Merhaba arkadaşlar,
Beasts of Maravilla Island oyununu MiMo 2.5 ile Türkçe'ye çevirdim. Çeviri kalitesi oldukça iyi görünüyor.
Oyun Hakkında
Beasts of Maravilla Island, sıra dışı yaratıkları keşfetmek, onların davranışlarını öğrenmek ve onların görkemini fotoğraflamak için Maravilla Island'ın büyülü ekosisteminde yolculuk eden bir vahşi yaşam fotoğrafçısı rolünü üstleneceğin, 3D macera oyunudur. https://store.epicgames.com/p/beasts-of-maravilla-island?lang=tr
Not: Oyunu almak isteyenler varsa Epic Games Store üzerinden uygun fiyata alabilirler.
Oyun Videosu
Yamanın kurulumu ve kaldırılması
Oyunu zamanında Amazon Luna üzerinden almıştım. Diğer platformlarda denemedim ama muhtemelen çalışacaktır.
İndirdiğiniz LocalizedText_English.json adlı dosyayı Beasts of Maravilla Island\Beasts of Maravilla Island_Data\StreamingAssets klasörüne atın. Atmadan önce orjinal dosyanın yedeğini alın.
Kaldırmak isterseniz yedeği tekrardan kopyalarsanız dönersiniz.
TÜRKÇE YAMA
Virus Total
Oyundan Resimler

Merhaba arkadaşlar, Serious Sam HD The Second Encounter için hazırladığım yamayı sizlere sunuyorum.
Oyunu genel olarak Türkçe'ye Gemini ile çevirdim. Kontrol ettim fakat eksik veya devrik cümleler olabilir. Bu konuda bilgilendirirseniz düzeltmesini yapabilirim. İlk oyunun çevirisinden de faydalandım.
Yamanın kurulumu ve kaldırılması
Aşağıdaki linkten yamayı indirin.
Steam\steamapps\common\Serious Sam HD The Second Encounter\Content\SeriousSamHD_TSE klasörüne TR.gro dosyasını kopyalayın.
Beğenmez ve kaldırmak isterseniz TR.gro dosyasını silmeniz yeterli.
İyi oyunlar.
TÜRKÇE YAMA
Virus Total Sonucu
OYUNDAN RESİMLER

Monster Hunter World
|
Yakuza 0 Çeviri İsteği
|
No Man's Sky NEXT
|
|
AMD Ryzen 1800X, Asrock Taichi Benchmark.
|
Hava soğutma vs. Su soğutma
|
|
AM4 x370 anakart seçimi
|
Meslek: Özel Güvenlik Görevlisi
İlgi Alanları: Anime, Teknoloji, Uydu
| Ne Mutlu Türküm Diyene |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 595
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 688)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 375 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0