Şimdi Ara

Dünya Nüfusu Azaltılmaya Mı Çalışılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özellikle az gelişmiş ve nüfusu fazla olan yerlerde belirli hastalıkların bir anda ortaya çıkıp insanlara çok fazla etki etmeleri tesadüf mü ? Belirli örgütlerin toplu katliamlar yaparak özellikle sivil halkı öldürmeleri, emperyalist devletlerin bu örgütleri bahane ederek sivil halkın üstüne bomba yağdırmaları ve daha birçok sebep. Bunlar sizce de tesadüflerden veya insan doğasının gereklerinden mi ibaret, yoksa belirli güçler dünya nüfusunun azalması için çaba mı sarfediyor ?
    Çin gibi üretim gücü tüketim gücünden fazla olan devletler neden bu tür faktörlerden diğer devletler kadar etkilenmiyorlar, böcek ve pirinç gibi kolay ve fazla bulunan gıdaları tükettikleri için ve ciddi bir üretim gücüne sahip oldukları için tehdit oluşturmuyorlar mı?
    Not: Din ve ırk tartışması gibi aptalca tartışmalara girmeden cevaplarsınız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Az gelişmiş, nüfusun fazla olduğu yerlerde temel sağlık hizmetleri yetersiz kalır. Bu yüzden buralarda ölüm oranları fazladır, komplo teorilerine gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir patron kölelerinin azalmasını istemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karpuz luteum

    Az gelişmiş, nüfusun fazla olduğu yerlerde temel sağlık hizmetleri yetersiz kalır. Bu yüzden buralarda ölüm oranları fazladır, komplo teorilerine gerek yok.

    Peki bu hastalıklara çare arayan bilim insanlarının ve doktorların işlerinin sabote edilmesi ve ölümleri tesadüf mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byob

    hiç bir patron kölelerinin azalmasını istemez.

    işini iyi yapmayanları da şutlarlar.
  • Ebola'nın insan yapımı olduğunu düşünüyorum.

    Nüfusu kontrol etmek ve test amaçlı olduğunu tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

    Ebola'nın insan yapımı olduğunu düşünüyorum.

    Nüfusu kontrol etmek ve test amaçlı olduğunu tahmin ediyorum.

    Ebola 1972'de Zaire'de bir Belçikalı tarafından keşfedildi. Böyle bir ihtimal çok düşük.

    Bugün bir haber gördüm, bir beyaz gergedan ölmüş, dünyada sadece 5 tane kalmış bu hayvandan tüp bebekle cohaltacaklarmis.

    Diyeceğim odur ki çok ciddi bir nüfus planlamasina ihtiyacı var dünyanın. Yoksa insan dışında canlı kalmayacak.

    Ayrıca ben biyolojik silaha pek ihtimal vermiyorum çünkü biyolojik silahları kontrol edemezsiniz gelir sizi de öldürür. Biyolojik sistemler kaotik sistemlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir söylenti var, hatta dünyada eş cinselliğin yaygınlaşmasını da desteklendiği yine nüfus azaltılması için özellikle gelişmiş ülkeler de bazı makaleler okumuştum. Sebebi şu, dünyada müthiş bir gelir adaletsizliği var hatta bazı ekonomistlere göre eşik nokta aşılmak üzere. Bunun anlamı şu, gelişmiş ülkelerdeki üniversite okumuş maaşlı kesim bile mülk edinemeyecek duruma gelmek üzere. Kısacası babadan-deden bir şey kalmadı ise hayatınız boyunca bir mülk edinmeden öbür tarafa gideceksiniz. Bu durum şu anda büyük şehirler de biz de yaşanır hale geldi, bugün 500 bin TL civarında satılıyor düzgün semtler de evler. Şehir merkezine yaklaştıkça bu fiyatlara bile az kalıyor. Haliyle karı koca çalışan normal bir ailenin geliri 5 bin TL civarında, haliyle bu para ile o evleri alamazsınız ya da alsanız alsanız 1 tane zar zor alırsınız.

    Peki nüfus ile ne alakası var derseniz kendilerine göre bir nüfus araştırması yapmışlar, bu kadar nüfus olursa dünyada insanlar ses çıkarmadan hayatlarına devam eder, çünkü zenginlerin payı belli onlar bu paydan feragat etmek istemiyorlar ayrıca nüfusları da üç aşağı beş yukarı hep aynı ( bugün sizin veya başka birinin bu ailelerin servetlerini geçtim yanına bile yaklaşmanız imkansız) diğer kesim yani yönetilenlerin de payı belli ama yönetilenlerin nüfusu sürekli arttı 2.dünya savaşından sonra. Haliyle yönetilen denilen kesimin nüfusunun azaltılması lazım yeniden.

