Şimdi Ara

dun aksam cinsel tacize ugradim +18 ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • cumartesi aksami diskoya cikmistik . ilk once merkezdeki bir iki yere takildik , kafamiza uymayinca dedik bizim mekana gidelim ( jim beam ) . Cok dolu idi.
    bende dedim orada servis yapan kizlardan birine bize yer ayarlayabilirmisin diye ( gece saat 2:30 da gidince haliyle yer problemi oluyor ) . oda bize ayarladi. dedim yer muhim dergil . bize duvar dibinde bir yer verdi . Sonra oranin sorumlu seflerinden olan Didi geldi ve beni o halde gorunce biras sasirdi . cunku her seferinde masada takiliriz . iste vakit gecti . 2 bayan geldi , yanimiza oturdular. 2-3 kisiyiz biz . tabi tam onumuzdede yuvarlak masadada 4-5 capulcu var . bunlar kizlari gorunce biraz diklendiler bize ilk basta , ama bilmiyorlardi ben oranin devamli musterilerindenim . Tabi orada muduru cagirdim iste derdimizi anlattik . Bu capulcular bize artistlik yapicaklar diye , kizlara icki ikram etmek istediler ( jim beam actirmislar 80 ytl ) . Tabi ben icen insan degilim , arkadaslarimda oyle. Normalde encok 100 veya 200 gram J&B cekerim normalde gittigimizde masamizdada J&B sisesi hazir olur .
    ISte bu capulcular kadinlara sordular , ama kizlar blue label actirmislar 400 ytllik . Iste bunlardan biri sarisin digeri esmer idi . esmer 178 ( benim boyumda ) sarisin ise 1,68 boylarinda . Bunlar ilk lez takiliyorlardi :) iste saga sola gidip dans edip . etraflarina saplari toplayim , aralarindan kaciyorlardi . Ama ne hikmetse kadin yanima gelip devamli gozumun icine bakiyor , gulumsuyordu . Su almis kapagini amayip bana actirdi . Sonra dediki Baya Guclusun .Ama yanindaki kiz biraz sguktu ilk baslarda . bunun sebebi ise iste bunlar ilk gedi , bardaginiz varmi dediler ( bize artistlik yapicaklar ) , bizde turkce konusuyoruz , yabanciyiz . Site sari hatun gosteriyor eliyle bardak falan diye . dedim "ben sizi anliyorum rahat olun , bizimn ickimiz var tesekkurler " . Sonra esmer kiz bana sordu hemen " nerelisin diye " , dedim Turkum ( cogu fetci veya ulkucu takilan arkadas bu konularda kendini yunan veya baska irktan anlatir ) . kiz somurttu basini 2 kere salladi . aradan bi 30 dakka gecti , ben agir abi havasinda takilyiroum , Sharkimi yudumluyorum . Sarisin etrafta gezinip erkekleri azdiriyor resmen . HAtta benim arkadasi bile pesinden surukledi baya . iste sonra madonnadan Justify My Lova (http://youtube.com/watch?v=KN7HccAKbgs ) Sarkisi caldi , sarsin aldi esmeri karsisina , benimde barda bacaklar acik bi halde oturuken geldi onumde dans etmeye basladilar. Sari beni azdirmaya calisiyordu anladim . kadin kucagimda dans ediyordu karsisina kizi almis bir sekilde ( fotolardada gorebilirsiniz aynen o halde ) . yani az daha niyeti bozucaktim . Iste dedim sen mi inat benmi. Artik sari hatun nabicani sasirdi . Kiza bide fisildadim " ben bakirim diye " . kiz ilk bas oksurdu sonra guldu iste yalan soyluyosun falan . Ama son yaptigim harekete bozuldu . Ben video cekiyordum arkadaslari , buda ayni karede , sanirim onu cektigi sanmis , geldi makinaya dili cikardi yalama isareti yapiyodu ( opmeye kalkti beni ) bende dedim kenara cekil arkadaslarimi cekiyorum diye . Tabi oda bozuldu , gittiler zaten 2 dakka sonrasinda :) . Ya foto cekemedim rahat , her kareye giriyordu !!!

esmer guzelmis

iste onumde boyle dans ettiler !

sonuc olarak agir tahrik altindaydim ! Arkadaslar sarisini terslememden oturu baya bi laf ettiler bana ! bende dedim " ben ne istiycem , istiyosa kendisi gelsin " dedim !

