Şimdi Ara

Dünya Nüfusu Azaltılmaya Mı Çalışılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ccumhurbaşkanı 3 denge, 4 bereket diyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • misal KUŞ GRİBİ
  • Evet azaltılmaya çalışılıyor
    Maalesef dünyayı yöneten kişiler mevcut
    inanmasanız da doğa üstü varlıklardan aldıkları emirlerle hareket ediyorlar ve bu kişilerin insan kılıklı bir çeşit yaratık olduğu söyleniyor. Buna göre bir çok teori var ama dünyayı yöneten kişilerin olduğu ve bu kişilerin normal insanoğlunun göremeyeceği yerlerden gelen kararlarla hareket ettiği artık yıllar geçtikçe kanıtlanıyor.
    Ucu bucağı olmayan gezegen de tek yaşıyor değiliz ya :)
    Bu arada hooort.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Bitmeyen Savaş diye bir bilim kurgu kitabı vardı. Söylediklerin bana onu çağrıştırdı. Kitapta dünya uzaylı bir ırkla savaşıyor. Baş karakterimiz de savaş gemilerinden birinde asker. Bunlar o uzay senin bu zaman benim ufo peşinde dolanırken malum görelelik teoremi uyarınca dünyada hayli zaman geçiyor. Ama bizimki hala aynı yaşta.Neyse savaş bitince bunlar dünyaya dönüyor. Bir bakıyorlar ki herkes bir yumuşak herkes bir değişik. Millet bunlara anormal gözüyle bakıyor tabi. Şu anda eş cinsellere olan bakış açısı neyse o muameleyle karşılaşıyorlar.Vay babağun kemüğüne demeden öğreniyorlar işin sebebini. Meğer dünyadaki aşırı nüfusu azaltmak için böyle bir önlem almışlar. Basmışlar propagandayı. Millet ya lezbiyen ya gay. Kitap da yanlış hatırlamıyorsam Vietnam savaşı zamanlarında yazılmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keşke öyle bir şey olsa. 7,5 milyar nüfus bu gezegene ağır bir yük. Gezegendeki doğal yaşamı felakete sürükleyen habis bir tümör gibi sürekli büyüyor. Gezegen bu kadar nüfusu kaldıramıyor ve bu yüzden bir gün bir yerde patlayacak bu iş. O gün orada olmak istemem.

    Bana göre Türkiye'nin nüfusu tüm canlılar bazında sürdürülebilir bir eko sistem için şimdiki nüfusun en çok onda biri. Kalan nüfus fazlalık. Bu fazlalığın içinde ben varsam evet ben de fazlalığım.
  • azalıyor gibi mi görünüyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 15 Mayıs 2018; 15:42:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.