Şimdi Ara

Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Antartikanın ötesinde ne var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar hep türk gençliğini yıkamak için icat edilmiş tartışmalar fikirler. Yok din muhabbeti yok siyaset yok dünya düzlüğü illuminati derken çöp oluyoruz.
  • @mysterious79

adınızı listeden kaldırdım, başka troll varsa baştan söylesin.

@Mithrandir.
    @fernando melo

bu mevzuyu uçakla bağdaştırarak açtım ve ilk mesaja ekledim, bir şey olmuyor devam ediyorsunuz, başka bir parsele. o parsel başka bir parsele denk olabilir ama bu yuvarlak bir şekli gerektirmez.
  • reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey anlamdım hocam diğer bir konuda dediğim gibi portal mı var yoksa paralel dünya vari bir şey mi ?

• fernando melo kullanıcısına yanıt
     Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen)
    hocam dünyayı resimdeki gibi parça parça piksellere ayırdığımız bir bilgisayar ekranı monitörü gibi düşünelim. mouse işaretimiz aslında her hareketinde piksel değiştirmektedir. ve öyle bir arayüz yazılımı hayal edin ki ekranın herhangi bi sınırına geldiği zaman, öbür taraftan devam etsin. bunu için basit bir yazılım yeterlidir. monitörünüzün yuvarlak olması gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Taşlanmadan belirtmek istiyorum ben trollüm

Bu mesaja 5 saniye baktığınızda Toplum baskısından korkan, sistemin köleleştirmiş olduğu araştırmaktan, tartışmaktan çekinen bir insan görüyorsunuz. Lütfen onu suçlamayın. Suçlu olan toplum değil. Bu sistemi yönetenlerdir. Bundan 100 yıl sonra bu kulübün üyeleri haklıydı bizi kandırdılar diyecekler. Tarih bizi altın harflerle yazarken sizi ise sistemin kurbanlarından biri diye hatırlayacaklar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 6 Haziran 2016; 0:56:33 >
  • Hocam birincisi iki videoda ayni kişinin ikincisi ben flat earther değilim sadece videolar gayet inandırıcı izledikten sonra arkadaşımla 2 3 saat beyin firtinasi yaptik o bakimdan guzel oldu. Diger arkadaslarinda düşün mesink istedigimden paylastim

• reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    Dünya snake oyunundaki gibi mi yani ?

• fernando melo kullanıcısına yanıt
    bir ihtimal tam olarak öyle, o örnek aklıma geleydi bu kadar uzatmama gerek kalmazdı :), bunu yanında başka açıklamalarda geliştirebiliriz, klübümüz gelişmelere açık kendini yenileyebilen ve kendini sorgulayabilen bir klüb, daha iyisi bulunursa onu savunuruz
  • Penisimin başı bile yuvarlakken dünyanın düz olduğunu düşünemiyorum.
  • Sıfırdan bir framework geliştiriyorum geliştirilen uygulamalar daha az kaynakla daha hızlı çalıştırılabilecek flan deseniz neyse hocam da siz ciddi ciddi dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsunuz dünya kendi etrafında dönüyor kendi etrafında dönen bir cismin geoit ya da küre olması mantıklı aynı ağırlıkta 2 farklı şekillerde plastikler düşünün birisi küre diğeri ise düz ve ince bir tabaka şeklinde olsun. Her ikisini de yıllarca döndürdüğünüzü varsayın. İnce olan uçlarından yipranmaya başlar zamanla küre şeklinde olan formundan birşey kaybetmez diyebilirsiniz uzayda hava sürtünmesi yok plastik hava sürtünmesinden dolayı yıpranır peki ya merkezkaç kuvveti? Dünyayı bir arada tutan şey kütle çekimdir ve uzaklık arttıkça azalır. Eğer ki dünya düz olsaydı yeterli kütle çekimi sağlayamadığı için kara parçalarının yer değiştirmesi kopması yaşanabilirdi ta ki dünya küre gibi bir şekil alana dek. Bu arada sizi kınıyorum adımı silmişsiniz konudan

• Edit: foucault sarkacı deneyini araştırın varsayımlarla değil gerçekten gözlemle sonuca ulaşılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 6 Haziran 2016; 1:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Taşlanmadan belirtmek istiyorum ben trollüm

Bu mesaja 5 saniye baktığınızda Toplum baskısından korkan, sistemin köleleştirmiş olduğu araştırmaktan, tartışmaktan çekinen bir insan görüyorsunuz. Lütfen onu suçlamayın. Suçlu olan toplum değil. Bu sistemi yönetenlerdir. Bundan 100 yıl sonra bu kulübün üyeleri haklıydı bizi kandırdılar diyecekler. Tarih bizi altın harflerle yazarken sizi ise sistemin kurbanlarından biri diye hatırlayacaklar!

Sen bunları yazana kadar ben ispatını yapıyordum bu arada konu sahibinin yan üyeliği olduğun hakkında şüpheler oluşmadı değil

• mysterious79 kullanıcısına yanıt
    Dünya dönmüyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

Neyse şunuhttps://youtu.be/bDoh8zQDT38 bırakıp kaçayım fazla uzadı konu

dünyanın düz olduğunu savunmuyorum ama o kameranın fisheye gibi bombe yapan bir yapısı var lütfen videoda 1.50 sonrasındaki ufuk çizgisini takip et nasıl bozulmalar oluyor, yani dünya gerçekten düz olsa bile bu kamera yuvarlak gösterirdi o yüzden dünyanın düz olmadığına delil sayılamaz ama buna gelene kadar bir sürü sebep var tartışmaya gerek yok dünya yuvarlaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 6 Haziran 2016; 1:16:27 >

• quote:

Dünya dönmüyor ki

Elinizde benim gibi somut birşeyler olmadan dünya dönmüyor, dünya düz gibi ithamlarda bulunmak troll'den öteye gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 6 Haziran 2016; 1:16:44 >
  • Doom II kullanıcısına yanıt
    Daha önce izlediğim bir videoyla karıştırdım sanırım mobilden pek fark edemedim

• sonra niye istiklal mahkemelerinde asıldım
  • quote:

Sıfırdan bir framework geliştiriyorum geliştirilen uygulamalar daha az kaynakla daha hızlı çalıştırılabilecek flan deseniz neyse hocam da siz ciddi ciddi dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsunuz dünya kendi etrafında dönüyor kendi etrafında dönen bir cismin geoit ya da küre olması mantıklı aynı ağırlıkta 2 farklı şekillerde plastikler düşünün birisi küre diğeri ise düz ve ince bir tabaka şeklinde olsun. Her ikisini de yıllarca döndürdüğünüzü varsayın. İnce olan uçlarından yipranmaya başlar zamanla küre şeklinde olan formundan birşey kaybetmez diyebilirsiniz uzayda hava sürtünmesi yok plastik hava sürtünmesinden dolayı yıpranır peki ya merkezkaç kuvveti? Dünyayı bir arada tutan şey kütle çekimdir ve uzaklık arttıkça azalır. Eğer ki dünya düz olsaydı yeterli kütle çekimi sağlayamadığı için kara parçalarının yer değiştirmesi kopması yaşanabilirdi ta ki dünya küre gibi bir şekil alana dek. Bu arada sizi kınıyorum adımı silmişsiniz konudan

trolüm dediniz sildik.

bu arada kendi sisteminizle kendi siteminizi açıklamışsınız, sizin hesaplarınıza karşıyız. yıpranma mevzunuz mantıklı değil

• quote:

Dünya dönmüyor ki

dönüyor olabilir, bu konuları öyle pataküt kestirip atmayı doğru bulmuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.