Iyi demisim degilmi

buda video ( siralarini sasirmisim 3 parco videonun )
    30 saniyeye dikkat :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 26 Kasım 2007; 2:40:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

cumartesi aksami diskoya cikmistik.............. .
    ........kizlara icki ikram etmek istediler ( jim beam actirmislar 80 ytl ) ...........

80 liraya hangi mekan jeam beam açabilir çok merak ettim doğrusu.... bardağı 25 lira çoğu yerde....

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

cumartesi aksami diskoya cikmistik.............. .
    ........kizlara icki ikram etmek istediler ( jim beam actirmislar 80 ytl ) ...........

80 liraya hangi mekan jeam beam açabilir çok merak ettim doğrusu.... bardağı 25 lira çoğu yerde....

turkiyede degilim :) , zaten yukaridada yazdim . turk oldugumu soyleyince ilk bas surat yapmislardi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

bundan şikayetçi olmak hayra alamet değil

Sonradan pisman olmadim degil . Simdi onlarla takilmak vardi . Ama oslun ben sizlerleyim

( caktirma )
    2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

bi b.k anladıysam sedat abi oluyum

aynen...
    ama herkes sedat abi olamaz, sedat abi herkes olur.
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım çok karışık yazmıssın hiç bişey anlaşılmıyor Sadece yazının sonunda o sarışın bayanın sana yaklaşmaya çalıştığını, sen de inat ettiğini belirtmissin.. Gerisi zaten anlaşılmıyor

tühh rezil yüzkarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Kasım 2007; 4:18:39 >
    Resmin alındığı tarih: 2007:11:25 06:02:47 -------------------- doğru söylüyor dün akşam çekmiş
    Resim açıklaması:
    Ekipman üreticisi: SONY
    Kamera modeli: DSC-W80
    Poz zamanı: 0.25
    F numarası: 3.2
    Poz programı: 2
    ISO hız oranı: 800
    Pozlandırma dengelemesi: 0
    Azami lens diyaframı: 3
    Ölçüm kipi: 5
    Işık kaynağı: 0
    Flaş: 13
    Lensin merkez uzaklığı: 6.6
    Özel sunuldu: 0
    Poz kipi: 0
    Beyaz dengesi: 0
    Ekran yakalama tipi: 0
    Karşıtlık: 0
    Doyma: 0
    Keskinlik: 0

80 ytl ye jim beam açtırdıysa garanti eski sovyet ülkelerinden,,, arkadaşım hangi ülkedensin önce onu açıkla,, sonra kızlar iyiymiş ne diye ağır abi moduna girdin, millet sanın ağır abiliğini filan sallamaz oralarda, kurtlar vadisi mi sandın,, kız sana tav olmuş bi gece geçirmek için muhabbet edelim gülelim eğlenelim demiş sen hemen triplere girmişsin, ahhh bana olacak böle şeyler balıklama atlarım, bak 23 yaşıma girecem daha da bu yaşıma kadar adam gibi muhabbetim olmadı kızlarla hayatım sınavlarla ders çalışmakla geçti,, saçlarım döküldü, kilo aldım, yani bu yaşımda antipatik gıcık biri oldum çıktım,, bak ne güzel ortamını bulmuşsun kızlar sana yavşıyo takıl be koçum kızlarla takıl eğlenmeene bak ölümlü dünya benim halimde olsan ne yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 26 Kasım 2007; 4:21:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

Resmin yönlendirilmesi: 1
    Resmin alındığı tarih: 2007:11:25 06:02:47 -------------------- doğru söylüyor dün akşam çekmiş
    Resim açıklaması:
    Ekipman üreticisi: SONY
    Kamera modeli: DSC-W80
    Poz zamanı: 0.25
    F numarası: 3.2
    Poz programı: 2
    ISO hız oranı: 800
    Pozlandırma dengelemesi: 0
    Azami lens diyaframı: 3
    Ölçüm kipi: 5
    Işık kaynağı: 0
    Flaş: 13
    Lensin merkez uzaklığı: 6.6
    Özel sunuldu: 0
    Poz kipi: 0
    Beyaz dengesi: 0
    Ekran yakalama tipi: 0
    Karşıtlık: 0
    Doyma: 0
    Keskinlik: 0

