|
Dungeon Siege 1 Türkçe yama(Translate) ![]() Dungeon Siege 1 Türkçe yama V2 Steam'la uyumludur. Türkçe karakterleri destekler. İster programla otomatik kurun isterseniz zip'ten çıkartıp elle kurun şifre istememektedir. Link aşağıda: 👉 Dungeon Siege 1 Türkçe yama(Translate) V2 İNDİR 👈 Türkçe yama'yı kendim test ettim ve hata bulduğum yerlerin çoğunu düzelttim V2 olarak türkçe yama güncellendi chapter 5 veya 6 da haydutların olduğu yerde save sorunu yaşadım bunun dışında bir problem yoktu save alırken chapter 5 ve 6 dan sonra mağara gibi yerlerde almamaya çalışın zaten pek bir mağara bulunmuyor ormanlık bir alandı orada orman içinde bir yerde save alabilirsiniz küçük mağaralarda save sorunu olabiliyor.Ben bir kere yaşadım save sorunu o kadar dikkat etmenizi öneririm o yüzden :) Hata bulduğunuz yerleri bildirirseniz yamanın daha sorunsuz çalışmasına yardım etmiş olursunuz ben gördüğüm yerleri zamanla düzeltmeye çalışcam Oyun hakkında bilgi almak isterseniz altta videosunu koydum Mini Skyrim gibi bişey Oyunun Çevrilmiş Halinden Ekran Görüntüleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 9 Mart 2021; 17:8:30 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı