Şimdi Ara

dunyadaki en iyi besteci/soz yazari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaslarim sizce en iyi sozleri kim yazar kim cizer merak ettim.

Bence eminemin sarki sozleri cidden harika. Eger kendisiyse super ama dr dre de yazmis olabilir. Sizin tercihlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocateur -- 13 Eylül 2011; 23:03:30 >

• Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu
  • soner sarıkabadayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu

Olabilir hatta ajda pekkan da eklenebilir ama yabanci olarak dusunduydum ben
  • michael jackson tabiki
  • Türklerden Şebnem Ferah diyebilirim.Daha birçok vardır da benim aklıma ilk gelen o oldu.
  • Dünyanın 1 numarası 2pac dır ona cevap verebılecek babayıgıt cıkmamıstır daha eminem belki kafa tutabılırdı dıgerlerı yanına hayatta yaklasamaz guzel sozler yazılmıyo artık bakkal muzıgı gıbı unutulup gıdıyo 1 aya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matthew bellamy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

michael jackson tabiki

• Bruno Mars unutmayın ha :D beş parasız los angeles geldi sımdı mılyonlar kaldırıyo
  • Annesi ağır verem hastası, babası ise alkolik olan, çocukluğu çok zor ve kötü koşullar içerisinde geçen, yaşamı boyunca sağlık problemleri çeken (şizofreni hastalığıda bunlardan biri), 1801’de işitme problemleri yaşamaya başlamış ve 1817’de tamamen sağır olan, hatta hepimizin çok iyi bildiği 9. senfoniyi sağırlık döneminde besteleyen Ludwig van Beethoven, dünya üzerinden gelmiş geçmiş en iyi bestecilerden biridir.Halen bestelerini dinlediğimiz bu büyük bestekârı insanlık unutmayacaktır.
  • Oha be oha.
    Başlık "En iyi besteci" yahu, besteci!
    Arka fonundaki "beat" denilen şeylerin "Tıss çak, tıss çak çak"tan ileriye gidemeyen rapten isimler söylüyorsunuz! Yuhannes!

Benim en sevdiğim besteci Erik Satie'dir. Modern müziğin babasıdır, minimalist tarzda, basit besteleri, alaycı yorumu vardır. Severim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 13 Eylül 2011; 22:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Oha be oha.
    Arka fonundaki "beat" denilen şeylerin "Tıss çak, tıss çak çak"tan ileriye gidemeyen rapten isimler söylüyorsunuz! Yuhannes!

Benim en sevdiğim besteci Erik Satie'dir. Modern müziğin babasıdır, minimalist tarzda, basit besteleri, alaycı yorumu vardır. Severim :)

Ustam katiliyorum sana ben de rap sevmem ama muzikten bagimsiz olarak sozlerini dusunuyorum bilmem anlasildi mi
  • Türkiye'deki budur:

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

quote:

Oha be oha.

Ustam katiliyorum sana ben de rap sevmem ama muzikten bagimsiz olarak sozlerini dusunuyorum bilmem anlasildi mi

Hocam, en iyi besteci demişsin, sonra da "en iyi kim söz yazar" demişsin. Kusura bakma ama senin yaptığın da iş değil.

Ben başlığa göre yanıt verdim, başlık konunun özetidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

quote:

Oha be oha.

Hocam, en iyi besteci demişsin, sonra da "en iyi kim söz yazar" demişsin. Kusura bakma ama senin yaptığın da iş değil.

Ben başlığa göre yanıt verdim, başlık konunun özetidir.

Haklisiniz farkinda degilim duzeltiyorum ama tavsiyenizi de dikkate alicam :)

• Hans Zimmer güzel müzik yapyor.
  • söz yazarı olarak adele derim ama sırf beste müüzik film müziği gibi konularda hans zimmer derim pirates of the caribbeandaki müzikler muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 13 Eylül 2011; 23:09:37 >
  • Sinan Akçıl
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.