    1800'lü yıllardaki Sosyalist-Komünist hareketler hep gelir adaletsizliğinden çıktı, öncesinde Fransız devrimi, yeni bir işçi ayaklanması dünyayı derinden sarsar çünkü artık ne sosyalizm ne komünizm bu kitleleri durduramaz, kitleri ancak bu zengin ailelerin güçten düşmesi, yok edilmesi durdurur, kısacası gelecekteki bir sosyal patlamadan şimdiden korkuluyor.




  • bu tip olaylar ilk defa olsa şüpheli olabilir ama yıllardır olan benzer yada daha değiş türde bulaşıcı olan ,olmayan ,insanların üzerlerine bomba yağdırlılan dönemler çok olmuştur

    birinci ve ikinci dünya savaşlarını incelerseniz bu söylediklerinizin çok daha fazlasını bulabilirsiniz
  • İnsanlar üzerinde belirli hastalıklar test amacıyla kullanılabilir ama toplu bir yok etme düşüncesi olduğunu sanmıyorum.
  • CNN'in sahibi Ted Turner, Greenpeace'in kurucusu Paul Watson ( şimdi Sea Shepherd'in başında) kısacası küresel sermayenin desteklediği kişilerin tamamı nüfus azaltılmalı diyor. Hatta Paul Watson gibileri 1 milyar nüfus yeter demektedir. Peki söyler misiniz bu nasıl olacak? İnsanlara nüfusu azaltın diyecekler azalacak mı ki 1 milyar gibi rakamlara normal şartlarda indiremezsin zaten. Bunun ile alakalı birçok kaynak var nette.

    Ama bu kişilerden ben hiç gelir adaletsizliği azaltılsın, dünya servetinin büyük bir çoğunluğu sayabileceğimiz kadar kişinin elinde, gelir adaletsizliği bitirilse bu iş çözülür diye bir şey duymadım, dostlar açıklama da görsün türü konuşmalardan bahsetmiyorum.

    Dünyada şu anda nüfus azaltma çalışmaları var, bu konuda özellikle İngilizce dünyanın önde gelen kişilerinden yapılan birçok açıklama var. Çok değil ülkemize bile bakmamız yeterli, Mercedes S500ler, S600ler havada uçuşuyor: Peki bu ürünler kimlerin parası ile alınıyor? İnsanlığın bir yerden bir yere hareket edecek ulaşım araçlarına ihtiyacı var unutmayın ama birileri ben aynı yolu 1 trilyonluk araç ile gideceğim derse işte o zaman dünya nüfusu yetmez tabi.




  • Avatara hasta oldum hocam
  • Ne kadar çok köle, o kadar ucuz işçilik. Bakınız: ülkeye doldurulan araplar.

    Kimse istemez fakir nüfusun azalmasını.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • azalsın zaten. belgeselde duymuştum. piramitler inşa edilirken dünya nüfusunun 40 milyon olduğunu hesaplamışlar. şimdi 8 milyar oldu. yeter bu kadar nüfus. zaten çok büyük çoğunluk kötü şartlar altında yaşıyor. dünyayı mahvediyoruz ayrıca.
  • Ben bunu çok önceden ışid zımbırtısını görünce düşünmüştüm ama esas soru nüfusun büyük kısmı güneydoğu asyadayken neden ortadoğuda düşürmeye çalışsınlar ?

    Ortadoğu olmasının çeşitli sebepleri vardır belki o kadarını bende bilmiyorum.
  • dünyada 2. dünya savaşından beri bildiğim kadarıyla öyle büyük bir kitlesel ölüm durumu yok.
    hastalıktan 100 kişi 1000 kişi öldürerek dünya nüfusunu azaltamazsınız.
  • Gardaş Takma Kafaya. Önemli Olan Senin Düşüncen ? Sen güçlü olsaydın Hep beraber kısa bir hayatmı yooqsa tek başına Uzun Bir hayat. Mı isterdin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş gücü ucuzluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ihtimal.Gelişememiş ülkelerde açlık ve su sıkıntısı oluyor özellikle afrika da bu da hastalığa sebep oluyor.Adamlar yiyecek yemek bulamıyor ne bulurlarsa yiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mumkunse azalsin lutfen 2050 de dunya nufusunun10 milyar olacagini soyluyor bilim adamlari. Bizimkiler ise hala 3 cocuk pesinden, kendi cocuklari 12-13 yildir evli 1 veya 2 cocuklari var, iste din boyle birsey!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.