Şimdi Ara

Dungeon Siege 2 Türkçe yama(Translate) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yarın oyunu silip C'ye yükleyeceğim yabancı bir forumda bir şeyler anlatılıyordu anladığım kadarıyla bu şekilde düzeltmişler fakat düzeleceğini pek sanmıyorum. Çok fazla bu sorunla karşılaşan yok çok ilginç gerçekten.

  • bu yamayı kendim içinde çıkartacağım için problem yok önemli olan sorunsuz hatasız bir yama olması almanca'dan çevirdiğini ingilizceden çevirdiği gibi olmuyor tabi translate olduğu çok belli oluyor fakat yinede işimizi görecektir.Sıfır save ile yine aynı hataları alıyormusun belki savende bir problem vardır.

  • Kolay gelsin o halde, umarım düzelir. Sıfır save ile de deneyeceğim müsait bir zamanda. Kısmet artık bakalım

  • save sorunu oyunun otomatik sisteme geçmesi ile alakalıymış ilk oyun gibi değil bu ben hiçbir dil yaması yapmadan denedim ve aynı şekilde dediğin gibi başlatıyor oyun sana bir görev veriyor ve o görevi yapana kadar save almıyor mavi işaretli görevler save aldırtmıyor sarı işaretli soru işaretli bir görevi tamamladıktan sonra otomatik save alıyor oyunda bir kayıt yükle ekranı mevcut olmadığı için böyle bir otomatik sistem olduğunu anlıyoruz yani bu bir bug değil oyunu yapan böyle ayarlamış ilk oyun gibi değil bu pek çok ayarda ekli değil ilkindeki gibi dragon age tarzı var ve istediğin zaman save alıyorsun fakat en son görev yaptığın yerden devam ettiriyor seni fakat yapmış olduğun mavi görevler yine yapılı kalıyor linkte verdiğim uygulamalarlada alakası yok yani bunun ilk oyun gibi olmadığını yeni bir oyun yapısına sahip olduğunu anlayarak oynayınız eğerki sarı soru işaretli bir görev tamamlarsanız itemlerinizi ve yeteneklerinizi kaydettiğini göreceksiniz.yamayıda güncelledim kopyalanmayan bazı kodları düzenledim arada bazı yazılar ingilizce çıkıyor tek tük onlarıda düzeltemedim hertürlü ingilizce çıkıyo nedense





  • almanca'dan çevirdiğim yamayıda erteleyimmi bilemedim çünkü bir bug görünmüyor oyunun yapısıyla alakalı olan şeyler sadece oyunu anlaman ve alışman lazım ve almanca çeviri ingilizce'den çevirdiğim gibi anlaşılır değil ve çoğu çevrilmiyor bile ve alakasız çeviriyor bence yamayı bu şekilde oyunu anlayarak kullanın bir problem olmuyor test ettim çünkü sade save aldığında son yaptığın sarı soru işaretli görevden save aldığını bilmeniz yeterli

  • link eklendi indirme linkinin altında save sorununu nasıl çözeceğinizi anlattım dediğim gibi save alırsanız bir problem yaşamazsınız.

  • Çok teşekkür ederim, sağ olun var olun.

  • Mevcut ingilizce yama ile oynamaya devam. Bu oyunu dikkatli oynayacağız o zaman. Çocukken böyle bir save sistemi olduğunu nedense hatırlamıyorum. Emeğinize sağlık

  • Yok gerçekten bu oyunu oynayamıyorum. Dediğiniz gibi sarı işaretli görevi yaparken skillerimi verdim itemlerimi ayarladım görevi yaptım, kaydettim ve çıktım. Tekrar oyuna girdim ve o da ne! Ben menzilli skillerimi geliştirmiştim fakat skiller yakın dövüşe verilmiş bir halde save dosyam açıldı :=) Ayarladığım itemler yok! Of of ben 3.oyuna geçiyorum ingilizce olarak yapacak bir şey yok :) Biz bu oyunu ilk çıktığında nasıl oynadık ağabeyim ile anlamış değilim. Herhalde Steam'e saçma sapan bir halde eklendi bu oyun. Emeğiniz için tekrar teşekkürler fakat sabrım kalmadı 2.oyuna :( 3.oyuna bakalım umarım güzeldir.

  • @unknownelement Öncelikle yama için teşekkür ederim. Yama nedeniyle oyunun ortalarında hayaletlerle konuşma görevinde bug olup yapılamaz hale geliyordu. Biraz uğraşarak sorunu hallettim. Sorun yamanın içinde ki "dscore-text.gas" dosyasında [0x971c] "from:"Speak with dead" satırından kaynaklanıyor. Aşağıdaki gibi "to" kısmındaki çeviriyi silip İngilizce haline çevirince sorun düzeliyor. Gerçi cümle çevrilmemiş oluyor ama görev yapılabiliyor.  


    [0x971c]

    {

    from = "Speak with Dead";

    to = "Speak with Dead";

    }





  • Kardeşim oyunun kurulu olduğu dizin ben de microsoft games altında ben de steam dosyası yok o yüzden Türkçe yapmada hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

  • Teşekkürler.

  • Elinde bu yamanın linki olan var mı? Konu sahibi arkadaş dosya tc'ye yüklediği için bütün paylaştığı yamalar kırık.

  • linkler kırılmış elinde olan tekrar yüklese süper olur.


    @unknownelement @omerfaruk9310 @ogulcangurleyen @alperhan52

  • link kırık çocukluğumun oyunu sırf bunun için konu açmıştım en az 1 ve 2 yi 10 defa bitirmişimdir her seferinde yeni şeyler keşfediyordum ve zevk veriyor hortlatmış gibi olacak ama link kırık

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.