Şimdi Ara

'Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu' diyen birisi? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
1
Favori
174.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

"Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu" diyen birisi?

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş

Çünkü ;

dün yarın olsaydı yani hayat 2 gün ilerleseydi diye düşünürsek
    hayat ileri alınmış haliyle bugun perşembe oluyor.
    Normal'e dönersek perşembe eksi 2 gün sonuç = salı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

sildim
    cevap pazar.
    PHI uplama şunu her defasında tekrar açıklamak zorunda hissediyorum kendimi. :)

Ben uplamadım yahu bu sefer.
  • açıklaması neydi.
  • Delinin biri kuyuya taş atmış ,millette çıkarmak için 7 sayfa yorum yazmış
  • up
  • cumartesi.
  • Salı
  • Bu soruyu şurdan ele almayın arkadaşlar soruda bugün perşembe olurdu diyor soruda siz bu günü perşembe sayarak hesaplamayın.Bakın bugün cumartesi diyelim dün yarın oluyor yani dün cuma yarın oluyor.Yarın cuma ise bugün de perşembe olur ben bu soruyu sorduğumda hangi günden hesapladım cumartesi.
  • Cumartesi..

Çünkü dün Cuma oluyor..Cuma yarın olsaydı bugünde Perşembe olurdu..
  • cumartesi
  • salı da oluyo cumartesi de
  • 2 cevabı var Salı ve Cumartesi
  • Olsaydı dediği için; dün yarınsa bugün ertesi gün olur, yani ertesi gün perşembeyse bugün salıdır. Olacak olsaydı deseydi cevap cumartesi olurdu.
  • Arkadaşlar tamamen kelime oyunu. Bakın iki türlü anlaşılabiliyor..

Dünü bir sonraki gün olarak kabul etmek yani perşembe söylediyse Cuma yarın oluyor. Dün yarın olduğuna göre Cumartesi günü oluyor sonuç
    Dünkü günü bir önceki gün olarak kabul etmek. Bu seferde şöyle kabul ediyoruz. Dün Yarın olsaydı yanibi önceki gün şu an yarın olsaydı sonuç salı olurdu

Biri söylemeden söyleyeyim. Forum silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 28 Haziran 2010; 23:17:35 >
  • Salı
  • arkadaşlar bence salı günüdür. dı eki geçmiş zamanı belirtiyor. yani açıklamak gerekirse dün(pazartesi) yarın(çarşamba) olsaydı bu gün perşembe olurdu. olursa deseydi cumartesi olurdu. dün yarın olursa bu gün cumartesi olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockLE3

Bu soruyu şurdan ele almayın arkadaşlar soruda bugün perşembe olurdu diyor soruda siz bu günü perşembe sayarak hesaplamayın.Bakın bugün cumartesi diyelim dün yarın oluyor yani dün cuma yarın oluyor.Yarın cuma ise bugün de perşembe olur ben bu soruyu sorduğumda hangi günden hesapladım cumartesi.

ADAM NOKTAYI KOYDU CİDDEN NEDEN PERŞEMBE GÜNÜNDEN HESAPLIYORSUNUZ Kİ ? TÜM GÜNLERİ DENEYEREK BULUCAKTINIZ ZATİ ,

büyük yazdığm için kusra bakmayın ama adam haklı beyler

• Cumartesi
  • Artiz Ne Arar La Bazarda.

Dipçük: Nasıl Pazar buldun demeyin buldum işte.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.