80 ytl ye jim beam açtırdıysa garanti eski sovyet ülkelerinden,,, arkadaşım hangi ülkedensin önce onu açıkla,, sonra kızlar iyiymiş ne diye ağır abi moduna girdin, millet sanın ağır abiliğini filan sallamaz oralarda, kurtlar vadisi mi sandın,, kız sana tav olmuş bi gece geçirmek için muhabbet edelim gülelim eğlenelim demiş sen hemen triplere girmişsin, ahhh bana olacak böle şeyler balıklama atlarım, bak 23 yaşıma girecem daha da bu yaşıma kadar adam gibi muhabbetim olmadı kızlarla hayatım sınavlarla ders çalışmakla geçti,, saçlarım döküldü, kilo aldım, yani bu yaşımda antipatik gıcık biri oldum çıktım,, bak ne güzel ortamını bulmuşsun kızlar sana yavşıyo takıl be koçum kızlarla takıl eğlenmeene bak ölümlü dünya benim halimde olsan ne yaparsın.

fotodan baya anliyorsun . baksana , o ortam icin makinada hangi yarlari yapayim . ben cok net goruyorum ama makina cok karanlik cekiyor. ..

• Yaptıklarından övünüyormusun, yoksa havamı atıyorsun, şu konuyu ne amaçla açtıgını bi açıkça yazsan da ona göre başka forumlara yönlendirsek seni.

Şimdi. Konunun başında krolar felan var demişsin. Öyle bir anlatmışsın ki olaylar bu kişilerin etrafında dönecek, edilgen bir şekilde olaylara müdahale edecek sandık. Konunun sonunda o herifler eridi gitti, ne olduğunu evcek merak ediyoruz.

İçki alan bir kız arkadaşım tarafından tecavüze uğramışlığım vardır ancak bu konu hakkında topic açmışlığım yoktur. Kızlar içince erkeklerden daha fazla sapıtıyor. Aslında bünye meselesi, bir günde 24 şişe bira içtiğimi ve dalga geçen arkadaşların ısrarları üzerinde tek çizgi üzerinde yamulmadan yürüdüğümü de bilirim. Herneyse, ego tatmin mode: activeted kısmını geçtikten sonra devam etmek istiyorum; alkolün zaten haram olma sebebi insanın kendini kontrol mekanizmasını yıkması ve dışarıdan gelen herşeye açık olmasıyla normalde olmadığı biri olup yapmayacağı hareketler yapmasıdır klişesinden yola çıkarak başınıza gelenlerin normal olduğunu söyleyebilirim.

Böyle ortamlara alışık olduğun zaten yazmışsın, ama nasıl davranacağını da biliyorsun. Böyle ortamlarda öyle zıvanadan çıkmış, şaklaban gibi dolaşmak; alkolün verdiği cahil cesaretiyle oraya buraya salyalarını akıtmak hiç de hoş şeyler olmazdı. En iyisi ağır olmaktır. En esprili ortamımla bile içmeye gittiğimde önce bir ortamı tartıyorum, sonra zamanla kızlara yavşıyorum. Yani tutunduğun tavırlar yanlış değil. Bu işlere nasıl bakarsın bilmiyorum ama, seni arzulayan bir bayan ile de iletişimi öyle "o istiyorsa yapsın, ben niye yapayım yahu benim bir gururum var." diyip kestirip atmamalısın. Yine de bakir olmandan dolayı, yanlışlıkla yaptığın doğru hareket göz önüne alındığında geceyi kazasız belasız güzel atlatmışsın.

Hangi ülkede olduğunu merak ettim. Yakın zamanda Üniversite'de çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı dekanlık beni ERASMUS projesi ile yurt dışına yolluyor. Stutgart'a gideceğim. Eğer siz de oralardaysanız beni de alın

Bir de o fotoğraflarda esmer yok. Kızıl saçlı kız esmer değil. Senden benden beyaz.

Bu saatte bana bu kadar yazı yazdın ya, bi Jack isterim gayri.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Yaptıklarından övünüyormusun, yoksa havamı atıyorsun, şu konuyu ne amaçla açtıgını bi açıkça yazsan da ona göre başka forumlara yönlendirsek seni.

ovunmek icin degil , basima gelen ilginc bir olaydi onun icin paylastim ! Diskoda yan masaya blade gelmisti onuda yazdim ama burada herkez kafa bulmustu ! sizede yaranilmiyor . Yaptigim su anda kendi cinslerim acisindan mallik olarak gorunur ( haklilarda )! ne bileyim tribe girdim iste ! ama hayatimdada ilk defa boyle kizla muhattab olmus adam degilim ! Turkiyede standartlar baska ! senin tvde gordugun "manken" diye hitab ettiklerin burada sokakata geziyor !
    cok kiz arkadasim oldu ! Gezmeyi severim . Turkiyeye tatile cogunu goturmeyi dusundum ama prensip olarak bu hayatimdaki en buyuk hatalardan olur !
    nedenini her Turk erkegi bilir ...

