Bildirim
Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen) (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fizik profesörü olarak uçak mevzusunu açıklayayım.
Dünya düzdür ama alt kısmı da vardır dikdörtgen prizma şeklinde yani. Uçak dünya üzerinde uçarken üst kısmın sonuna geldiğinde hava akımı değişiyor ve turbulansa giriyor. Bu süre boyunca yan yüzeyden aşağı yüzeye doğru ilerliyor. Türbülanstan çıkınca aşağı yüzeye gelmiş oluyor ve normal şekilde seyahatine devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: reisiflamingo
quote:
Orijinalden alıntı: mk5555
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
Ufuktan yaklaşan bir geminin önce dumanını sonra bacasını son olarak ise gövdesini görürsün.Bunun sebebi de dünyanın geoit olmasıdır.Dünyaya düz demek saçmalıktan ibaret.
Gemi mevzusu bir arkadaştan alıntı.
quote:
Orijinalden alıntı: Wüste
quote:
quote:
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
Ufuktan yaklaşan bir geminin önce dumanını sonra bacasını son olarak ise gövdesini görürsün.Bunun sebebi de dünyanın geoit olmasıdır.Dünyaya düz demek saçmalıktan ibaret.
Gemi mevzusunu hiç deneyemedim, muhtemelen ufka kadar giden bir geminib bacasını gövdesini ayırt etmek zor olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: [Eren]
Fizik profesörü olarak uçak mevzusunu açıklayayım.
Dünya düzdür ama alt kısmı da vardır dikdörtgen prizma şeklinde yani. Uçak dünya üzerinde uçarken üst kısmın sonuna geldiğinde hava akımı değişiyor ve turbulansa giriyor. Bu süre boyunca yan yüzeyden aşağı yüzeye doğru ilerliyor. Türbülanstan çıkınca aşağı yüzeye gelmiş oluyor ve normal şekilde seyahatine devam ediyor.
Hocam uçakla tamam da oraya gemi gelince ne oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
Gemi mevzusunu hiç deneyemedim, muhtemelen ufka kadar giden bir geminib bacasını gövdesini ayırt etmek zor olur
Yerden gittiği için bir şey olmuyor zaten yuvarlak teorisyencilerince de o bölgede dairesel hareket yaparken çizgisel hız vektörü aşağı doğru oluyor yani aslında benim teorimi destekliyorlar haberleri yok. Uçak uçarken uzaydan uçtuğu için buna yakalanıyor aslında atmosfer de yok o ayrı bir konu ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 6 Haziran 2016; 4:04:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekle benide
Ekle kardeşim dünya yuvarlak olsa güney kutuptakilerin düşmesi lazımdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki niye dünya yuvarlak diye kandırılıyoruz sizce?
Amaç nedir?
A:RWQRQWRQw millet uzaya çıkıyor bunlar hala dünya yuvarlak mı diye tartışıyorlar W:QRRQWRWQrqw -
quote:
Orijinalden alıntı: M4A1-S
A:RWQRQWRQw millet uzaya çıkıyor bunlar hala dünya yuvarlak mı diye tartışıyorlar W:QRRQWRWQrqw
Kanitlasana duz olmadigini? Dunya duz olmasa dunyanin en altindakiler nasi dusmeden duracakti uzaya? Bana yer cekimi deme yer cekimi bile tutamaz en alttakileri
Ekle bakalım dostum
Dünya adam olsa yuvarlak olmazdı. Hadi eyv
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
quote:
quote:
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
Burada bilimsel olarak anlatılmış. Yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle insanları kandırma.
Bunu da ilk mesaja ekleyebilirsin dostum kanıt için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: by-ko
quote:
quote:
quote:
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
Burada bilimsel olarak anlatılmış. Yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle insanları kandırma.
İnandım dünya düzmüş.
Yav he he
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: by-ko
quote:
quote:
quote:
kanıt göster ?
Ufka bak, dümdüz.
İnandım dünya düzmüş.
Yav he he
Yaklaşsana bi bi şey denicem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ramparapam
quote:
Orijinalden alıntı: mysterious79
Taşlanmadan belirtmek istiyorum ben trollüm
Bu mesaja 5 saniye baktığınızda Toplum baskısından korkan, sistemin köleleştirmiş olduğu araştırmaktan, tartışmaktan çekinen bir insan görüyorsunuz. Lütfen onu suçlamayın. Suçlu olan toplum değil. Bu sistemi yönetenlerdir. Bundan 100 yıl sonra bu kulübün üyeleri haklıydı bizi kandırdılar diyecekler. Tarih bizi altın harflerle yazarken sizi ise sistemin kurbanlarından biri diye hatırlayacaklar!
Cok aydin birine benziyorsunuz
-
Dünya kesinlikle dümdüzdür. Geçenlerde yürürken ucundan düşeyazdım, neyseki son anda bariyerlere tutundum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdı zaten.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X