğunca kavgadan kaçmanız için bu önemlidir.

2. Ortalama ve üstü bir vücut yapısı kurtarır. Şunu unutmayın insanlar ufak tefek insanlara saldırmaya meyillidir. İri yarı kaslı adamlar sandığınızdan daha az kavga eder. Çünkü kolay kolay kimse bulaşmaz. Çok kaslı olmasanız da cılız olmayın.

3. Kavga başladı, kaçarı yok diyorsanız, biraz güreş bilgisi, biraz yumruk biraz tekme bilgisi ve ne kadar gözü kara olduğunuza göre yaşanacaklar değişir. Şunu unutmayın, siz ne kadar iyi dövüşebiliyor olsanız da ormanda yaşamıyoruz. Ulan ben bunun burnunu kırarım ama sonra işin yoksa mahkemelerle uğraş dur diye düşününce öyle en iyi dövüş sporu diye bir şey kalmaz. O yüzden mümkün olduğunca kavgadan kaçınır işi bilen adamlar.

O noktada güreş veya o tarz bir şeyler bilmeniz adamı sakatlamadan durdurmanızı sağlar, az biraz yumruk vs. tekniği de illa mecbur kalınır diye bilinmelidir.
    + şuku veriyorum bu yoruma

krav maga çevreye odaklı bir spor diye biliyorum.

ben muay thai diyorum diz dirsek rahat yeter

• kalıp boy yoksa bunlar fos
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    tony jaa dan haberin yok herhalde.adamda 1.68 boy var filmde en az 50 kişinin kollarını ellerini ayaklarını kırıyor.bu işler teknik tecrübesine bakar.
  • Osbir.

Çekmeye başlayınca millet yanından nasıl usain bolt gibi kaçıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.