Ovunmek degildi amacim , sadece yazdim oylesine . Hosuna gitmedi ise , bu topice bir daha girmezsin ...

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bu sırtlan tipli sarı sweatlı kel sen misin? Şaka la şaka şaka...

Şimdi. Konunun başında krolar felan var demişsin. Öyle bir anlatmışsın ki olaylar bu kişilerin etrafında dönecek, edilgen bir şekilde olaylara müdahale edecek sandık. Konunun sonunda o herifler eridi gitti, ne olduğunu evcek merak ediyoruz.

İçki alan bir kız arkadaşım tarafından tecavüze uğramışlığım vardır ancak bu konu hakkında topic açmışlığım yoktur. Kızlar içince erkeklerden daha fazla sapıtıyor. Aslında bünye meselesi, bir günde 24 şişe bira içtiğimi ve dalga geçen arkadaşların ısrarları üzerinde tek çizgi üzerinde yamulmadan yürüdüğümü de bilirim. Herneyse, ego tatmin mode: activeted kısmını geçtikten sonra devam etmek istiyorum; alkolün zaten haram olma sebebi insanın kendini kontrol mekanizmasını yıkması ve dışarıdan gelen herşeye açık olmasıyla normalde olmadığı biri olup yapmayacağı hareketler yapmasıdır klişesinden yola çıkarak başınıza gelenlerin normal olduğunu söyleyebilirim.

Böyle ortamlara alışık olduğun zaten yazmışsın, ama nasıl davranacağını da biliyorsun. Böyle ortamlarda öyle zıvanadan çıkmış, şaklaban gibi dolaşmak; alkolün verdiği cahil cesaretiyle oraya buraya salyalarını akıtmak hiç de hoş şeyler olmazdı. En iyisi ağır olmaktır. En esprili ortamımla bile içmeye gittiğimde önce bir ortamı tartıyorum, sonra zamanla kızlara yavşıyorum. Yani tutunduğun tavırlar yanlış değil. Bu işlere nasıl bakarsın bilmiyorum ama, seni arzulayan bir bayan ile de iletişimi öyle "o istiyorsa yapsın, ben niye yapayım yahu benim bir gururum var." diyip kestirip atmamalısın. Yine de bakir olmandan dolayı, yanlışlıkla yaptığın doğru hareket göz önüne alındığında geceyi kazasız belasız güzel atlatmışsın.

Hangi ülkede olduğunu merak ettim. Yakın zamanda Üniversite'de çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı dekanlık beni ERASMUS projesi ile yurt dışına yolluyor. Stutgart'a gideceğim. Eğer siz de oralardaysanız beni de alın

Bir de o fotoğraflarda esmer yok. Kızıl saçlı kız esmer değil. Senden benden beyaz.

Bu saatte bana bu kadar yazı yazdın ya, bi Jack isterim gayri.

yahu yazdigimi okudumda bende anlamadim ! yazarken yabanci dile gore dusunup yazmisim . Cumlelerimin cogu devrik olmus ...

Almanyada boyle kizlar yok , alman kolegam ( almanca meslektas demektir ) vardi o bile burasi icin cennet diye adlandiriyordu . Agir takilirim genelde .
    Bakir degilim , sarisina sadece onu tahrik etmek icin bakirim dedim .

not : bu son yazdigimi 3 defa kontrol ettim . yazim hatasi yoktur insallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 26 Kasım 2007; 4:57:54 >

• quote:

bak hala yazmamışsın nereden olduğunu, ayrıca ortma bakılırsa o iki kızın olma olasılığı çok fazla.

yazmam ! kimsenin gunahina girmek istemiyorum . Cogu kisiye gel dedik ama hepsi telef oldu :) . okumaya gelip , kendilerini gece hayatina kaptirinca okul mokul kalmiyor. Heleki dilleride yoksa , her iki kulvardada basarisiz oluyorlar ...

quote:

bak hala yazmamışsın nereden olduğunu, ayrıca ortma bakılırsa o iki kızın olma olasılığı çok fazla.

yazmam ! kimsenin gunahina girmek istemiyorum . Cogu kisiye gel dedik ama hepsi telef oldu :) . okumaya gelip , kendilerini gece hayatina kaptirinca okul mokul kalmiyor. Heleki dilleride yoksa , her iki kulvardada basarisiz oluyorlar ...

bende bu işlerden anlıyorsam, siz yüzde 99 ukraynadasınız.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.