Şimdi Ara

DÜNYANIN en çalışkan milleti TÜRKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman yatıp uyurken biz işimizin başında, erkek kalkan yol alır ve işleyen demir paslanmaz... Bizim atalarımız ne güzel söylemiş tabi onların ataları da uyumayı sever sonra neymiş efendim "biz TÜRKİYEYİ kıskanıyoruz" tabi kıskanırsınız!
    DÜNYANIN en çalışkan milleti TÜRKİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kağıt üstünde öyle kardeşim.
    Kero nun geçen sene Belçika'da doğan uzman yazılımcı kuzeni her gün 21 saat çalışıyormuş, yine para yetmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 3 Haziran 2024; 10:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    Bereket yok bereket

• Bu enflasyon düşmediği müddetçe

Yazdığım gitmez hoş'a

Ne kadar çalışsak'ta boşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 3 Haziran 2024; 11:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı gördüm ve dedim ki;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat başına aldığımız parayı da hesaba katarsanız en enayisi de oluyoruz.

• bu sorunu da akpli bi bakan dile getirmişti. cehape ise sokak itlerinin haklarını(???) savunmakla meşgul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun çok daha fazlasına düşük ücretler karşılığında çalıştırılıyor yetmiyor üstüne birde sürekli mobing ile daha da zorlanıp paydos ettiğinde kolunu kaldıramayacak hale geliyor insanlar.

• 100türk=1alman

• ve bu hepimiz özellikle istemediğimiz işleri yapmak zorunda kalmamaıza rağmen böyle, birde istediğimiz işleri yapsak demek ki ne olacak.. haksızlık konusu zaten herkesin malumu, trde bilinçli kölelik pompalanır hep avrupa-rusya bunun en baş suçlusu

• 54 saat 1 gün izin çok yoruldum artık türkiyede çalışmak istemiyorum. nasipse yurt dışına taşınacağım. belki saatler düşer diye bekliyorum ama en fazla 1 sene sonra yoluma bakıcam, zaten giden gidene...

ayrıca yıllık izin 14 gün olmaz!

• Sonra insanlar niye calismayi sevmiyor. Emeginin karsiligini alamiyorsun, uğraşması en zor insanlarla ugrasiyorsun, sosyal hayatin olmuyor, hiyerarşi düzeni cok baskin vs.

• 44 Saat bir şey mi ben her gün ekstra 3-4 saat çalışıyordum, hafta sonları da çağırıyorlardı iyice maraba olmuştuk.

Adam parasını veriyorum çalıştırıyorum diyordu. Lafa gelince milletvekilini halk seçer, mesaiyi işçi belirler.

aynı Fatih Terim gibi "onu çekme bunu çek.."

Bizim insanımız da büyük şehirlerde hayvan gibi trafik çekiyor gidiş geliş 2-4 saat. Eve bir gidiyor yemek yiyince

bayılıp kalıyor.

İş yerinde de verilen en ucuz sodexo yada ucuz catering firması. Bu ülkenin allah belasını versin cidden çoğu insan adi şerefsiz olmuş.

• Çalışsak karşılığını alamıyoruz, çalışmasak gss prim borcu ödetiliyor, hasta olsak hastanede boş yer bulamıyoruz, yeni hastane yapılırken de ihaleyi ballı ihale yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 4 Haziran 2024; 3:29:20 >
  • Tam tersi çalışmayı sevmeyenlerin başında geliriz.

• Türkiye milleti değil Türk milleti.

• İşte doğru yönetilemeyince isterse haftada 55 saat yap ekonomide bir gram fark olmaz.

• calisma saatini caliskanlik olarak degerlendiren bir milleti bence az bile calistiriyorlar. bu zekadakiler haftada 70 saat calistirilmali. utanmasaniz en cok calisan memurlar diyeceksiniz. haftada 44 saat yapilan isi bir alman'a verin 8 saatte bitirmiyorsa ben de bir sey bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.