Bildirim
Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ayn knk tüm gezegenler, yıldızlar yuvarlak bi dünya düz ne şanslıyız -
Dünya düz değil, öküzün boynuzlarındadır, insanlara yanlış bilgi vermeyelim lütfen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk
ayn knk tüm gezegenler, yıldızlar yuvarlak bi dünya düz ne şanslıyız
Onların yuvarlak olduğundan emin misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramparapam
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk
ayn knk tüm gezegenler, yıldızlar yuvarlak bi dünya düz ne şanslıyız
Onların yuvarlak olduğundan emin misin
daha geçen andromedaya gittim hepsi yuvarlaktı yolda geçerken de samanyolunda baya gördüm -
Yemişler sizi. Dünya aslında bir teserakt.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benide ekle imzada yapalım. O aydan görüntülerde bildiğin fotoğraf stüdyosunun ışığı yansıyordu. Uzaya çıkılmadı. Biraz olsun photoshop kullandıysanız uzaydan dünya fotoğrafının tamamen photoshop cs6 ile yapıldığını anlarsınız
Edit benim adımım yanına fizikçi diye yazın. Her türlü kanıtlayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 5 Haziran 2016; 22:42:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VezHack
Benide ekle imzada yapalım. O aydan görüntülerde bildiğin fotoğraf stüdyosunun ışığı yansıyordu. Uzaya çıkılmadı. Biraz olsun photoshop kullandıysanız uzaydan dünya fotoğrafının tamamen photoshop cs6 ile yapıldığını anlarsınız
Edit benim adımım yanına fizikçi diye yazın. Her türlü kanıtlayabilirim
Ne photoshopu hocam Nasanın yayınladığı bir çok fotoğraf Paint ile yapılmış adamlar photoshopla bile uğraşmıyor millet çok saf. -
Konudaki mesajların bir tanesi bile ciddiyse ülke bitmiş.
Hocam bende nasa o fotoğrafları bir top firmasından(adı verilmiyor) alınmış profesyonel çekim diye duydum siyah stüdyoda çekilmiş, yeni çıkacak top modelini çekmişler
1) uçakların dünyanın çevresinde(!) tur atmaları mevzu: dünya düzdür dedik peki o halde hep aynı yöne giden bir uçak nasıl başladığı yere döner. şöyle: dünya düzleminin parsel parsel mesela 1m^2 1m^2 bölüngüğünü düşünün, aslında her adımınızda bir başka bölüme geçiyorsunuz. bu geçişler hissedilebilir düzeyde değil. düzlemin sonuna gelindiğinde ise en başta bulunduğunuz bölüme aktarılıyorsunuz, aslında her adımınız zaten bir aktarma. şu anda böyle açıkladım eğer daha tutarlı bir açıklama gelirse ekleriz. -
öküzlü bir iddiamız yok, gelmiş geçmiş teorilerden veya çeşitli videolardan faydalabiliriz ama bizimle aynı düşünceyi savunuyor olmaları o görüşlerin tamamını kabul ettiğimizi göstermez -
imza ve amblem eklenecek -
-
-
O iki videoyu izledim tamamen saçmalık lise fizik bilgisiyle çürütülebilecek şeyler bunları paylaşmak yerine kendiniz üretirseniz o zaman doğru düzgün tartışabiliriz
Ha düz ha yuvarlak me değişiyorki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşlanmadan belirtmek istiyorum ben trollüm
videolar felsefemizi temsil etmez, edemez. -
Dünyanın sonuna geldiğimizde ne oluyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X