Şimdi Ara

DÜNYADA KİMSE BİZİ KONUŞMUYOR UYANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sanıyorlar ki Avrupa-Amerika falan bizi konuşuyor

Amerika'nın çoğu bizim ülkeyi dahi bilmez, onu geçtim en basiti Avrupa'nın bir ucu Portekize gidin onlar dahi bizi bilmez

Ben Avrupa'da eğitim aldım, dünyanın heryerinden arkadaş edindim, BİZİ TANIYAN YOK

Yoğurda greek yoghurt der

Cacığa chaciki der

Hepsini yunanın diye bilir

Yani bazıları zannediyor ki dünyanın işi gücü yok Tayyip Erdoğanı falan konusuyor sanıyorlar

DÜNYADA HİÇKİMSE BİZİ KONUŞMUYOR, UYANIN BEYLER, KAFANIZI EDİRNEDEN ÇIKARIN

• Fransa'da yapılan bir röportajı hatırlıyorum. Türkiye'nin Orta Doğu tarafında olduğunu biliyorlar, fakat tam olarak bilen yoktu röportajda.

Bizim kibirli millet ise herkesin derdinin Türkiye olduğunu, herkesin Türk düşmanı olduğunu falan düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sağolasın ya. ben de 7/24 bütün dünya bizi konuşuyor diye düşünüp, dolaşıyordum.
  • Hergün işten veya okuldan eve döneken çöp attığınız bir çöp kutusu olur ya, geçiş yolunuz üzerindedir oraya çöp atarsınız. İşte Batı için Türkiye bu çöp kutusudur. kötü olan şeyleri içine attıkları bir teneke kutusu maalesef.

• dostum dünyada türlü türlü insan var, coğrafya bilip, tarih bilip politika takip eden kesim de var, bilmeyeni takip etmeyeni de var. abuk subuk sokak röportajları tarzında şeylere bakarsan öyle adamlara pek rast gelemezsin, doğru mecraları takip edersen Türkiye nin de dış politika sıklıkta takip edilen ülkelerden olduğunu görürsün ama kötü bir imaj ile tabi. zira arkadaşların %90 ı bizden nefret ediyorlar ve bir çoğu deyim yerindeyse rage atıyor.
  • ayakta uyuyan insnlar tabi bilmez sizin gibi cahiller sanıyorki türkiyeden ortadoğudan millet habersiz hepsi kripto suan türkiyenin heryerinde cıa mossad mı6 dgse kgb hepsinin adamları var suan okullarda olan yabancı hocalar bile niye geldikleri muamma siz düşünün anadoluya turist olarak gelip neler neler yapanlar uyanın
  • http://edition.cnn.com/
    ulusal usa kaynaklı en azından hafatada 1 veya 2 defa konu oluyoruz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygslys bölümünde daha iyidin burda kendi alt zekanı ortaya koyman hoş olmuyor
    Hadi 30 gün var lys ye git az lys çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: del ray

Ygslys bölümünde daha iyidin burda kendi alt zekanı ortaya koyman hoş olmuyor
    Hadi 30 gün var lys ye git az lys çalış

lys bitik kanka can sıkıntısı senin gibi üstün zekalı kardeşlerime nacizene tavsiyelerde bulunuyorum buralarda
  • Görecem ben temmuzda

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Ya sanıyorlar ki Avrupa-Amerika falan bizi konuşuyor

Amerika'nın çoğu bizim ülkeyi dahi bilmez, onu geçtim en basiti Avrupa'nın bir ucu Portekize gidin onlar dahi bizi bilmez

Ben Avrupa'da eğitim aldım, dünyanın heryerinden arkadaş edindim, BİZİ TANIYAN YOK

Yoğurda greek yoghurt der

Cacığa chaciki der

Hepsini yunanın diye bilir

Yani bazıları zannediyor ki dünyanın işi gücü yok Tayyip Erdoğanı falan konusuyor sanıyorlar

DÜNYADA HİÇKİMSE BİZİ KONUŞMUYOR, UYANIN BEYLER, KAFANIZI EDİRNEDEN ÇIKARIN

Dunya senin gordugunden buyuktur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.