Şimdi Ara

dunyadaki en iyi besteci/soz yazari (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achmaster

Serdar, Sinan, Soner <3 :D

Sezen'i de ekleyin de 4S olsun.
  • her ikisinin de cevabı steve harris dir.
  • James Hetfield ve Michael jackson diyebilirün
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

dunyadaki en iyi besteci/soz yazari

olay bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

olay bitmiştir

dur hocam olayı şu bitirir

• Beethoven işte uzatmayın.
  • Türkçe popta Tolga Tabu..
  • Thom Yorke
  • hans zimmer da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Sevgili arkadaslarim sizce en iyi sozleri kim yazar kim cizer merak ettim.

Bence eminemin sarki sozleri cidden harika. Eger kendisiyse super ama dr dre de yazmis olabilir. Sizin tercihlerinizi bekliyorum

hiç bir rapçi başkasının sözlerini kullanmaz lakin eminemin beatlerinin cogunlugu dr.dre ye aittir.Dünya'ya gelmiş en iyi besteci bence freddie mercury'dir.
  • Axl Rose
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile666

Dünyanın 1 numarası 2pac dır ona cevap verebılecek babayıgıt cıkmamıstır daha eminem belki kafa tutabılırdı dıgerlerı yanına hayatta yaklasamaz guzel sozler yazılmıyo artık bakkal muzıgı gıbı unutulup gıdıyo 1 aya

o tarz için haklı olabilirsin ama tüm tarzlar arasında 1 numara olmak çok zor binlerce yıllık üstadlar var Mozart gibi besteciler var bunları söz yok ama besteleri semfonileri hala konuşuluyor ayrıca yakın zamana gelirsek 80ler gibi metal müziktede efsaneler var 2pac çok iyi ama sadece kendi dalında aslında konu hatalı müzik türüne göre değişir en iyi söz/beste yazarı
  • söz olarak birtek türkçe şarkıların sözlerine dikkat ederim.birde sevdiğim birkaç yabancı grup fakat bu işi hakkıyla yapan türkiyede teoman ve duman gurubu.beni benden alıyor bunların bazı şarkıları.
  • Sagopa Kajmer
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

quote:

Bence eminemin sarki sozleri cidden harika. Eger kendisiyse super ama dr dre de yazmis olabilir. Sizin tercihlerinizi bekliyorum

hiç bir rapçi başkasının sözlerini kullanmaz lakin eminemin beatlerinin cogunlugu dr.dre ye aittir.Dünya'ya gelmiş en iyi besteci bence freddie mercury'dir.

Emin misin?

Eazy-e ilk başlarda Ice Cube'ın yazdığı sözleri kullanıyordu.
  • Bir grup 60 senedir hala dinleniyor ve hala satıyorsa demek ki bu grupta bir şey vardır. Beatles'dan bahsediyorum. Bence Lennon, Mccartney, Harrison, Starr 4'lüsü gelmiş geçmiş en iyi söz yazarları ve bestecileridir.
  • Sagopa Kajmer'e istediğinizi deyin ama yazdığı sözlere laf etmeyin.Adamın yazdığı sözler olağanüstü.

Ki müziği şarkıları her şeyiyle süper ama son zamanlarda bozdu. ( Son albümde eskiye dönüş var bu iyiye işaret. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Eylül 2011; 2:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wide'Horizon

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

quote:

Emin misin?

Eazy-e ilk başlarda Ice Cube'ın yazdığı sözleri kullanıyordu.

hiç gülecegim yoktu.Hiphop kültüründe böyle bişey düşünülemez bile eazy-e boyle bişey yapmış olsaydı dr.dre'nin e'ye attıgı dre day dissinde bundan bahsederdi lakin eazy-e real mothafuckin g's ile dre ve snoopu saglam ezmiştir.

Konumuz bu değil ama neyse.Ben freddie mercurynin yanına jhon lennon'ı da ekliyim bu arada david gilmour u kimse yazmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

her ikisinin de cevabı steve harris dir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.